Şimdi Ara

Phuket Olmadı Maldivler Turu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mayıs sonunda evleniyorum ve 2 haziran itibariyle balayına çıkacağız, aklımızda ilk olarak phuket adası vardı ama o tarihte tur bulamadık, maldivlere bizim istediğimiz tarihte ets tur gidiyor, bunun dışında bize önerebileceğiniz tur şirketi ya da gidilebilecek yer (kültür ya da alışveriş turu değil yatıp dinlenme turu olacak) önerebilir misiniz? Özellikle phuket istiyoruz fakat o tarihe uygun bulamadım.

Türkiye içinde herkesin dilinde bir select maris var ama onun fiyatına biraz ekleyince maldivlere gidiliyor neredeyse Burayı çok övüyorlar önerir misiniz?

• phuket için wets'ye bakmıstım gecen sene balayı için :) bir de bali'ye,,,bali de guzel turlar vardı yalnız dikkat aktarmalarda havaalanı vergisi vs koyunca fiyat yukseliyor, yalnız toplam fiyat cıkarıp 3 gunun yolda gectiğini ogrendikten sonra vazgectik, turkiye icinde voyage torba'yı şiddetle tavsiye ederim, acık hava diskosu iyi, kapalı diskosu fena değil, animasyon takımı mukemmel, her aksam amfitiyatroda eglence var, alakart restoranlardan meksika haric cok begendik ve 1 kere değil hepsine 1'er kez gidebiliyorsun(taverna mukemmeldi)
    yiyecek ve içecek secimleri cok iyi,,,yine gecen sene bu otelden daha pahalı grand y..... t.rban da toz tang meyve suyu tuborg bira bazooka vodka varken voyage cappy meyve suyu nestle su, sevilen şarap absolut vodka ve redbul veriyordu, 24 saat yemek bulabiliyorsun ve gercekten tatminkar,
    odalar yenilenmiş ve bence voyage torba standart odalarına ets'den bakmalısın...
    esimle bu sene de aynı yere gideceğiz ve bu sefer kardesimi de balayı için goturuyorum...

not: voyage ya da ets ile herhangi bir ilgim yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: norepinefrin

Mayıs sonunda evleniyorum ve 2 haziran itibariyle balayına çıkacağız, aklımızda ilk olarak phuket adası vardı ama o tarihte tur bulamadık, maldivlere bizim istediğimiz tarihte ets tur gidiyor, bunun dışında bize önerebileceğiniz tur şirketi ya da gidilebilecek yer (kültür ya da alışveriş turu değil yatıp dinlenme turu olacak) önerebilir misiniz? Özellikle phuket istiyoruz fakat o tarihe uygun bulamadım.

Türkiye içinde herkesin dilinde bir select maris var ama onun fiyatına biraz ekleyince maldivlere gidiliyor neredeyse Burayı çok övüyorlar önerir misiniz?

Phukete turla değilde kendin gitsen olmazmı hiç hesapladınmı sana ne kadara mal oluyor kendin gitmeyi düşünürsen sana Phuket için her konuda yardımcı olurum (2 kez gitmiştim Phukete).

Türkiye içinse arkadaşa katılıyorum Voyage Torba en ideal seçim olur bu sene bende oraya gideceğim İnşAllah birde Delux (Villa Tipi) odada kalırsan gayet hoş olur.Şimdiden iyi tatiller.

• Cevaplar için teşekkürler voyage'ı etsturdaki kız da çok övmüştü zaten onların otelleriymiş voyage. Anlattığı şeyler çok güzeldi hele balayı çiftlerine çok özel durumları var ama olmuşken bir daha belki gidemeyeceğimiz bir yere gidelim dedik

kaya26 kendim gitmeyi hesaplamadım oraları hiç bilmediğim için turla gidersem daha rahat ederim diye düşündüm ama akşama kaba bir hesap yapmaya çalışacağım. Etstur phuket turlarında havalalanı vergileri vs dahil sadece gittiğin yerdeki özel turlar vs paralı.

Select maris i çok övdüler ama benim aklım yurtdışı olmazsa voyage'da hem daha ucuz hem herşey dahil hem de en lüks odaları hakikaten çok lüks (bize gösterilen odada güneşlenmek için balkon deniz manzarası jakuzi vardı) ve bu odanın fiyatı select maris in kötü odası kadar pahalı değil, sanırım ben de yolu ve masrafları gözümde büyütüp voyage de karar kılabilirim

• hocam wts şeysellerde indirime gitmiş normalde en ucuzu 1300 eur civarına bulabilirsin 799 eur yazıyor istersen bi işin içyuzunu ogren,,,eger bir daha gidemeyeceğin bir yer varsa o da seysellerdir, onceliklendirebilirsiniz :)
    http://www.wts.com.tr/seyseller-adalari-seychelles.html
  • @norepinefrin
    Bende kaba bir hesap yaptım Thy ile Bangkok ordan Thai Air ile Phukete gidiş geliş fiyatı=3300 TL (2 kişi)
    Phukette orta karar bir otelde konaklama günlük= 80 TL (2 kişi)
    Orada turlara katılırsanız ki muhakkak katılırsınız turlarada kişi başı=80 TL
    civarına gelir fiyatları tam hesaplamak tabiki mümkün değil ama en azından size fikir vermesi açısından yazdım bu fiyatlara göre hesabınızı yapabilirsiniz.

Geçen sene bizde Şeyseller ve Maldiv için bayağı araştırma yapmıştık ama ikisinde THY nin direk uçuşu olmadığı için gitmemiştik.Fiyat olarakta Phukete göre daha pahalı gelmişti bize ikiside son karar tabiki sizin.
  • Ben ETS ile gittim ve tur şirketi konusunda kesinlikle tavsiye ederim.Gerçi diğer seçeneklere göre biraz daha pahalı
    ama kalitesinden emin olabilirsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkiye Turu & Bisiklet Turu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.