Şimdi Ara

pikatel airmax-101 modemi başka servislerde kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eskiden ttnetteki kampanyadan bedava kablosuz modem almıştım ama şimdi smile adsl'ye geçiceğim ve modemimi değiştirmek istemiyorum ama modemim sadece ttnet adsl'de kurulum yapılıyor smile adsl'de yapamıyorum bunun bir çaresi var mıdır yoksa yeni bir kablosuz modemmi alacağım ben cihazın içini açıp acaba oradaki o cihazın içindeki kısıtlayıcı çipi çıkarabilirmiyim yada bu işi root ve benzeri şeylerde yapabilirmiyim fabrika ayarlarına döndürmeyi denedim ama cihaz hala ttnete bağlı ben içinde bir çip bulunduğundan şüpeleniyorum yada bir bilgisayarcıya götürüp temiz bir rootmu çektirelim çünkü şu an başka kablosuz modem alacak durumum yok bir el atında halledelim şu illeti ttnet bedava diye veriyorum diyor ama sadece kendinde kullandırıyor

• buda modemin resmi:https://forum.donanimhaber.com/images/ImageThumbnail2.aspx?path=https://store.donanimhaber.com/f9/0a/02/f90a029464ddeadcf81efeee99e10dc4.jpg&size=6&border=1&bound=3

pikatel airmax-101 modemi başka servislerde kullanmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy0611

Arkadaşlar eskiden ttnetteki kampanyadan bedava kablosuz modem almıştım ama şimdi smile adsl'ye geçiceğim ve modemimi değiştirmek istemiyorum ama modemim sadece ttnet adsl'de kurulum yapılıyor smile adsl'de yapamıyorum bunun bir çaresi var mıdır yoksa yeni bir kablosuz modemmi alacağım ben cihazın içini açıp acaba oradaki o cihazın içindeki kısıtlayıcı çipi çıkarabilirmiyim yada bu işi root ve benzeri şeylerde yapabilirmiyim fabrika ayarlarına döndürmeyi denedim ama cihaz hala ttnete bağlı ben içinde bir çip bulunduğundan şüpeleniyorum yada bir bilgisayarcıya götürüp temiz bir rootmu çektirelim çünkü şu an başka kablosuz modem alacak durumum yok bir el atında halledelim şu illeti ttnet bedava diye veriyorum diyor ama sadece kendinde kullandırıyor

yahu zaten bunlar son derece dandik çinde 5 10 tl eden modemler arkasındaki resetten basıp sonra sen kendi kullanıcı adı şifreni girmeyi dene. 192.168.1.1 den

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Arkadaşlar eskiden ttnetteki kampanyadan bedava kablosuz modem almıştım ama şimdi smile adsl'ye geçiceğim ve modemimi değiştirmek istemiyorum ama modemim sadece ttnet adsl'de kurulum yapılıyor smile adsl'de yapamıyorum bunun bir çaresi var mıdır yoksa yeni bir kablosuz modemmi alacağım ben cihazın içini açıp acaba oradaki o cihazın içindeki kısıtlayıcı çipi çıkarabilirmiyim yada bu işi root ve benzeri şeylerde yapabilirmiyim fabrika ayarlarına döndürmeyi denedim ama cihaz hala ttnete bağlı ben içinde bir çip bulunduğundan şüpeleniyorum yada bir bilgisayarcıya götürüp temiz bir rootmu çektirelim çünkü şu an başka kablosuz modem alacak durumum yok bir el atında halledelim şu illeti ttnet bedava diye veriyorum diyor ama sadece kendinde kullandırıyor

yahu zaten bunlar son derece dandik çinde 5 10 tl eden modemler arkasındaki resetten basıp sonra sen kendi kullanıcı adı şifreni girmeyi dene. 192.168.1.1 den

çin malı ama ne yapacağız şu an elimde olan tek kablosuz modem bu ve sizin dediğiniz olmuyor giriş yapılmıyor

• quote:

çin malı ama ne yapacağız şu an elimde olan tek kablosuz modem bu ve sizin dediğiniz olmuyor giriş yapılmıyor

ne demek giriş yapılmıyor ?

admin

ttnet

denedinmi
  • quote:

quote:

ne demek giriş yapılmıyor ?

