Merhaba Arkadaşlar Elimde Bir Upload Scripti War . Tam Benim istedigim bir script fakat php bir hosta kuramadım. icindeki dosyaları yanlıs editliyorum sanırım . php kodlarından anlayan arkadaşlar sizden yardım istiyorum ...
arkadaşlar bir inceleyin dün gece baya uğraştım fakat olmadı sizde bir el atıp yardımcı olursanız çok makbule geçer...
teşekkürler.
oncelikle mysqlde bir tane bos veritabanin olacak. sonra upload_db_example.php dosyasinin 15. satirini kendine gore duzenle (editleme igrenc bir laf).
15. satirdan itibaren:
/ You need to modify the settings below... $conn = mysql_connect("localhost", "user", "pw") or die(mysql_error()); mysql_select_db("database", $conn) or die(mysql_error());
diyor. orayi duzenleyeceksin.
kardeş yaptım olmadı. yani şöyle düzenlerim ;
user=mysql kullanıcı adımı girdim
pw =mysql şifreyi yazdım
database = weritabanı ismini yazdım
bunları yptım yinede olmadı. kardeş sen bir hostuna kurup denermisin ona göre sonuc yazarsan sewinirim olmuyorsa bosuna ugrasmayım bende
dostum veritabanini olusturduktan ve veritabanai bilgileri dogru durust girdikten sonra her bir php dosyasini ac ve soyle satirlari bul:
include ($_SERVER['DOCUMENT_ROOT']."/classes/upload/upload_class.php");
burada /classes/upload/ olan kismi sen dosyalari nereye acti isen orasi olacak sekilde degistireceksin.
bu satirdan her sayfada bir yada iki tane var. yollari duszgun bir sekilde degistir.
ya da kolay yolu: scripti direk internet klasorunun icinde (root ya da www her ne ise) /classes/upload/ klasoru olustur ve icine at.
sonra da upload_db_example.php dosyasini calistir ki tablolari yaratsin o sayfa.
dikkat etmen gereken yollar
Warning: ..........No such file or directory in... diye bir hata aliyorsan yollari yanlis vermissindir.