Şimdi Ara

Php ve javascript kodu çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar şöyle bir kod yazdım :

<?php

for ($iii=0;;$iii--) {

?>

<script type="text/javascript">

if (history.back(<?php echo($iii); ?>) == "okulud.php") {

alert("<?php echo($iii); ?>");

//javascript:history.go("<?php echo($iii); ?>");

}

</script>

<?php

}

?>

Ama kod çalışmıyor. Yeni sekme yazıyor.

Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Yardımınıza ihtiyacım var.

for ($i = 1; $i <= 10; $i++) {
    echo $i;
    }
    Writing code is my life!
  • Sonsuza kadar dönmez zaten :) max_execute_time limitine takılır ya max_input_time onada takılır her türlü takılır hiçbirşey sonsuza kadar dönmez :) zaten bu kadar kodu browsera sonsuza kadar döndürerek yazdırırsanız zaten browser kitlenir :)
    Writing code is my life!
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasamsin

Sonsuza kadar dönmez zaten :) max_execute_time limitine takılır ya max_input_time onada takılır her türlü takılır hiçbirşey sonsuza kadar dönmez :) zaten bu kadar kodu browsera sonsuza kadar döndürerek yazdırırsanız zaten browser kitlenir :)

Şöyle bir kod oldu :

<?php 

for ($iii=0; $iii<=100;$iii--) {

?>

<script type="text/javascript">

if (history.back(<?php echo($iii); ?>) == "okulud.php") {

alert("<?php echo($iii); ?>");

//javascript:history.go("<?php echo($iii); ?>");

}

</script>

<?php

}

?>

Yeni sekme açıyor.

• Bu yazdığınız kodda yapmak istediğiniz çok saçmahttps://www.w3schools.com/jsref/met_his_back.asp javascript kodu geriye bir bilgi dönmez bir fonksiyon kullanırken önce nasıl çalıştığını öğrenmelisiniz.
    javascript içinde php
    11 yıl önce açıldı
    ASP ile Access Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu yazdığınız kodda yapmak istediğiniz çok saçmahttps://www.w3schools.com/jsref/met_his_back.asp javascript kodu geriye bir bilgi dönmez bir fonksiyon kullanırken önce nasıl çalıştığını öğrenmelisiniz.

Peki benim yapmak istediğimi anladınız mı? Ben önceki sayfalardan hangisi okulud ise ona dönmek istiyorum. Peki bunu başka bir yöntemle yapamaz mıyım?

Orijinalden alıntı: nivadinde

Php, js bilmiyorum ama döngüde i=0;i<=100,i-- demişsiniz. İlk yazdığınızdan pek farklı değil çünkü i'yi azaltıyorsunuz 100e çıkmaz o i.
    Bende web alanında geliştirmek istiyorum kendimi. SQLin ne zaman öğrenileceğinin bir önemi var mı? PHPden önce mi hepsinden önce mi fark eder mi?

oraya - koyum 100 ün yanına şimdi ama hiç bir işlem yapmıyor. Yeni sekme yazmıyor ama okulu sayfasına da gitmiyor.

• quote:

Niye okulud.php dosyasına gitmek istiyorsunuz onu anlamadım, zaten koda göre mantık hatası mevcut, kendinize göre birşey yapmak istemişsiniz, fakat yapmak istediğinizi anlatmalısınız.

Merhaba,

ben ürün değiştir sayfasında ön izleme sayfasına gidiliyor orada bir kapat butonu var o butona basınca geri ürün değiştir sayfasına gitmek istiyorum. Ama direkt gidemiyorum yani a href ile ve ya onclick location ile gidemiyorum çünkü eğer öyle gidersem files değerleri boş olur. Yani seçilen resimler olmaz.

Umarım anlatabilmişimdir.

• Yine anlamamakla birlikte bir veri göndermek istiyorsan files değerleri dediğin neyse artık bunları post metodu ile girmek istediğin sayfaya javascript ile gönderebilirsin veya istersen ajax da kullanabilir veya dilersen değerleri $_SESSION oturumada ekleyebilirsin ama bu dedin history.back sadece browseri geri götürmek içindir yani bir geri veya iki geri gidersin ama adrese gitmez gittiği adresi belirttiğin gibi == "okulud.php" için karşılığını vermez .
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.