admin

ttnet

denedinmi

evet o oluyor ama ben smile kullanıcağım ttnet değil oradan ttnet kurulumuna gidiyor
  • quote:

evet o oluyor ama ben smile kullanıcağım ttnet değil oradan ttnet kurulumuna gidiyor

o zaman olmuyordur usta .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

yav usta bunun bir içini mi açsak bir root bişey mi çaktırsam bilgisayarcıda ne yapalım bilgisayarcuya vereceğim paranın üzerine 20 tl eklesem yeni kablosuz alırım en iyisi yeni bir kablosuz modem almak
  • quote:

quote:

quote:

yav usta bunun bir içini mi açsak bir root bişey mi çaktırsam bilgisayarcıda ne yapalım bilgisayarcuya vereceğim paranın üzerine 20 tl eklesem yeni kablosuz alırım en iyisi yeni bir kablosuz modem almak

aynen öyle.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aynen öyle.

http://www.r10.net/webmaster-genel-konular-sorunlar/676182-pikatel-airmax-101-smile-adsl-ve-diger-servislerde-kullanmak.html usta burada bu konu hakkında bir konu buldum ama resimler görünmüyor buradaki resimleri nasıl görünür hale getiririz buradaki adam yapmış

• quote:

http://www.r10.net/webmaster-genel-konular-sorunlar/676182-pikatel-airmax-101-smile-adsl-ve-diger-servislerde-kullanmak.html usta burada bu konu hakkında bir konu buldum ama resimler görünmüyor buradaki resimleri nasıl görünür hale getiririz buradaki adam yapmış

yok hocam işe yaramamış yarayacağınıda sanmıyorum zaten

" normal girebiliyor ancak smileadsl hattında çalıştıramadım. Sanırım smileadsl ayarları ttnet ten farklı "

" Hocam bu ttnet yeni modemler artık TTNETe özel üretiliyormuş sanırım. frmware işe yaramadı zaten. Ama zte marka modemin başka modelinin frmwarelerini deneyebilirdin ya da conf dosyasını editleyebilirdin belki olurdu. "

• O zaman bir sigara yakarım keyfime bakarım yav yeni bir modem almadan başka çare kalmadı bana önerebileceğiniz ucuz ve kaliteli bir modem var mı
  • modemini tornavida ile aç içinde anakartların üstünde olduğu gibi jumper bulunmaktadır o jumperi sök modemi fabrika ayaralarına getir sonrasında smile adslyi kur kullanmaya başla ttnet e geçmek istediğinde de jumperi aynı yerine tak fabrika ayarlarına dön ttnet olarak kullanmaya devam et. @crazy0611
  • quote:

Orijinalden alıntı: llatmacall

modemini tornavida ile aç içinde anakartların üstünde olduğu gibi jumper bulunmaktadır o jumperi sök modemi fabrika ayaralarına getir sonrasında smile adslyi kur kullanmaya başla ttnet e geçmek istediğinde de jumperi aynı yerine tak fabrika ayarlarına dön ttnet olarak kullanmaya devam et. @crazy0611

Biraz geç oldu herhalde. Yeni modem aldım keşke o zaman söyleseydiniz yinede saolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: llatmacall

modemini tornavida ile aç içinde anakartların üstünde olduğu gibi jumper bulunmaktadır o jumperi sök modemi fabrika ayaralarına getir sonrasında smile adslyi kur kullanmaya başla ttnet e geçmek istediğinde de jumperi aynı yerine tak fabrika ayarlarına dön ttnet olarak kullanmaya devam et. @crazy0611

Biraz geç oldu herhalde. Yeni modem aldım keşke o zaman söyleseydiniz yinede saolun

o modemlerde yanlış hatırlamıyosam jumper falan yyok.
    anladığım kadarıyla sizin sorununuz kullanıcı adındaki @ttnet meselesi.
    onun için firmware yazılımı atmanız gerekiyor.

cvp geç oldu ama başkaları yararlansın.

birde bu modeme kötü diyen arkadaşlar : bu modemin access point olarak ta kullanıldığını bilmiyolar sanırım.10 numara modem

• Eski konu hortlataçağım ama belki başka birileri arama yaparsa çözümü bulmaları kolay olsun diye hortlattım. Bende de aynı modemden rafta duruyordu bir araştırayım kırabilirmiyim diye işte aşağıdaki linkteki sitede yolunu buldum çok kolay kırdı şimdi istediğin servis sağlayıcı ile kullanın

http://selimatac.net/pikatel-airmax-101-firmware-guncelleme-ttnet-yazisini-kaldirma/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.