Şimdi Ara

php uzantılı dosya nasıl açılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
27.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde php uzantılı dosya var ve bunun nasıl açılacagını bilmiyorum?
    epey bir uğraştım aradım uygun bişiy bulamadım.
    bu dosyayı nasıl açabilirim?

• .php dosyaları web tasarım için kullanılan kodlardan oluşan dosyalardır.
    Herhangi bir text okuyucu ile açabilirsiniz farketmez.

Tasarlamak için ise sanırım dreamweaver işe yarıyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

.php dosyaları web tasarım için kullanılan kodlardan oluşan dosyalardır.
    Herhangi bir text okuyucu ile açabilirsiniz farketmez.

Tasarlamak için ise sanırım dreamweaver işe yarıyordu.

tüm text okuyucuları denedim ama istediğim bilgiyi alamadım.text okuyucular php kodlarını çözüyor ama benim istediğim dosyadaki normal yazıyı okuyabilmek.işte bunu nasıl okurum ona yonelik bir program yada başka bir şey var mı?
  • not defteri ile aç farklı kaydet de uzantısını .html olarak değiştir.int. exp. ya da firefox la açabilirsin okuması rahat olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

not defteri ile aç farklı kaydet de uzantısını .html olarak değiştir.int. exp. ya da firefox la açabilirsin okuması rahat olur

bu da olmadı kafayı yiyecemmm
  • buraya not defteri ile açıp tümünü kopyalar mısın?olamsı lazım bi de ben deneyim
  • dostum bu çok uzun bir yazı buraya sığmayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekteryas -- 20 Ağustos 2007; 23:58:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    php uzantılı dosya oluşturmak
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • istersen r a p i d e yükle,özelse pm den linki at.olması lazım çünkü
  • demek istediğini anladım açıyor ama benim istediğim şeyi vermiyordu hatta bunu da belirtmiştim.şimdi nerde yanlış yaptığımı anladım dosyayı download ederken fdm kullanıyordum meğer fdm ile download ı iptal etmem gerekiyormuş ve karşıdan yuklemeyle ya da sadece karşıdan yukleme kutucugundaki aç ibaresi ile de dosyayı açabiliyormuşum..... ohh bbeee tam 1.35 gb lik bir filmin rar şifresiydi... yani şifre biraz farklı bir şekilde verilmişti... yine de yardımcı oldugun için sağol dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekteryas -- 21 Ağustos 2007; 0:23:50 >
  • dream weaver ile acabilirsin.
  • rica ederim..iyi forumlar
  • sağol sana da iyi forumlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.