Şimdi Ara

Pikap almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
9.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hakancim pek aktif mesaj yaziyorum denemez. Dikkatimi ceker, bu kadar da olmaz duzeltmek lazim bir okuyan yanlis karar alacak diye dusundugum de aktiflesiyorum.

DH guzel forumdur, surreel isler bu forum icin gundelik hayat :)
  • hakan bey sizi bu forumda görmek te beni çok şaşırttdı.
    siz yine SM yi yürütmeye devam edin ama ara sırada buraya uğrayın kanımca.

teşbihte hata olmaz ise SM Avrupada Viyana şehri gibi bir yer ise mesela
    DH bildiğin İstanbul dur
  • MasTek kullanıcısına yanıt
    Audioengine A5 doğru karar
  • HACI BİZİM ARKADAŞIN BABASI Bİ PİKAP SATIYOR 2007 MODEL TEMİZ KULLANMIŞ DARBE BOYA YOK İÇİNDE SİGARA BİLE İÇİLMEMİŞ :D TEKERLEKLER YENİ DEĞİŞMİŞ : :D :D :D 17 BİN TL İSTİYOR :D İSTERSEN KONUŞURUM =)
  • Öyle yada böyle konuyu açan arkadaş halen bir pikap alamadı mı?
  • Hangi acidan, neye gore ?
  • Temizlen mez bura yok yok benim umudum yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aragon633 A kullanıcısına yanıt
    Bence burası seni aşar. Kendini boşuna yorma.
  • BENCE SEN ESPRİ YAPANLA YAPMIYANI AYIRT EDEMİYECEK KADAR CAHİLSEN BEN NE YAPAYIM ARKADAŞ ENERJİ78 ??
  • aragon633 A kullanıcısına yanıt
    Bir sor bakalım kaç kişi bunu espri olarak anladı? Yoksa kendi cahilliginden dolayı dalga geçmeye çalıştığını mi anladı?

• yani sence pikap diye konu açtığında girdiğimde direk esprimi yaptım ??? yada yapmayamı çalıştım bu cahillik değil espri yapmak diyorum buna cahillik espri olduğunu yada espri yapmaya çalıştığını anladığında bu konu seni aşar diyerek aşağlayıcı sözler kullanan kişimi cahil veya kibirli kendini beğenmiş biridir ? doğruyu söyle ? yok sensin suçlu diyosan eyvalla
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragon633

HACI BİZİM ARKADAŞIN BABASI Bİ PİKAP SATIYOR 2007 MODEL TEMİZ KULLANMIŞ DARBE BOYA YOK İÇİNDE SİGARA BİLE İÇİLMEMİŞ :D TEKERLEKLER YENİ DEĞİŞMİŞ : :D :D :D 17 BİN TL İSTİYOR :D İSTERSEN KONUŞURUM =)

Bir kere büyük harf bile terbiyesizlik gerisi hak getire ne alaka araba lastik mastik

• altanpsx A kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancez

quote:

Stereo Mecmuası web sitesi yeni bir Thorens modeli incelemesine sayfalarını ayırıyor ama distribütör ile papaz olmamak adına firma yapısındaki değişikliğe yer vermiyor.

Merhabalar,

Okuyucularımız sayesinde bu yazınızdan yeni haberim oldu. İsminizi bana özelden gönderirseniz, bu hafta içerisinde size hitaben bir yazı yayınlayacağım Stereo Mecmuası'nda bana ayrılmış bölümde. Mahlasınız yerine isminizle hitap etmek daha doğru olur.

Analog konusunda Türkiye'de otorite sayılabilecek Sn Hakan Cezayirli'nin 122 mesajı varmış. Ne yapalım onu da mı dikkate almayalım?

Bu 200 mesaj sınırlaması komik olmuş biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: simsek07

quote:

Orijinalden alıntı: hakancez

quote:

Stereo Mecmuası web sitesi yeni bir Thorens modeli incelemesine sayfalarını ayırıyor ama distribütör ile papaz olmamak adına firma yapısındaki değişikliğe yer vermiyor.

Merhabalar,

Okuyucularımız sayesinde bu yazınızdan yeni haberim oldu. İsminizi bana özelden gönderirseniz, bu hafta içerisinde size hitaben bir yazı yayınlayacağım Stereo Mecmuası'nda bana ayrılmış bölümde. Mahlasınız yerine isminizle hitap etmek daha doğru olur.

Analog konusunda Türkiye'de otorite sayılabilecek Sn Hakan Cezayirli'nin 122 mesajı varmış. Ne yapalım onu da mı dikkate almayalım?

Bu 200 mesaj sınırlaması komik olmuş biraz.

Hakan cez bu forma yazmıyor kendi forum var
    Altan beyin 200 mesajla ne demek istediğini sizin dışınızda herkes anladı galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 15 Mart 2014; 15:28:04 >

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Bende onu söylüyorum zaten. Az yazdığı için mesajı az, az bilgisi olduğu için değil.
    Otomobil, modifiye, bilgisayar forumlarında akşama kadar çene çalıp, mesaj sayısı 4000-5000'e çıkmış bir sürü ergen var , ne yapalım çok şey bildiklerini mi varsayalım?
  • quote:

Bende onu söylüyorum zaten. Az yazdığı için mesajı az, az bilgisi olduğu için değil.
    Otomobil, modifiye, bilgisayar forumlarında akşama kadar çene çalıp, mesaj sayısı 4000-5000'e çıkmış bir sürü ergen var , ne yapalım çok şey bildiklerini mi varsayalım?

Oradaki amac belli siz nere çekerseniz cekin

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

2598 mesajı nasıl biriktirdiğiniz anlaşıldı.

Sizi kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum.

• quote:

quote:

quote:

Ya bi git bos bos konuşma

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ya bi git bos bos konuşma

2599 oldu, bu düzeysiz cevapla biraz daha saygıdeğer oldunuz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.