Şimdi Ara

pic c bilipte para kazanmak isteyen buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beni bazıları bilir.Yaklaşık 1 aaydır c öğrenmeye çalışıyorum ama tek başıma sağdan soldan öğrenmeye çalışmayla olmuyor.
    Ben düşündüm ki buradan bilen bir arkadaş (pro olmasına gerke yok) bana ders versin. Haftada 1 kere cuma günü 1 saat için.Sype ve alpemixten ben bilgisayar konrolümü veririm ordan öğretir.Hem anlatır hem de kodları yazar.
    Ücret olarak en fazla bir ders için 10 tl verebilirim. Ders bitiminde cep telefonundan atarım. Olmazsa paypal falan ayarlarız.En azından bir ünili arkadaşa yardım olur.

10TL nizi burada vermek yerini 15TL ye Serdar Çiçek hocanin Pic C Programlama kitabını alsanız içtenlikle okuyum içindeki tüm örnekleri kendiniz tekrardan yazarak deneseniz emin olun çok daha verimli olur.

Ufak bir tavsive, genede sizin kararınız, kolay gelsin

Orijinalden alıntı: cagrisma

Bilgisayardan uzaktan, haftada 1 saatlik egitim ile ( internet kasmasi, kodlari uzaktaki bilgisayara yazma zahmeti, ses kesilmesi filan )

10TL nizi burada vermek yerini 15TL ye Serdar Çiçek hocanin Pic C Programlama kitabını alsanız içtenlikle okuyum içindeki tüm örnekleri kendiniz tekrardan yazarak deneseniz emin olun çok daha verimli olur.

+1000000

Sağdan soldan değil, bir kitaptan öğrenin,

proteus ile modelleyin, öğrenin.

sizden bu parayı alıp size istediğinizi vermekten uzak insanlar teklifte bulunabilir tabi ki seçim sizin ama bence programlama öğretilmez, öğrenilir... (en azından giriş seviyesinde)

Serdar Çiçek'in kitabı CCS C ile Pic Programlama gerçekten iyidir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _panzerschreck_ -- 25 Ocak 2012; 3:23:46 >

• mikrodunya.wordpress.com adresine girerseniz dersleri görebilirsiniz. Her hafta güncelliyorum.

Orijinalden alıntı: maytere

mikrodunya.wordpress.com adresine girerseniz dersleri görebilirsiniz. Her hafta güncelliyorum.

Maytere saol su ana kadar ogrendigim cogu seyi senin sitene borclyum her gun sayfayi yeniliyorum yeni bir seyler var mi diye kontrol ediyorum.Ama 0 dan kodlari bir turlu yazamiyorum ledle beraber calisan bir lcd bile yapamadim.

Diger arkadaslarada tesekkur ederim.Bu gun kitabi bir sorcam kitapevine.Yoksa siparis vercem.

İyi gunler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhyegirdimkendimegeldim -- 25 Ocak 2012; 9:27:46 >
  • Hocam kendinizi zorlamanız lazım biraz. Oturup ilk başta örnek programları incelemeli ve aynı programları değişik çıkışlar ürettirecek şekilde kendiniz yeniden yazın. Bu şekilde ilerlerseniz kendinize güveniniz gelecektir.
  • Zaten oyle yapiyorum Lcd orneginizde kendi adimi falan ayzdirdim. İstersen ledlerin yanisini falan programlayabiliyorum ama gecen gun lcd ile ledleri beraber denedigimde yapamadim ve anladim ki hicbirsey bilmiyormusum void main kurulum karambole yaziyorum.Bugun kitabi almaya calisacagim bakalim.
    saol dostum yardimin icin.(sen nasil ogrendin bu duzeye kadar?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _panzerschreck_

quote:

Orijinalden alıntı: cagrisma

Bilgisayardan uzaktan, haftada 1 saatlik egitim ile ( internet kasmasi, kodlari uzaktaki bilgisayara yazma zahmeti, ses kesilmesi filan )

+1000000

Sağdan soldan değil, bir kitaptan öğrenin,

proteus ile modelleyin, öğrenin.

sizden bu parayı alıp size istediğinizi vermekten uzak insanlar teklifte bulunabilir tabi ki seçim sizin ama bence programlama öğretilmez, öğrenilir... (en azından giriş seviyesinde)

Serdar Çiçek'in kitabı CCS C ile Pic Programlama gerçekten iyidir..

Serdar Çiçekin kitabı kesinlikle doğru bir seçim.Kendisinden eğitim aldığım için çok şanslıyım.

• Kendim internetten araştırma yaparak öğrendim. Önemli olan uygulama yapabilmek. Programlama mantığını öğrenmek. C programlamayı öğrenin ilk önce bence.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.