Şimdi Ara

Php - Yardım Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar php değişkenler de çözemediğim bir konuyu size danışcam..
    <?php
    $degisken="$fiyattoplam1=0; $fiyattoplam2=0;";

*//
    yukarıda gördüğünüz $degisken adındaki degiskenin içeriğini nasıl yazdırabilirim..
    yani
    $fiyattoplam1=0;
    $fiyattoplam2=0;
    şeklinde gözükmesini istiyorum.. web sitesi açıldığında $fiyattoplam1=0; $fiyattoplam2=0; değişkenlerini görmicekler php kodu gibi arka planda çalışmasını istiyorum..
    ?>

yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

• <?php 
    $degisken = "\$fiyattoplam1=0; \$fiyattoplam2=0";
    echo $degisken;

?>
  • dediğinizi yaptım ama çalışmadı.. demek istediğimi biraz daha açayım
    <?php
    while(.........
    $degis=$degis."<br>$"."$tum_marketler_yaz2[fiyat_toplam]"."=0;";
    endwhile;
    .....

echo $degis; *// $fiyattoplam1=0; $fiyattoplam2=0; yazmasını istiyorum ama ekrana çıktı olarak yazmasını istemiyorum php kodu olarak yazmasını istiyorum anlatabilmişimdir herhalde :S

?>
  • valla hala ne istediğinizi tam olarak anlayamadım.kusura bakmayın orucum o yüzden mi bilmiyorum:)
  • allah kabul etsin belki bende sorun vardır oruc tuttugumdan anlatamıyorumdur :) ama bi kez daha anlatmaya çalışayım :)
    <?php
    $c="$a=0; $b=0;";
    echo $c;
    ?>
    yukardaki değişkenin içinde 2 tane ayrı ayrı değişken var ve degerleri var galiba buraya kadar sorun yok :) ama $c değişkenini öyle bir yazdırmam lazım ki aynı alttaki kod gibi olmasını istiyorum yani c nin içindeki değişkenler ayrı ayrı yazılacak :S :)
    <?php
    $a=0;
    $b=0;
    ?>

çözüm yolu yoksa başka bir yöntem düşünürüm artık yapcak bişey yok :D
  • <?php
    $var = "test";

echo "$var"; // sonuç "test"

echo "\$var"; //sonuç "$var"

echo '$var'; // sonuç yine "$var"

?>

sonuncuyu bir dene istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Video Tapes -- 21 Temmuz 2012; 17:49:40 >
  • arkadaşlar ben internetten php tema satın aldım. temada yazan versiyona yükledim fakat hata veriyor ve dili ingilizce, türkçeye çevirmem lazım. bir kaç kez denesem de fayda olmadı. nasıl düzelte bilirim.
  • hocam ben bunu ne amacla yapmak istediğini hala anlayamadım amacını söylersen başka çözüm yolları bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepwater48

merhaba arkadaşlar php değişkenler de çözemediğim bir konuyu size danışcam..
    <?php
    $degisken="$fiyattoplam1=0; $fiyattoplam2=0;";

*//
    yukarıda gördüğünüz $degisken adındaki degiskenin içeriğini nasıl yazdırabilirim..
    yani
    $fiyattoplam1=0;
    $fiyattoplam2=0;
    şeklinde gözükmesini istiyorum.. web sitesi açıldığında $fiyattoplam1=0; $fiyattoplam2=0; değişkenlerini görmicekler php kodu gibi arka planda çalışmasını istiyorum..
    ?>

yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

$fiyattoplam1=0;
    $fiyattoplam2=0;

echo '$fiyattoplam1='.$fiyattoplam1 .'</br>';
    echo '$fiyattoplam2='.$fiyattoplam;

Bu mudur ? Budur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.