Şimdi Ara

php-nuke ile ilgili birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hani pcnet'in sitesinde ana sayfada forumdaki son birkaç konu görünüyor ya onu nasıl yapabilirim?Bilgisayarımın içindeki siteme (imzamda yazan site değil) böyle bir özellik katmayı düşünüyorum.

PHPnuke 7.8
    Forum da phpnuke un kendi içindeki forumu.

bir de phpnuke un kendi forumunu nasıl Türkçe yapacağım? PHP Nuke u Türkçe yaptım ama içindeki forum Türkçe değil ve dil seçeneklerinde Türkçe yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Bellek -- 13 Nisan 2006; 15:21:49 >

• modüllerden anasayfada hangisinin yayınlanmasını istiyorsan onu seçiyorsun.
    genellikle news seçilidir sen onu forums yaparsan forum anasayfada görünür.
    ya da blocklardan foruma atılan son 10 mesajı anasayfada gösterebilirsin.
    forumu türkçe yapabilmek için phpbb nin türkçe dil dosyasına ihtiyacın var bulamazsan pm at yardımcı olurum.
  • forumu türkçe yapabilmen için phpbb'nin türkçe dil dosyasını yükleyeceksin. modules/forums/language klasörüne. diğerine gelince de admin'den bloklar'a gel aşağıda yeni blok ekle bölümü var. oradan başlığa forum yaz, dosya adından da forum'u seç pozisyon olarak da orta yukarıyı seç. ekle...
  • teşekkürler,

peki forumun phpnuke üzerinde olması phpbb Türkçe dil dosyasının çalışmasını etkiler mi etkilemez mi? PHPbb Türkiye sitesi Canver.net ten indireceğim de. Orada böyle bir bölüm var:http://www.canver.net/phpnuke-kullanicilarina-bilgi-vt374.html
    kafamı karıştırdı çünkü

bir de dil dosyasının sürümünün farklı olması sorun yaratır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Bellek -- 13 Nisan 2006; 11:25:29 >
  • hayır dil dosyasının çalışmasını etkilemez. oradaki yazıda şunu kastediyor. phpbb tek başına bir forumdur. fakat phpnuke'de nukenin bir modülü gibi çalışıyor. orada onu demek istemiş. dil dosyasının da sorun yaratacağını pek sanmıyorum.
  • En sonunda forumu Türkçe'ye çevirdim. Teşekkür ederim.

Aklıma gelmişken başka bir şey daha sorayım:

Bildiğiniz gibi phpnuke modullerden oluşuyor. Hazır gelen modullerden birkaç tanesi dışındakilerin ne işe yaradığını bilmiyorum. Hazır moduller hakkında bilgi veren bir yazı biliyor musunuz?Ne işe yaradığını bilmediğim bölümlerden birkaç tanesi işime yarayabilir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Bellek -- 13 Nisan 2006; 15:21:24 >
  • http://hyperupload.com*/download/020e847998/PhpNukeKitabi.rar.html

php nuke kurulumu ve kullanımı ile ilgili e-kitap...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler aklıma gelen bir soru daha :

phpnuke un varsayılan temasını 'ExtraLite' yaptım peki buna uygun, sade bir forum teması önerebilirmisiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.