Şimdi Ara

PIC16F84 DEVRE ŞEMASI ACİL GEREKLİ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar pic 16f84'ün devre şemasını nereden bulabilirim ??? yardımlarınızı bekliyorum..

E-mail: nikolaystr@gmail.com

• dostum ne dediğini anlamadım 16f84 ün iç yapısını mı,programlama devresini mi yoksa deneme kartınımı istiyorsun açıklarsan yardımcı olabiliriz...
  • 16f84'ün devre şemasını istiyorum

• bir iki şey buldum belki işine yarar pin..

PIC16f84 ile yapılmış bir devrelerden 3-4 tanesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UndeaD -- 13 Ekim 2005, 9:35:19 >

• arkaşım gösterdiğin şu resimlerdeki devreleri acaba bana yollarmısın_?programıda olursa çok sevinirim

• PIC mikrodenetleyicinin adını bilen herkes bu entegrenin Microchip tarafından üretildiğini de bilir. 16F84'ün şemasını istiyorum diyen arkadaş internette 10 saniyelik bir arama neticesinde zaten Microchip'in sitesini bulacaktır. Böylesi lüzumsuz bir bilgi talebi ile forumu meşgul etmenin nasıl bir anlamı olabilir acaba. Lütfen önce şu internet denen devasa bilgi bankası kullanmayı deneseniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    220v ile ldr li devre yardım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam ağzına sağlık.
    yalnız mesele o değil ben soruyu bile anlamadım
    pic ne devre şemasını istiyo walla analadıysam elektronikçi olayım
  • Merhaba sizin için çok basit olabilir ama konu hakkında fazla bir bilgiye sahip olmayan bizim gibi acemilerin gidipte Microchip'in sitesinde ingilizce olmadan dolaşması çokta kolay değil. Onun için fazla tepki gösterdiğinizi düşünüyorum. bakın bende nette arattım burası çıktı karşıma ve faydalandım emeği geçen arkadaşların tamamına çok çok teşekkür ediyiorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.