Şimdi Ara

PİDEM ANKARA ANATOLIUM AVM VE 365 AVM 1 ADET KAŞARLI PİDE 1 ADET TAVUKLU PİDE 2 ADET 330 ML KUTU İÇECEK SADECE 15,99 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
2.023
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

*1 ADET KAŞARLI PİDE 1 ADET TAVUKLU PİDE 2 ADET 330 ML KUTU İÇECEK SADECE 15,99 TL

*1 ADET TAVUKLU PİDE 1 ADET KUŞBAŞILI PİDE 2 ADET 330 ML KUTU İÇECEK SADECE 19,99 TL

BEN HER GİTTİĞİMDE YİYORUM PİDEM KALİTESİNİ BİLEN BİLİR. GAYET DOYURUCU MENÜ.

PİDEM ANKARA ANATOLIUM AVM VE 365 AVM 1 ADET KAŞARLI PİDE 1 ADET TAVUKLU PİDE 2 ADET 330 ML KUTU İÇECEK SADECE 15,99 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayret evde yapsancılar hala gelmemiş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DİĞER MAĞAZALARDA GEÇERLİ Mİ ŞUBEYE ÖZEL Mİ ? BAŞLIKTAKİ GİBİ Mİ :(
  • Bugrabal B kullanıcısına yanıt
    biz bi kere forumistanbulda kuşbaşı ve tavuklu 2 kolayı 20 tlye yedik
  • Pideleri cok guzel biraz hamurlari kalin pizza havasinda ama bol malzemeli ve lezzetli gercekten bu fiyat bence bedava sokak marti etli 2 tavuk doner 2 kola alsan bu fiyat zaten tahminim fazla kalabalik olmayan avm lerde bu fiyat bi agora avm vs olsa yikarlar orayi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • menü mükemmel geçen yıldan beri aynı fiyat ama bu kampanyayı artık yapmıyorlar sanıyordum. paylaşım için teşekkürler
  • İstanbul Ataşehir Brandium alışveriş merkezinde kampanya yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tavuklu pide hiç denemedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsoul

Hayret evde yapsancılar hala gelmemiş.
    evde daha iyisini yaparım
  • Marmara forumda yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4 farklı şubelerinde yedim hepsinde aynı kalitede yedim. Güzel girişimcilik helal olsun.
    Mersin, Adana, Nevşehir, İstanbul (avm'yi unuttum)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • aynı kampanya malatyada malatya park avmdeki pidemdede var baya lezzetli heleki tavuklusu baya güzel baharatı yerinde mangalda yapılmış kıvamda ama her haftasonu yiye yiye bıktık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pajalusta -- 25 Aralık 2018; 17:22:32 >
  • Devam ediyormu bu arkadaşlar

• Bu marka "PİDEM" bana bedava da verse almam.
    Yediğim pideden kıl çıkmasına bunu restauranta söylememe rağmen bir özür dahi dilemeyen, siparişimi yenilemeyen, twitter ve mail aracılığıyla yazıp şikayetimi bildirmeme rağmen dikkate almayan bir firma.
    Siz siz olun dışarıda ne yediğinize ve firmanın güvenilirliğine dikkat edin!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.