Şimdi Ara

Pikap almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
9.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: simsek07

quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

quote:

quote:

Bende onu söylüyorum zaten. Az yazdığı için mesajı az, az bilgisi olduğu için değil.
    Otomobil, modifiye, bilgisayar forumlarında akşama kadar çene çalıp, mesaj sayısı 4000-5000'e çıkmış bir sürü ergen var , ne yapalım çok şey bildiklerini mi varsayalım?

Oradaki amac belli siz nere çekerseniz cekin

2598 mesajı nasıl biriktirdiğiniz anlaşıldı.

Sizi kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum.

Ya bi git bos bos konuşma

2599 oldu, bu düzeysiz cevapla biraz daha saygıdeğer oldunuz.

2601 küfür olacak daha uzatırsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Evet düzeyine bakarak bende öyle olacağını tahmin ediyorum.

Sevgili yeni yazmaya başlayan formdaşlarım, siz siz olun burada yazanların mesaj sayısına değil, düzeyine, bilgisine, tecrübesine, alçak gönüllüğüne değer verin.

Benden bu kadar.

(erayçelik80, senin küfrüne cevap vermeyeceğim. Senin düzeyine inmem)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakancez

quote:

Stereo Mecmuası web sitesi yeni bir Thorens modeli incelemesine sayfalarını ayırıyor ama distribütör ile papaz olmamak adına firma yapısındaki değişikliğe yer vermiyor.

Merhabalar,

Okuyucularımız sayesinde bu yazınızdan yeni haberim oldu. İsminizi bana özelden gönderirseniz, bu hafta içerisinde size hitaben bir yazı yayınlayacağım Stereo Mecmuası'nda bana ayrılmış bölümde. Mahlasınız yerine isminizle hitap etmek daha doğru olur.

Analog konusunda Türkiye'de otorite sayılabilecek Sn Hakan Cezayirli'nin 122 mesajı varmış. Ne yapalım onu da mı dikkate almayalım?

Bu 200 mesaj sınırlaması komik olmuş biraz.

Sizin mesaj biraz demogoji amaçlı olmuş. 200 mesaj derken neyin kastedildigini çok iyi anladığınızı düşünüyorum.

• enerji78 kullanıcısına yanıt
    Abi mesele zaten anlayabilmekte. Yoksa yaz yaz boş, burada artık birşey paylaşmaktan çok kafası basmayan insanlarla uğraşmaya başladık ya hepimize kolay gelsin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mecanica

Abi mesele zaten anlayabilmekte. Yoksa yaz yaz boş, burada artık birşey paylaşmaktan çok kafası basmayan insanlarla uğraşmaya başladık ya hepimize kolay gelsin....

Forumdan keyif bende artık alamıyorum.
    Bi eleştiri yapsan düşman oluyor millet

Bir kac guzel insan var onlar için girip çıkıyorum foruma yoksa hakikaten bi beklenti yok

• Eksik yazmisim, 200 den az mesaji olanla muhatap olmamak lazim. Bu yazdigimi anlamayan kullanicinin 10000 mesajida olsa yine muhatap olmamak lazim. Sizlerede tavsiye ederim.
  • Marantz tt5005 nasildir? Hoparlor var altec lansing simdilik onu kullnirim sonra degisecegim.Amfili pikap yok sanirim 500-600tlye.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mecanica

Forumdan keyif bende artık alamıyorum.
    Bi eleştiri yapsan düşman oluyor millet

Bir kac guzel insan var onlar için girip çıkıyorum foruma yoksa hakikaten bi beklenti yok

eray bey siz onlara bakmayın sizler gibiler sayesinde, bende dahil birçok kişiye yardımcı oldunuz.
  • Mecanica kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Allah sabır versin bize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enerji78 -- 16 Mart 2014; 16:21:54 >
  • Arkadaşlar USB DAC aldım. Çok memnunum. Tüm ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.