Şimdi Ara

Pi Analitik Dershanesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
20.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu dershane hakkinda bilgisi olan var mi?Nedir?Ne degildir?

• fem anafen körfez pi analitik aynı kapıya çıkar..
  • Fem satın aldı diye biliyorum. Gitmedim ama kaynaklarındaki sorular bayağı güzeldi.
  • Denemeleri çok güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ZuMaZuM_

ayrıntılı bilgi ver pi analitik değip geçmişsin hangi şube hangi şehir hangi bölüm için gidiceksin öss sbs vb büssürü sınav var bizlerde ona göre yorum yapalım

Yer: Ankara
    Amac: OSS
  • ben gitmiştim zamanında. eğitimi güzel
  • değişir ama soruarı ve dergileri konu anlatımları güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt matematik karekök vs 3D
    3 yıl önce açıldı
    Ayt biyoloji deneme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki Ankara'da onerebileceginiz dusuk nufuslu bir dershane var mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dhqwer

Denemeleri çok güzel

3. yü ollduk geçtiğimiz p.tesi
    ilerde zorlaşır merak etme
  • Yayınları iyidir Körfez Pi yayınları veriyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ata

Peki Ankara'da onerebileceginiz dusuk nufuslu bir dershane var mi?

düşük nufus yüksek para pi dersaneleri(pi analitik değil sadece pi) var anıttepede filan. masabaşı eğitim. gayet iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokata -- 13 Ocak 2009; 16:16:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: s_i_y_a_h

fem anafen körfez pi analitik aynı kapıya çıkar..

anafen ve pi aynı kapıyamı çıkar
  • @gokata

Internet sitesi var mi?
  • Hocam bende öss için dersane arıyorum, İstanbul - Fatih'teki dersane beni çağırıyor ama kararsız kaldım önerilerinizi bekliyorum Bir de ne kadar fiyata gidersem iyidir_?_
  • yayını iyidir.adana'ya 1 şube daha açıyorlar..
  • Özel Denge Eğitim Dersanesi.
    http://www.dengeegitim.com.tr/index.php

Bu dersane ankaranın en iyilerinden birisidir.Kurucusunun para derdi falan yok.Yani istemediğiniz kadar özel ders alabiliyosunuz.Adam hiçbir masraftan kacınmıyor.Yani kuruluş amacı para değil eğitim.

Pi Analitik Dershanesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasaza -- 13 Ocak 2009; 22:06:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Nitrojen.

quote:

fem, körfez, anafen, pi analitik, yeni-renk, maltepe yayınları hepsi aynı kapı. Eğer bunlardan herhangi birisine gidiyorsan alırsın eline öss kitabını çevirirsin arkasını bir hologram görürsün. bu yayınların isimleri yazar orda.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Nitrojen.

quote:

fem, körfez, anafen, pi analitik, yeni-renk, maltepe yayınları hepsi aynı kapı. Eğer bunlardan herhangi birisine gidiyorsan alırsın eline öss kitabını çevirirsin arkasını bir hologram görürsün. bu yayınların isimleri yazar orda.

Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın...fem körfez anafen maltepe güven der e bağlı dersanelerdir.
    aynı kapıya cıkar denilebilir anafen FEM in 6-7-8. sınıflar için ayrı şubeleridir.Organik bağ yok gönül bağları vardır.

(pi analitik yeni renk ise tamamen franchasing sistemi ile o dersaneleri açmak isteyen ekiplere isim hakkı ve döküman satılarak açmalarına müsade edilen kurumlardır.) fem körfez vs ile bir bağlantıları yoktur.

• quote:

Orjinalden alıntı: trompeter

Hocam bende öss için dersane arıyorum, İstanbul - Fatih'teki dersane beni çağırıyor ama kararsız kaldım önerilerinizi bekliyorum Bir de ne kadar fiyata gidersem iyidir_?_

DERSANE seçiminde lütfen DÖKUMAN KALiTESİ, TAKİP SİSTEMİ, PLAN PROGRAMI, belli olan büyük kurumlara yönelin...
    SON iki senedir öğrenci sayılarının azalmasından dolayı KURUM kimliğine kavuşmamış dersaneler kapanmak üzereler.

küçük tek şubeli DERSANELER (özel ders bürolarını kastetmiyorum) sene sonunu çıkaramama ihtimali oldukça yüksektir.
    Dökümanları yetistirmek kaliteli öğretmenlerle çalışmak bunların hepsi sağlam ayakta durabilecek KURUM kimliğini ispatlamış dersanelerde olabilir. DİĞERleri bu sene için oldukça risklidir.

