Şimdi Ara

piercingli insanlara bakış açınız nedir? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
3
Favori
9.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne kadına ne de erkeğe yakışıyor. Herhangi bir yer olursa olsun farketmez, hiç hoşuma gitmiyor ama takanı yargılamam tabii ki kendi bileceği iş.

Ama piercing takan bir sevgili kesinlikle istemem mesela çok büyük konuşmayayım da.
  • Bileziklinmis kurban gibi oluyo takan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prozacc kullanıcısına yanıt
    onlar zaten amele dersen bence onu aşağlama olarak algılamam gayet normal önce kendi üslubuna bakmalısın bence
    karşımda basit bir insan olup olmadığından emin değilim
  • İsterse heryerini kaplatsın banane kendi tercihi der geçerim :) ama erkeğede kadınada yakıştırmıyorum nadir sekilde göbekde olanlar görüntü olarak bazen hosuma gidiyor :)
  • anonim birisi kullanıcısına yanıt
    saygım sonsuz hocam bakma sen piercing diyince dayanamıyorum.
  • anonim birisi kullanıcısına yanıt
    Bu seninle bu forumda 2 günde 2.tartışmamız.Dünkü kuyruk acından oldu sanırım...
    Bu yazdığım bu forumda sana son cevabım...Umarım bir daha hiç bir yerde karşıma çıkmaz , bana cevap vermez , benimle muhattap olmaya kalkmazsın ki seni blockluyorum...

Bir kişi fikir beyan etmiş yukarıda , kendi görüşüdür ,saygı duyulmalıdır.Direk atlamışsın , saldırmışsın,bir kaç kendini bilmez de aynı şekilde...

Ben 2 küpesi olan , 3 sene öncesine kadar 3 de piercing'i olan bir kişi olarak kendi görüşlerimle bir durum tespiti yapmışım ; gitmiş koskoca yazıyı görmemiş , içinden "Amele" kelimesini alıp ortalığı karıştırmaya çalışmışsın.

HADSİZ !!!

Amelelerin hakkını savunmak da sana mı kaldı ? Ben de taş taşıdım zamanında , Ben de "Amelelik" sıfatı verilebilecek işler yaptım zamanında...

Gelmiş ergen halinle tecrübeme , değerlerime , fikirlerime saldırıyorsun...

Asıl sen kimsin ki benim kişilik haklarıma tecavüz ediyorsun ?

Bu konu benim için burada kapanmıştır arkadaşlar ! Hayatında belki de okul kitapları dahil 3-5 kitap bile okumamış , herhangi bir kültüre merak salmamış , kişisel gelişimini sadece sanal alemde geyik yaparak geliştirebileceğini sanan , asosyal klavye cambazlarıyla kendi seviyemin altında tartışmayacağım...

İyi Eğlenceler...

• quote:

Orijinalden alıntı: brkyldrm19

quote:

Orijinalden alıntı: BlatwaX

karşımdaki bayan ise çok sexy bulurum. piercing'li bayanları severim hele boyundan aşağıdaki değişik bölgelerde ise fıstıklı olsun

her türlü fantezini döktün ortaya

hazır konusu açılmışken içimi döktüm

• quote:

Orijinalden alıntı: anonim birisi

Terbiyeli olun bir insan tırnak kadar bir demir parcasını vücuduna taktığında düşünceniz bu şekilde şekilleniyorsa kendi psikolojinizde sorun aramalısınız

Benim bakış açım bu. İnsanların düşüncesini kabul edemiyorsan kendi psikolojinde sorun ara.

• bende yakıştırmıyorum hem kadına hem erkege ama kişi takmışsa saygı duyarım...

Eger karşılaşmışsak önce böyle bakarım arkasından ise
  • Bayanlarda göbek kısmında çok güzel duruyor. Çeneye takılanlar da fena değil. Ancak erkeklerde kötü durduğunu düşünüyorum. Erkeklerde yüz kısmı olarak sol tarafa tek bir küpe idealdir gerisi sırıtıyo bence.
  • bayanda sadece göbekte , erkekte ise aman diyim yapmayın öyle bişey
  • ağzına kürekle vurasım geliyor.
  • Son derece gereksiz bir şey bana göre, kimsede güzel göstermiyor bence. Özellikle erkeklerde çok itici duruyor.

• Kimse kim, bana çok itici geliyor böyle tipler, alınan varsa kusura bakmasın ama tamamen benim şahsi görüşüm. Bunun yakıştırmakla falan alakası yok bence, orayı burayı deldirip şu pirsing denen şeyleri takmanın amacı ne olabilir ki? Hele 'şeyine' dahi pirsing taktıran insanları hiç anlamıyorum, bunlar da mı güzel gözükmeye çalışıyor acaba?

Çevremde birkaç insan var böyle, hiçbir zaman yüzlerine karşı söylemedim ama içten içe yadırgadığım oldu, ne gerek var ki böyle şeylere, sen doğal halinle zaten güzelsin be kardeşim?
  • Kişiden kişiye değişir mesela bu olmuş
  • Bakış açım:
  • Kişilerin kendi görüşleri,saygı göstermek lazım ama bence saçma mesela hayatta yaptırmam.Dövmeyi anlarımda.
  • Kadınlara yakışır ama erkeklerde değil
  • İğrenç olm azcık kendiniz olun lan bırakın özentiliği.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.