Şimdi Ara

Pid Dış Ticaret ve Cepport (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
15.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

quote:

Orijinalden alıntı: Ol-cay

Cepportun numarasını bilen varmı

hocam bulabildiniz mi cepport un numarasini banada lazım

Hocam telefonu aldığım zamanlar bulmuştum ama hatırlamıyorum numarayı,bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum,ben ordan aldım ertesi gün kargoya verildi gün içinde elime ulaştı.
    Şaşırtıcı olarak orjinal kılıfda göndermişlerdi.
    Verdiğin video linkindeki olayda, o şarj aletini hangi telefona takarsa taksın her telefonda aynı şeyi yapacaktır.Benimde başıma geldi,yani sorun şarj aletinde telefonda değil.

Orijinalden alıntı: Epcing

Cepportun numara yada adresini bilen yazabilir mi?

Cepport
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=105357473

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIAlparslan -- 2 Mayıs 2015; 8:05:33 >
  • INTELLİCEL garantisinde olan cihazımın kasasında olan sorundan dolayı ilgili firmaya yolladım olduğu gibi geri gönderdiler.edindiğim bilgilere göre merdiven altı diye tabir edilen işletmelerden sanırım..
    Bilgisayar ve İnternet / Bilgisayar Aksesuarları
    MEHMET AKİF ERSOY MAH. HASİPPAŞA CAD. HANIMELİ SK. NO:37/A ÜSKÜDAR
    Mehmet Akif Ersoy, Üsküdar
    0 (216) 612 00 38

Arkadaşlar Ben gitti........yor dan asus zenfone 2 telefon siparişi verdim. Cepport satıcısından yalnız internetten biraz araştırma yaptım. Siparişi vermiştim ama Sonra olumsuz yorumları okuyunca hemen iptal ettim ama Cepport satıcısı ürün kargoya verildi diye mesaj atmış. bende burada yazan 0 212 numarayı aradım. Görüştüm. Kimdi bilmiyorum ama ses tonu gayet başarılıydı ve beni siparişi iptal etmekten vazgeçirdi.

Telefon Geldi. 1 (BİR ) Haftadır kullanıyorum bir sorun yok şuana kadar.

Cepport adlı satıcıya teşekkür ederim. Herşeyi temiz 2 imei ithal yolu ile kayıtlı telefonun kullanımında en ufak bir sorun yok satıcının yaklaşımında konuşmasında hitabında en ufak bir sorun yok.

Sorun yaşamış arkadaşlar kusura bakmayın ben süreci yazdım. İnşallah bende sizin gibi sorunlar yaşamam.

Samsung note 2 telefonumu 4 sefer servise götürmüştüm ( Orjinal samsung servisi) arızayıda videoya çekmiştim herseferinde birşey yok deyip geri verdiler ve en sonunda resmi makamlara baş vurup hakkımı aramamı kendilerinin birşey yapamayacağını bildirdiler.

Servisteki müşteri temsilcisinin yanında telefonu 20 dakika kadar kullandım ve telefon kitlendi. Al bumu sağlam telefon dedim bir kelime daha etmedi ana kart değişimi yapıp verdiler telefonu. Ben baktıklarına bile inanmıyorum. Tam yanımdaki bankoda bir adam vardı kamerası kayıt yaparken problem çıkartıyor adam gösterdiği halde problemi Tüketici haklarına git bu normal dediler. Ben bunların hiçbirine helal etmiyorum hakkımı.

Paralel ithalat ta olsa resmi ithalatta olsa hepsi aynı bunların. Distrübitör firmadan aldım karşimda adam var diye düşünmeyin.

• Arkadaşlar maalesef bu firmadan bende cep telefonu aldım ve benzer sorunlar yaşıyorum.
    Teknik servisi aradığımda karşı taraf telefonu ALOO diye açınca anlamıştım aslında nasıl firma olduklarını...
    Çok zor değil arkadaşlar
    sadece CEPPORT -MYS İÇ DIŞ TİCARET/ İNTEL İLETİŞİM/ İNTELLİCEL İLETİŞİM firmalarına bulaşmayın.
    Telefon ya da benzer bişi almayın.

Uzak durun sonra üzülmeyin.
    Telefonum şu anda 3. defa serviste ve test edildi deyip geri gönderiyorlar.

