Şimdi Ara

piercingli insanlara bakış açınız nedir? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
414
Cevap
3
Favori
8.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  piercingli insanlara bakış açınız nedir?
  • Kaşımda piercing var. Gayet mutluyum, yakıştığını da düşünüyorum. Bunu sadece ben değil etrafımdakilerin çoğu da diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam sen tak ben sadece kötü bi görüntü olacağını düşünüyorm özellikle yaşlılıkta .kaşında neden delik var dede denildiğinde utanırım herhalde

• Akıl sağlığından şüphelenirim. Son derece!
  • Insanlara saygı duy
    Sen sevmiyorsan yaptırmazsın bu kadar basit

• Harunk1994 kullanıcısına yanıt
    Neden

• 90 derece açıyla bakıyorum
  • ulan bu kafayla bu ülke bok adam olur.
  • DoricoDH kullanıcısına yanıt
    O yapıldı kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: anonim birisi

Neden

Aklını kullanan insan piercing takmanın ne kadar saçma bir şey olduğunu iyi bilir. Süs gibi duracak bir cisim için vücutlarına zarar vermek istemezler. Olur da bu zararı gözden çıkarıp yaptırıyorsa. Akıldan biraz kaybetmiş demektir. Günümüzde aynı kafayla kollarına faça atan gençler var. Piercing takmanın bundan bir farkı olabileceğini sanmıyorum. Akıllı insan saçma bir süs için kendine zarar vermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harunk1994 -- 11 Nisan 2014; 22:21:59 >
  • Ryan Oreily kullanıcısına yanıt
    Niye

• quote:

Niye

işte
    parmaklarımı yoramıcam sebepleri için
  • Harunk1994 kullanıcısına yanıt
    Piercing
    Piercing, vücudun belirli bir bölümünü bir mücevher ya da takı takmak için delme ya da kesme işlemidir. Her ne kadar piercing uygulamalarının tarihi çok net olmasa da, eski çağlardan bu yana dünyanın çeşitli yerlerinde her iki cinse ait insanlar tarafından kullanıldığı bilinmektedir.Tarihi belgeler ve mezar kalıntıları incelendiğinde özellikle dudak ve kaş piercinglerinin geçmişte oldukça yaygın bir şekilde uygulandığı anlaşılmaktadır.Burun piercinginin tarihi M.Ö.1500'lere kadar uzanırken, dudak ve dil piercinglerinin Afrika ve Amerika kabilelerinde kullanıldığı belirlenmiştir.Ayrıca göğüsucu ve cinsel organ piercingleri de çeşitli kültürler tarafından uygulanmıştır.Göbek deliği piercinginin tarihi ise çok net değildir.
    Piercing yaptırmanın çeşitli nedenleri vardır.Bazı insanlar dini ve ruhani sebeplerle piercing yaptırırken , bazıları ise kendilerini daha iyi ifade etmek için ya da cinsel hazzı arttırmak için piercing yaptırabilirler.Bazı piercing çeşitlerinin gençlere uygulanması bir tartışma konusudur.Tartışmalara rağmen bazı insanlar uç formlarda piercingler yaptırarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girmişlerdir.
    Günümüzde piercing uygulamaları güvenilir malzemeler kullanılarak yapılmaktadır. Piercing alerjik reaksiyon,enfeksiyon,yaralanma gibi riskler taşıyan bir uygulamadır.Ancak söz konusu riskler hijyenik malzemeler kullanılarak ve de uygulama sonrası gerekli bakım yapılarak en aza indirilmektedir.
    Piercing uygulamasının iyileşme süreci ise uygulamanın yapıldığı yere göre değişmektedir.Mesela cinsel organlara yapılan piercing uygulamaları 1 ay gibi bir sürede iyileşebilirken, göbek deliğine yapılan uygulamaların tamamen iyileşmesi 2 yılı bulmaktadır.

Tarihçe
    Kısıtlı kaynaklar nedeniyle üzerinde pek durulamayan piercing konusu arkeologlar tarafından bilimsel olarak yeni yeni incelenmeye başlamıştır.Tarihi belgelerde piercingin anlamı ve kullanımıyla ilgili çok fazla bilgi bulunmamaktadır.Günümüz belgelerine göre piercing 20 yy’da Doug Malloy tarafımıza sokulmuştur. Malloy’un yazdığı “Body and Genital Piercing in Brief” adlı kitapçığında bazı şehir efsanelerine yer verilmiştir.Mesela Romalı komutanlar pelerinlerini göğüs uçlarına yaptırdıkları piercinglere iliştirirlerdi.

• boyle.bakarim;

• quote:

O yapıldı kardeşim

pardon dostum ozman

piercingli insanlara bakış açınız nedir?

Kadınlarda göbekte hoş duruyor erkekler bazılarında kaşta olabilir bi sıkıntı yok benim için onun bedeni onun kararı beni ilgilendirmez

• Ben hiç beğenmiyorum şu piercing'i fakat sırf piercing takıyor diye bi insana bakış açım değişmez yani.
  • Erkek adama kol saati ve yüzük dışında bi şeyi yakıştırmıyorum. Kadına gelince duruma göre değişir. Barda filan tanışmışsam neden rahatsız olayım, hoşuma gider hatta değişik bi deneyim olur. Ciddi düşündüğüm hatun ise zaten öyle saçma sapan takılar takan birisi olmayacağı kesin.
  • bakmam

• yaklaşık 2 ay oldu dilimde piercing var , cazibeliğinden değilde .
    ben acısını çekmek için deldırdım , hatta uyusturucu kremıde surdurmedım .
    ilk 1 hafta hıc bısı yıyemedım , dilim şişti sarardı ama suan dilim normal halinde ve gayet iyi durumda.
    oynaması zevklı gerçekden .
  • şimdi bazısına var hakateten küpe piercing gibi şeyler hakaten yakışıyo mesela bana hiç yakışmaz ha insan kendine yakıştırıyorsa başkasına laf düşmez zaten
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.