Şimdi Ara

Php Upload Script'i Hakkında Yardım Lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Elimde Bir Upload Scripti War . Tam Benim istedigim bir script fakat php bir hosta kuramadım. icindeki dosyaları yanlıs editliyorum sanırım . php kodlarından anlayan arkadaşlar sizden yardım istiyorum ...

işte scriptin demosu :
    http://www.finalwebsites.com/demos/php_file_upload.php

buda script in dosyaları:
    http://oozanakbulut.googlepages.com/upload_class.zip

arkadaşlar bir inceleyin dün gece baya uğraştım fakat olmadı sizde bir el atıp yardımcı olursanız çok makbule geçer...

teşekkürler.

• oncelikle mysqlde bir tane bos veritabanin olacak. sonra upload_db_example.php dosyasinin 15. satirini kendine gore duzenle (editleme igrenc bir laf).

15. satirdan itibaren:

/ You need to modify the settings below...
    $conn = mysql_connect("localhost", "user", "pw") or die(mysql_error());
    mysql_select_db("database", $conn) or die(mysql_error());

diyor. orayi duzenleyeceksin.
  • kardeş yaptım olmadı. yani şöyle düzenlerim ;

user=mysql kullanıcı adımı girdim

pw =mysql şifreyi yazdım

database = weritabanı ismini yazdım

bunları yptım yinede olmadı. kardeş sen bir hostuna kurup denermisin ona göre sonuc yazarsan sewinirim olmuyorsa bosuna ugrasmayım bende
  • dostum veritabanini olusturduktan ve veritabanai bilgileri dogru durust girdikten sonra her bir php dosyasini ac ve soyle satirlari bul:

include ($_SERVER['DOCUMENT_ROOT']."/classes/upload/upload_class.php");

burada /classes/upload/ olan kismi sen dosyalari nereye acti isen orasi olacak sekilde degistireceksin.

bu satirdan her sayfada bir yada iki tane var. yollari duszgun bir sekilde degistir.

ya da kolay yolu: scripti direk internet klasorunun icinde (root ya da www her ne ise) /classes/upload/ klasoru olustur ve icine at.

sonra da upload_db_example.php dosyasini calistir ki tablolari yaratsin o sayfa.

dikkat etmen gereken yollar

Warning: ..........No such file or directory in... diye bir hata aliyorsan yollari yanlis vermissindir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.