Tüm servis belgelerini ve tüketim hakem heyeti belgelerini yakında burda sizinle paylaşacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 Yaz aylarında gittigidiyordaki cepport nickli kullanıcıdan lg g3 telefon aldım. Yaklaşık 1,5 yıl sorun vermedi ancak daha sonra kendi kendine reset atmayai, wi fi ise kopmaya başladı. Garantiye gönderdim ücretsiz kargo ile. Geldiğinde 5 tl kargo parasına bana ödettiler ve raporda “KALİBRASYON YAPILDI BELİRTİLEN ARİZALARA RASTLANİLMADİ TEST EDILDI .” yazıyordu. Teli açıp kameraya girdiğim an tekrar reset attı tel. Google play ile bir şey indirmeye başladım tuş kilidi olunca yine wi fi koptu. Wifi ayarları doğru olmasına rağmen (Her zaman açık tut olarak ayarladım). Gerisin geri birazda sert bir notla tekar gönderdim ellerine Cuma günü ulaştı.
    İkinci kez gönderdim anında arıza yoktur dedikleri telin şarj soketini değiştirip gönderdiler. Bu sefer maşallahı vardı 4 saat reset atmadı. 3. Kere gönderdim batarya değişti. Altını çiziyorum ilk gönderdiğimde arıza yoktur demişlerdi 3 hafta içinde bu işlemler yapıldı.
    Ve sonuç ilk saat reset attı 3. Kez geldiğinde. 4. Kere gönderdim ve arkadaşlar yine arıza yoktur dediler. Tüketici mahkemesine başvuru yaptım. Bu arada şu an lanet telefon hiç kullanılmıyor. Bu garantiye göndermeden günde bir iki kere reset atıyordu şimdi arka arkaya durmadan reset atıyor kullanılamayacak hale gelmiş.
    İnanmayanlara belge fotosu dahi atarım. MYS İLETİŞİM adı altında gg’de birçok kişi böyle satış yapıyor onlardan ve intellicel garantiden kaçın. Ya da şansınıza güveniyorsanız 200-300 tl için bi nevi garantisiz tel almış olursunuz…

• CEPPORT -MYS İÇ DIŞ TİCARET/ İNTEL İLETİŞİM/ İNTELLİCEL İLETİŞİM firmalarına bulaşmayın. ÖNERMİYORUM. BAŞTAN SAVMA İŞ YAPIYORLAR.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: yasak_ask3434

CEPPORT -MYS İÇ DIŞ TİCARET/ İNTEL İLETİŞİM/ İNTELLİCEL İLETİŞİM firmalarına bulaşmayın. ÖNERMİYORUM. BAŞTAN SAVMA İŞ YAPIYORLAR.

HAYATIMDA MYS İÇ VE DIŞ TİC. LMT. ŞTİ. i kadar adi bir firma görmedim. gitti gidiyor alışveriş sitesi üzerinden 1529 tl ye lg g4 telefon satın aldım. cihaz 7/8 ay sonra kendi kendine kapandı ve bir daha da açılmadı. MYS İÇ VE DIŞ TİC. LMT. ŞTİ ni aradım, intellicel diye bir servis bakıyormus tamire gönderdim. telefon gidiş o gidiş bir daha haberini almadım. tüketici hakem heyetine başvurdum en son; aylar sonra sonuç çıktı. hakem heyeti beni haklı buldu. 15 günlük itiraz süresi bitince MYS İÇ VE DIŞ TİC. LMT. ŞTİ ni aradım, ödemeyi ne zaman yapacaklarını sordum. ne ödemesi kardeşim dediler ödeme mödeme yok. firmayı icraya vereceğimi söyledim istediğini yap biz icrayı durdurmasını biliriz dediler. bende firmayı icraya verdim aylar ayları kovaladı ne icra müdürlüğü parayı alabildi ne de ben. BİMER e bile şikayetimi yaptım biz herhangi birşey yapamayız dediler. bu arada dolar ve euro kurundan telefonlara zam üstüne zam geldi ve ben hala param gelecek ümidiyle emanet bulduğum eski bir telefonla idare etmeye çalışıyorum. ben çok zarar ettim sizler etmeyin. internetten iki kuruş ucuza cihaz alıcaz diye paranızı ziyan etmeyin. sağlıcakla kalın, hoşcakalın...

• tuncayilhan80 T kullanıcısına yanıt
    Hakem heyeti senin para iadene karar kıldı ama yine de parayı alamadın. Biraz daha detay lazım bize. Dostum tecrübelerini paylaşır mısın?

ADIN YAZILACAK MÜCEVHER TAŞA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alponzo

Pin Dış Ttic.ltd.şti.
    Bilgisayar ve İnternet / Bilgisayar Aksesuarları
    MEHMET AKİF ERSOY MAH. HASİPPAŞA CAD. HANIMELİ SK. NO:37/A ÜSKÜDAR
    Mehmet Akif Ersoy, Üsküdar
    0 (216) 612 00 38

Firma intellicel cepport mys iç ve dış tic. Ltd Şti icra takibinden kurtulmak için adres değiştiriyor. Benim gönderdiğim icra takibi verilen adreste olmadıkları için 3 ay boyunca tebliğ edilemedi. Avukatım firmanın adresini İstanbul ticaret odasının kayıtlarından ulaştı. Bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.