Şimdi Ara

PHP İki Dosyalı Sayfa Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-Ana Sayfa

2-Hakkımda

a.Özgeçmişim

b.Hobilerim

c.Fobilerim

3-Portfolyo

a.Bitirdiğim Okullar

b.Bitirdiğim Projeler

4-İletişim

a.Harita ile adres konumu belirlenmeli

b.Telefon Örn: 0(xxx) 123 xx xx

c.Adres: XXXXXXXXXX

d.İletişim Formu

İstenilenler:

1-Sayfa için site haritasına uygun bir veri tabanı oluşturulmalı (MySQL)

2-Site ziyaretçileri için index.php dosyası hazırlanmalı. Bu dosya içerisinde site haritasına göre düzenlenecek olan menülerin tamamı bu dosya içerisinden kontrol edilerek hangi menü tıklanmışsa o menüye ait olan DB içeriği ekranda gösterilmelidir.

3-Site Yönetim için admin.php dosyası oluşturulmalıdır. Bu dosya çağrıldığında öncelikle sistem bir kullanıcı adı ve şifre sormalıdır. Bu güvenlik geçildikten sonra site haritasına uygun hazırlanmış olan DB içeriğini görüntüleyip, yapılacak değişikliklerin DB’den güncellenecek yapıda olmalıdır.

Not: Projeniz de yukarıda belirtilen sadece 2 tane php dosyası olmalıdır. Bu dosyalar haricinde projenizde sadece varsa şekillendirme (css, js ve resim) dosyalarınız olmalıdır. Başka hiçbir şekilde HTML dosyası vs kullanılmadan bu 2 dosya ile belirtilen DB ile haberleştirip projeniz oluşturmalısınız.

Böyle bir ödevim var fakat ansıl yapacağıma dair bir fikrim yok yardıme debilecek var mı?

• Bölümü bırakmanıza yardım edebilirim. Bölüm size uygun değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödevin tamamını mı yaptırıcaksınız?Ön yüzde js framework kullanılabiliyorsa göster/gizle yapısıyla yapabilirsin.Framework kullanmasan da php üzerinden aynı işlemi yapabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

Ödevin tamamını mı yaptırıcaksınız?Ön yüzde js framework kullanılabiliyorsa göster/gizle yapısıyla yapabilirsin.Framework kullanmasan da php üzerinden aynı işlemi yapabilirsin.
    hayır hocam ödevi yaptırmayı düşünmüyorum sadece bir yol haritası istiyorum, nasıl bir araştırmayla ya da hangi terimleri kullanarak istenilen siteyi yapabilirim diye araştırıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Bölümü bırakmanıza yardım edebilirim. Bölüm size uygun değil.
    Bölümün uygunluğuna siz karar veremezsiniz. Yardım etmek istemiyorsanız görmezden gelebilirsiniz.
  • Konu başlığını o zaman "Ödevimin Tümünü Yaptırmak İstiyorum" şeklinde değiştirmelisiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veri tabanının adı kahve, veri tabanı bağlantısı için inc/vt.php dosyasında gerekli ayarlamaları yapabilirsiniz.

admin paneli giriş bilgileri(admin sayfasından menü bölümleri oluşturabilirsin):
    Kullanıcı adı: admin
    Parola: 1234

indirme linki=>https://dosya.co/780k21lftxze/site.zip.html

üyelik kısmınıda admin paneli için kullanılan giriş kontrollerini üye giriş yerini hazırlayarak üye girişinde de uygulayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimyonetici -- 6 Şubat 2020; 15:37:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.