Şimdi Ara

PHP MY ADMİN UZAK ERİŞİM AYARLARI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forum da aradığım kadarıyla bu konuda bir şey bulamadım varsada şimdiden özür..

PHPMy Admin de veritabanına uzaktan erişimin nasıl olduğunu biriniz anlatsa ?

araştırın demeyin internetin altını üstüne kattım yok!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatay139 -- 28 Haziran 2014; 20:54:00 >

• Uzaktan localhost'a erişim diye birşey yok.Localhost adı üstünde serverin kendisini belirten adres, yani sadece o server üzerinde o serveri belirten adres.
    Senin veritanın kendi bilgisayarında mı yoksa host firmasında mı?
  • db kendi bilgisayarımda
  • cagatay139 C kullanıcısına yanıt
    Eğer aynı modemi paylaştığın kişilerin bağlanmasını istiyorsan, bilgisayarının 192.168.1.13 gibi bir ip adresi olur sadece local ağlar için, o ip adresiyle db ye bağlanabilirsin.
    Eğer aynı modemde olmayan bir bilgisayarın bağlanmasını istiyorsan, statik ip adresinin olması lazım ya da ip sabitleyeceksin (No-ip , DynDNS gibi servislerle)...
  • Sorunda o ya zaten o ayarları nereden yapıcam

config ?

http://i.hizliresim.com/zR6n7D.png

sadece burasını mı ayarlamam gerek?

ya ben ne meslek li. mezunuyum ne ünv. okuyorum ve net de anlatım yok kasafına göre parça parça yazmış millet....
  • cagatay139 C kullanıcısına yanıt
    Evet bu dosyayı ayarlıyacaksın ama o alanlara ne yazacağını biliyor musun?
    Sana yukarıda sorduğum soruları anlasaydın oralara ne yazacağınıda anlardın...
    Ayrıca bu veritanı illa bilgisayarında olmak zorunda mı?
    İnternette birsürü bedava veritabanı hizmetleri var.
  • sonunda! oldu teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatay139 -- 29 Haziran 2014; 18:39:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.