Bu kaynağı bitirmiş veya halihazırda çözen varsa önerir mi acaba? AYT’de yeni nesilden ziyade klasik sorular çıkıyormuş ondan tercihimi karekökten yana kullanma taraftarıyım. Ayrıca sormak istediğim diğer bir şey de Rehber Matematikten konuları dinledikten sonra bu kitabı çözebilir miyim? En kötü çözemediklerimi izleyince soruyu kavrayacak düzeyde olur muyum? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
KAREKÖK AYT MATEMATİK SORU BANKASI

-
-
Çözmeden girme geçen sene 10 netten 30 net ayt yapmamı sağlayan yegane kitap
-
Eğer ilk kitabınız ise nispeten daha kolaya yakın bir tane daha kitap alın ve önce daha kolay olandan, sonra Karekök kitabından çözün. Ama Karekök'ü mutlaka çözün bence de. Orta seviye olarak 3D gidebilir, Üçdörtbeş olabilir
-
Karekök ün klasik bir kitap olduğu en büyük yanılgıdır aslında, klasik tipten sorular içerir evet ama başlangıç kitabı için uygun olduğunu düşünmüyorum, arkadaşların dediği gibi önden başka bir kaynak çözmeniz daha iyi olacaktır
-
ben karekokte polinomu parabolu falan bitirdim de cozduklerimi unuttum gibi hissediyorum, iyi kaynakti tekrar cozmeme gerek var mi ? 2 hafta once fln cozmus olmam lazim. logaritma da cozmustum 9 testfln. karekok de saglam gelistiriyor. bir daha mi cozsem diye kara kara dusunuyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hankm00dy -- 20 Ekim 2020; 9:59:46 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam ben de öyle yapıcaktım ama kolay ve köklü ayt kitabı diye bir şey yok ki, fasiküller deseniz gereksiz işlem kalabalığı olan aynı tip soruları art arda koyuyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tebrikler.
Hocam şeyi merak ettim, geometriyi çıkarırsak kaç yaptınız 30 üzerinden? (Trigonomet dahil)
Çözülmeli
345 + karekök verimli biterse 25 üstü net garanti yaparsiniz bence
30 da mı hocam?
Aynen hocam
Vallahi o dediğinizi 40ta yapsam yetiyor bana :D
Ayt 25 Tyt 25 mat hedefim var 40 üzerinden, matematiği biraz zor algılıyorum, herkesin beyni farklı çalışıyor tabii.
Türkçem sosyalim ve ayt sözelim güçlü kısımlarım, son 2 ay kasıp bile fulle yakın yaparım o kadar güveniyorum ama matta öyle değil :)
Aslında fen de severim özellikle biyoloji ve kimya ama ülkede ne yazık ki biyolog olursan asgariye çalışıyorsun, ama içimde bir ukte, 2. üniversite olarak biyokimya okuyacağım 2 sene zaten. Cevap için sağ olun hocam bu arada.
Çözmeden girilmez.
ne zor ne kolay gayet sağlam bir kitap testler genelde hafif ortadan başlıyor zora doğru gidiyor klasik sorular hala ağırlıklı yani araya yeni nesil de katmışlar ama öyle abartma yok bana kalırsa gayet iyi bir kitap hem öyle boş kitaplar alıp vakit kaybetmeye gerek yok alıp çözün karekök yani kaybedeceğiniz bir şey olamaz :)
-
Cevaplarınız için teşekkürler alacağım kısa sürede
Yeni basım mı alacaksın?
-
Aldım hocam kitabı yeni basım olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QaptanYosun -- 22 Ekim 2020; 17:36:15 >
Eski basım alıcam ben de bugün
İnşallah yeni baskı değildir o yüzden sormuş arkadaş. Yeni baskı birseye yaramıyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- ayt deneme önerileri kolay orta-zor
- 80 tyt 60 ayt kaç bin
- 80 tyt 40 ayt kaç bin sayısal
- ayt fizik formülleri
- lise diplomamı kaybettim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X