Bildirim
####PİKNİKTUBE DEVRİ###
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
YOUTUBE'YE HAYIR -
youtube nin suçu neydi bi yunan şerefsiz yüzünden milyar dolarlık siteyi sildiniz. -
google a da erişimi yasaklasınlar o zaman karşımıza bir sürü şey çıkıyor -
sanki çok özgün bi şey yapmışlarda pikniktube girelim diyosun..youtube özentisi iki adamın yaptığı bi site pikniktube dediin ne senin peaa -
balgabaaaa başka bişey yok..tutarmı youtubenın yerini peh peh -
youtube ne yaptı sana? kaldırmışlar işte o videoları daha ne? bu nasıl bi cahilliktir arkadaş; yüksek mertebedeki insanlar mail atsa youtube yöneticilerine silerler videoyu anında. ama mantık yok işte mantık.. -
Arkadaslar youtube zengin ettik tamaaaammm.
iyide bi siteydi.onada eyvallah.
peki bugune kadar ben duymadım youtube bu kadar kazandı yok dünya capındaki unicefe yardım etti kime baska ne faydası oldu.
Bu paraları senin benim sırtımdan kazanıyor.yaptıkları halka hizmet diyerekten savunabilirisniz ama bana bi tane youtube su yaralı parmaga işedi diyecek bi cümle kurarsanız sevinirim.
yani hem piknik tube türk işi bırakın paramız bizde kalsın kendi insanımız zengin olsun keske bu piknik tube değilde bildigimiz PİKNİKTÜP olsaydı. -
yav bence pikniktube güzel değil çünkü yaptığım videoların hiçbiri olmuyor mb leri çok büyük geliyor 25 fln istiyor benim videoalr 60-65 mb ne yapacam bilmiyom -
quote:
Orjinalden alıntı: kerembey
youtube nin suçu neydi bi yunan şerefsiz yüzünden milyar dolarlık siteyi sildiniz.
Onlar bizim için bir yunan şerefsizini silmedi ondan...!!! -
o zaman destek olalım DH tombultüp olussun. -
saçma salak pikniktube, hiçbişeye benzemiyor, içinde saçma sapan şeyler var
youtube ise uluslararası birşey her milletten insanın videosonıu göreblirisin, çok daha iyi, yaşasın youtube.. -
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
quote:
Orjinalden alıntı: kerembey
youtube nin suçu neydi bi yunan şerefsiz yüzünden milyar dolarlık siteyi sildiniz.
Onlar bizim için bir yunan şerefsizini silmedi ondan...!!!
+9999999999
-
yutube beş para etmez ... silmezlerse yunanıı sileriz onu net alemindenn..
-
quote:
Orjinalden alıntı: serkan1216
yutube beş para etmez ...silmezlerse yunanıı sileriz onu net alemindenn..
Biz nası silmişiz youtube u net aleminden, duruyor orada, Tr den giremiyoruz sadece, bu mu yani silmek youtube u net aleminden!! Biz kendimizi sildik net aleminden asıl!! Bu mu akıl bu mu zeka dolu çözüm!!
ayrıca pikniktube işe yaramaz youtube özentisi içiboş site..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fspilsen -- 8 Mart 2007; 23:59:48 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: fspilsen
quote:
Orjinalden alıntı: serkan1216
yutube beş para etmez ...silmezlerse yunanıı sileriz onu net alemindenn..
Biz nası silmişiz youtube u net aleminden, duruyor orada, Tr den giremiyoruz sadece, bu mu yani silmek youtube u net aleminden!! Biz kendimizi sildik net aleminden asıl!! Bu mu akıl bu mu zeka dolu çözüm!!
ayrıca pikniktube işe yaramaz youtube özentisi içiboş site..
bilemem artık o büyüklerimizin görüşü .. içi boşsa bizler doldurabiliriz ki öyle olması lazım you***** larda öyle yapıyo zaten
-
Youtube ye karşı başlatılan kampanyada en etkin isimler doğan medya grubuymuş.Pikniktube hangi kurumun uzantısı acaba bilen varmı.Sallamakta istemiyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: Raskolnikov
Youtube ye karşı başlatılan kampanyada en etkin isimler doğan medya grubuymuş.Pikniktube hangi kurumun uzantısı acaba bilen varmı.Sallamakta istemiyorum
Piknik tube , beyaz showun diye biliyorum ben -
Bence kapatılması açıkcası gayet iyi oldu.Sadece Atatürk'e hakaret değildi tek sorun youtube başlı başına pkk'nın propaganda aracına dönüşmüştü.Hem de kotalı adsl kullanıcılarınında yararına oldu . -
quote:
Orjinalden alıntı: Archievche
Arkadaslar youtube zengin ettik tamaaaammm.
iyide bi siteydi.onada eyvallah.
peki bugune kadar ben duymadım youtube bu kadar kazandı yok dünya capındaki unicefe yardım etti kime baska ne faydası oldu.
Bu paraları senin benim sırtımdan kazanıyor.yaptıkları halka hizmet diyerekten savunabilirisniz ama bana bi tane youtube su yaralı parmaga işedi diyecek bi cümle kurarsanız sevinirim.
yani hem piknik tube türk işi bırakın paramız bizde kalsın kendi insanımız zengin olsun keske bu piknik tube değilde bildigimiz PİKNİKTÜP olsaydı.
Yazdıkların aynen şu mantık "Microsoft milyar dolarlarca parayı sırtımızdan kazanıyor,daha paraya mı ihtiyacı var kardeşim ben de korsan kullanıyorum oh ne güzel 2 liraya windows,yaşasın korsan" Adam site açmış,orijinal bir fikirle,dünyanın videosunu barındırıyor hem de her konuda,o kadar büyümüş ki bilmem kaç milyar dolarak Google satın almış,bu saatten sonra kimsenin gidip de "Youtube senin insanlığa ne faydan var,unicef'e niye yardım yapmıyorsun" demeye hakkı yoktur,beğenmiyorsan girmezsin o kadar,pikniktube zengin olsun diyorsun o zengin olunca daha çok mu faydalı olacak,sana bana veya insanlığa...
Benzer içerikler
- en iyi sigara hangisi
- elif şafak urucu
- lyrica kanda ne olarak çıkar
- acilde tomografi sonucu ne zaman çıkar
- sendikaya üye oldum işten atıldım
- prompt mühendisliği
- dc açıldı mı
- ets2 türkiye haritası
- black friday 2025
- en ilginç rekorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X