🚀 Pi Network duymayan kaldı mı? Pi Network ile ücretsiz kripto para kazanmaya başla! 💰 🌟 Pi Network nedir? Pi Network, mobil cihazlar üzerinden kripto para madenciliği yapmanı sağlayan, yenilikçi ve kolay bir sistem sunuyor. Şimdi sen de Pi Coin kazanabilir, bu yeni nesil dijital para biriminin büyümesine katkı sağlayabilirsin! 🔥 Neden Pi Network?
💡 Pi Network’ü Başlatmak İçin Sadece Bir Adım Kaldı! Hadi, pi network ile dijital geleceğe katıl! Referansım ile üye olana 1 Pi Hediye Davetiye Kodu: shadEleven İletişim için Telegram : shadEleven (Sürekli bakmıyorum ama gördüğümde kesin cevap veririm 👌) 🚀 Yola Çık, Pi Network ile Kazan! 🌍 Her bir referans ile 0,25 çarpanı kazım hızı elde ediyorsunuz. Referansım ile üye olanlara KYC yaptığı taktirde, referans çarpanı ile bana gelen Pi miktarını cüzdana göndereceğim. Taban kazım hızı x 0,25 X kazılan gün/saat fazladan size geri gelecek. Peki benim diğer referans verenlerden farkım ne? Bilgisayarımda Pi Node çalıştırıyor olmam. Yani benim kazanç elde ettiğim sürece sizede faydası olacaktır. Şu anda Testnet üzerinde node çalışıyor, ileride nodelar arasında seçim yapılacağı belirtiliyor. Pi Networke ait blockchain bilgisayarımda aktif 😊 Yani Pi Kazanmak için sadece telefonuma günde 1 defa girip tıklamıyorum. Buradan kazanç elde edebileceğimi düşündüğüm için dolaylı yoldan yatırım yapıyorum. ![]() Bunu herkes yapabilir tabiki. Ama ben bunu statik ip ile yapıyorum. Kullanılması gereken bütün portları açık tutuyorum. Statik ip ve elektrik faturası maliyetim kadar yatırım masrafım var yani ![]()
08.03.2025 tarihinden 20.03.2025 tarihinde kadar %50 çalışma ile (ilk günlerde node ayarlayamamıştım) 6 gündür 7/24 çalışıyor. ![]() 2,59 ödül çarpanına ulaştım. Gördüğümüz gibi hiç referanslı üyede yok takımımda. ![]() Ayrıca referansımla üye olan forumdaşlara isterler ise Node kurulumu vb. konularda da yardımcı olmaktan mutlu olurum. 🚀 Pi Node ile Kripto Dünyasında Güçlü Bir Adım At! Pi Network'ün gerçekten merkeziyetsiz bir ağ olmasına katkı sağlamak için Pi Node çalıştırarak, hem kripto para kazanabilir hem de ağın gelişimine önemli bir rol oynayabilirsin! Pi Node Çalıştırmanın Avantajları: 🔒 Ağ Güvenliği ve Merkeziyetsizliği Destekle Pi Node, Pi Network'ün merkeziyetsiz yapısının temellerini atmaya yardımcı olur. Ağa katılarak, güvenli, şeffaf ve güçlü bir blok zinciri ekosisteminin parçası olursun! 💰 Ekstra Pi Coin Kazan Pi Node çalıştırarak, sadece günlük madenciliğini yapmanın ötesine geçer ve blok doğrulama işlemleriyle daha fazla Pi Coin kazanma fırsatını elde edersin! Pasif gelir fırsatını kaçırma! ⚡ Hızlı ve Güvenli İşlemler Pi Node'lar, Pi Network’ün işlem hızını ve güvenliğini artırarak, her işlemin doğru ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlar. Böylece, ağın gelişimine katkıda bulunurken daha verimli sonuçlar elde edersin! 🌍 Topluluğa Katkı Sağla 🚀 Sen de Pi Node'a Katıl, Geleceği Birlikte İnşa Edelim! Refsiz Link: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadEleven -- 7 Nisan 2025; 22:15:22 > |
Bildirim