Şimdi Ara

Php script yazdırılacaktır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Php srcript yazdırmak istyorum, basit bişey olacak p.m. bekliyorum.

• P.M den ziyade öncelikle istediğiniz script ile ilgili biraz bilgi vermeniz daha yarlı olur.

PHP ile bir sayaçta yazdırabilirsinizi, bir forumda bir otomasyon sistemide.

Bilgi verirseniz ona göre ayrıntılı bilgi ve daha sağlam bir rakam alabilirsiniz.
    @mysql_connect ("localhost", "root", "şifre") or die ("MySQL'e bağlanılamadı.");
    @mysql_select_db ("data adı") or die ("veritabanına bağlanılamadı.");
    $sql=mysql_query("select hit from siteler");
    while($veri=mysql_fetch_array($sql))
    {
    mysql_unbuffered_query("UPDATE siteler SET hit = '0'");
    }
    mysql_free_result($sql);
    mysql_close
    ?>

en basitiyle bu işini görür. select hit from siteler yerine tablondaki uygun yerleri getir özellikle selectten sonra hit yerine primary key alanındaki adı yaz daha hızlı iş görür yani select site_id from sitelere gibi update yaparken kendine göre sütun ve tablo adına göre değiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fegabj -- 22 Eylül 2006; 9:21:18 >
    reklamsiz forum istiyorus | msjlar arasinda 3 dk. beklemek istemiyorus | yoneticilerin dikkatineee
  • test_sitemiz veritabanın da, test_linkler tablosu içinde visitor alanlarını sıfırlamak istiyordum, aşağıda ki şekilde yaptım ama ne hata mesajı verdi, ne de hiltler sıfırlandı. Bir hata mı yaptım acaba?

<?php
    @mysql_connect ("localhost", test_sitemiz", "sifrem") or die ("MySQL'e bağlanılamadı.");
    @mysql_select_db ("test_sitemiz") or die ("veritabanına bağlanılamadı.");
    $sql=mysql_query("select visitor from test_linkler");
    while($veri=mysql_fetch_array($sql))
    {
    mysql_unbuffered_query("UPDATE visitor SET hit = '0'");
    }
    mysql_free_result($sql);
    mysql_close
    ?>

Edit: UPDATE visitor kısmında hata yapmışım, şimdi gördüm, sorun çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Test_Driver -- 23 Eylül 2006; 15:39:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Open Office Sayfa Numaralandırma
    14 yıl önce açıldı
    php mysql bölüm ekleme sistemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • php3 kullanan varmı hala ilginç php5 kullanıyorum ben sürekli classlarla çalışırım arkadaşlar öğrenicekseniz nesne tabanlı çalışmayı öğrenin.En az php4'te çalışın

ne diyelim hep boyle devam eder umarım
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.