Şimdi Ara

PIC Programlamayla İlgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar elimde bi devre kartı var. Çok kullanışlı ve işimide görüyor ama temin edemiyorum çünkü tek üreticisi iflas etti.
    Bu kartı üzerindekilerle birlikte kopyalayım diyorum ama üzerinde PIC de var. Sorun şu bu PIC nin programlamasını yapmak için
    bi şekilde içindekileri okuyabilirmiyiz yani bilgisayara bağlayıp programladığımız gibi bilgisayara bağlayıp programın yazılımını alabilir miyiz?
    Böylece aynı model pic leri tekrar aynı şekilde programlamayı düşünüyorum.

Olurmu olmaz mı? Olursa nasıl olur yardımlarınızı bekliyorum... Teşekkürler şimdiden

• turan_y nin dediği gibi %90 Protech eklemişlerdir.Belki eklemeyi unutmuştur İşin şakası hiç sanmam.Ancak kartın ne işe yaradığını söylerseniz yeniden oluşturabiliriz. belkide piyasada olan hazır bir yazılımı kullandı ve sattı üretici.Çoğu mühendis ve firmalar bile bir kaç değişikle bunu yaparak satıyor Artık.Yeniden yazmaya neden uğraşsın adam.
    Programlayıcı ile ile biglisayara takarak inceleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Air Ride Controller Android App
    necoinside.com
  • Ya iki farkli kart var birinde adamlar gecko kullanmislar ama geckoyu kartin ustune baglamislar ve oyle bi koruma yapmislar ki diyotlar sigortalar roleler falan mukemmel bisey

Yani cok buyk hatalarda bile kartin zarar gormesi onlnms.

Digeri turk mali delabin urettigi basit bi kart fakat fazla ufak kaliyo. Bama nema34 nema24 ve nema54 u calistircak cok ucuz maliyetli kartlar lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.