içerden çektirmiolarsa dışından çekeriq fotosunu biz de
sırf bu manzarayı görmek için bile gidilir :p
MoonRose sus hemen... ben gittim o sergiye ama şunu söyleyeyim, asıl önemli picasso eserlerini getirmenin sigorta masrafları çok fazla olduğu için biraz önemsiz eserler geldi. görmeyenler çok şey kaçırmış olmaz. "ben picasso sergisi gezdim" diye hava atmak isteyenler için iyi bir fırsat. ayrıca egzantrig nickli yaratık çok fena cicidir.
quote:
Orjinalden alıntı: dh_selim
MoonRose sus hemen... ben gittim o sergiye ama şunu söyleyeyim, asıl önemli picasso eserlerini getirmenin sigorta masrafları çok fazla olduğu için biraz önemsiz eserler geldi. görmeyenler çok şey kaçırmış olmaz. "ben picasso sergisi gezdim" diye hava atmak isteyenler için iyi bir fırsat. ayrıca egzantrig nickli yaratık çok fena cicidir.
çok çok haklısın bu konuda
bizide sınıfça götürdüler ama biz ne anlarız picassodan flnresimleri transit geçtik manzarada süperdi yani
Gitttim ,gezgim ,gördüm ama yorum alalım dersen cıq anlatamam...
Picasso amca kübiq tarzı bişiler yapmış,anlaşılmıo bişi yaws....
quote:
Orjinalden alıntı: egzantirig
en cok istedıgım şeylerden biri budur.
picassonun tarzını cok seviyorum.
resım sanatında soyut resmın çıgrını picasso açmıştır.
istanbulda olsam kesin gezerdim
meleim sen gel ben seni goturum
ben gittim arkdaslarla aazimiz acik kaldi....dehset bi zihinsel yapiya sahip....ama ben daha naturel severim...absurd resimler hosuma gitmior o kdar...
26 mart a kadar istanbula gidebilirsem gitmeyi çok isterim
quote:
Orjinalden alıntı: peshhmerge
içerden çektirmiolarsa dışından çekeriq fotosunu biz de
sırf bu manzarayı görmek için bile gidilir :p
ya amma büyükmüş tuall
gııtım.ben beğendım,arkadasım sanat,güzellik nesnellik taşımaz.sübjektiftir dolayısıyla beğenir mısın bılmem
quote:
Orjinalden alıntı: BabySelf
26 mart a kadar istanbula gidebilirsem gitmeyi çok isterim
hiç emek harcama
adam bişeyler yapmaya çalışmış ama bence boyası bitmiş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme