Şimdi Ara

php kodlama bilen bi baka bilimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • php kodlama bilen arkadaşlar yardım edebilirmisiniz
    templateim hazır admin panelim ve normal web sitem var ama html şekilde birtek php ye dökecek arkadaş lazım ne kadara yaparsınız güvenlik açıkları kapatılmış çok güzel stabil yazabilecek arkadaşlar bana ulaşabilirlermi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Galatasaray.. Diablo 3 CADAVAROS#2806
  • kardeş zaten tarayıcı yorumlarken html e göre yorumluyor sayıfayı yani misal <title></title> etiketleri arasında satıfa başlıgı yazılacak diyelim normalde html de direk olarak
    <title>Sayıfa Başlıgı</title> şeklinde olur tarayıcı yorumlarken direk oalrak yorumlar ama php de ise
    <title><?php echo $row['site_baslik']; ?></title> şeklinde olur mysql de site_baslik şeklinde oluşturulan milsal ayarlar tablo altındaki site_baslik şeklinde bir stün oluşturursanız içine girdiginiz bilgi oraya tarayıcı tarafından gelir ;)
    sonuçta siz koda baktıgınız zaman <title><?php echo $row['site_baslik']; ?> görürsünüz ama aslında olan <title>Sayıfa Başlıgı</title> dır yani google botlarıda bu tarayıcı yorumlama mantıgı ile çalışıyor iyi akşamlar dilerim bu arada seo konusunda baya bi bilgim var yinede teşekkür ederim yorumun için
  • Olay sadece seo degil kardesim php uzantili bir siteyi Google indexleme suresiyle sonu html olarak indexlemesinde ciddi farklar var tabikide seodaki kullandiginiz taglerde onemli Karar sizin tabi kolay gelsin :)

• kardeş konu e-ticaret olunca mecburien site dinamik olmak zorunda + olarak şöyle bir özellik daha var bilmiyorum biliyormusunuz sayıfa uzantısını degiştire biliyorsunuz .php yada .html gibi

Orijinalden alıntı: tayfun601

kardeş konu e-ticaret olunca mecburien site dinamik olmak zorunda + olarak şöyle bir özellik daha var bilmiyorum biliyormusunuz sayıfa uzantısını degiştire biliyorsunuz .php yada .html gibi

Dogrudur kodla degisbilir uzantili html olarak gosterebilirsiniz fakat Google bunu herzaman yemez dedigim gibi e ticaret sifresini tabikide guzel kodlanmis php ile tam performans bakabilirsiniz :) iyi satislar :)

• google u kandırmak yada yemesi hakkında alakası yok zaten kardeş dedigim gibi php yi birazdaha açarsak php sunucu bazlı çalışan bir sistem yani sunucudan çıkışta html olarak yorumlanıpta çıkıyor zaten o yüzden her halükarda html oluyor ;)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.