DErsane fiyatları özellikle küçük dersanelerde tutturabildiğine bir fiyat politikası vardır.
    büyük kurumlarda 3000-5000 arasında fiyatlar vardır...
    bence makul kaliteli bir egitim ve dökuman verebilecek bir dersanenin en az 3000 ler mertebesinde fiyat alması gerektigidir.
    bunda bir miktar indirim oranları olabilir ama 2000 ytl altında bir drsn nin dönmesi mümkün değildir.

NOT: bugunler dersanelerin 2010 ÖSS icin kayıtlarının başladığı dönemdir. Tavsiyem kayıt düşünüyorsanız bu tarihlerde Dersanenizi belirleyip kayıt yaptırmanızdır. Hem daha az ödeme yapar Hemde taksit sayınızı arttırabilirsiniz.
    Kolay gelsin ;)

• Fem Körfez Zirve Pianalitik ve birçok diğer kaliteli Yayın Sürat Yayıncılık A.ş nın yayınlarıdır.İçerik olarak çok kalteli yayınlardır.Unutmayınki Kazık Soru demek Kaliteli soru demek değildir.Kaliteli soru Öss ye yönelik sorudur.Pi analitik te bana bu bilgili herşeyiyle Veriyor.Aslında Bizim Şubenin Büyük bir +sı var.Biz Oks de Vatan çıkışlıydık yaklaşık 200 kişiden 160 ına Anadolu Fen Anadolu Öğretmen Askeri Lise ve Polis Koleji Kazandırdı.Derslerimiz sıkılmadan sürdürebiliyorduk şaka eğlence kutlama Bende Sincanda Bulunan Fatih Anadolu Lisesine gittim.En yakın kankam şuan Kırıkkale Fen'de Görkem Polis Kolejinde Ersel Hasan Ali Yücel A.Ö.L de Fatmanur Çorum Fen Hacı Süleyman demirel A.L Gökhan Hasanoğlan A.L Bu sene kaybettiğim arkadaşım ahmet ise ayaş a.L deydi.Lise 1 de Bu okula girmemdede Çok yardımcı oldu Vatan dershanesi L1 i geçip gittikten sonra L2 de Geri Vatan Öss yi düşünüyordum. 2 gün Sonra Vatan Öss Aradı Pi Analitikle Öss şubemizi birleştirdik Tolga Eskiden Bizim Dershanemizde(Vatanda) olduğu için ve A.L kazandığı için İndirim uygulayabiliyoruz dediler kayıd olduk ve gidiyoruz.Sınıfa İlk girdiğimde çok şaşırmıştım Herkes Vatandandı ve hepsi 800-801 grubu(En iyi İki Takım)la aynı sınıftaydım.Eray ve Harun AAAL de(Ankara Atatürk AL)Ertuğrul Ankara Fen Ferhat Ve Büşra Gazi AL v.b v.b kişiler vardı.Full AL dolu bir gruptuk Bizim alt grupta öyle 100-101 olarak şuan iki sınıfız dershaneyi Öss ye kadar bırakmayı düşünmüyorum.Şuana kadar girdiğimiz sınavların sadece 1inde birinci bizden çıkmadı Açı vbvb. dershanelerin sınavlarda baya iyiydik. Vatan Öss(Oldu Pi Analitik Sincan şubesi) geçen antalya Pi analitikten bizim hocayı arıyorlar parmak ookuyucu sistemi nerden yaptırabiliriz diye. :))) Pi Analitik Sincan şubesi iyidir Diğerlerini Bilmem Vatan kende Pi Analitikkende Bizim dershanenin prensibi asla değişmez.Sadece Kendi Şubesinden Kazananların adı Yazar Bu sene Öss ilk 1000 de 14 kişi vardı.Sadece ve sadece kendi öğrencisinin adı yazar.Maltepe ye gidin bakalım 6000bilmem kaçtane öğrenci ye Öss kazandırdık yazıyor.40.000 öğrenciden 6000 büyük bir başarımıdır? Pi Analitik Sincan Şubesi İyidir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.