Şimdi Ara

php bilen birisi bi işe girse ne kadar maaş alır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1.si php bilen biri herhangi bi şirkete girse ne kadar maaş alır ortalama?

2. sorum ise sizce günümüzde php bilen insanlara ihtiyaç duyuluyor mu? ve duyulacak mı?

teşekkür ederim.

• girdiği şirkete göre değişir büyük ihtimalle. bide adamına göre. mesela ben 17 yaşındayım oyüzden fazla vermek istemezler ama ben yaptığım işi bilirim.
  • Bir arkadaşım iyi derece php yanında iyi derecede tasarım bilgisine sahip ciddi haber sitesi ve portal lar hazırladı 1250 civarında maaş alıyor ama freelance çalışmasına yetecek zamanıda kalıyor .
  • quote:

Orjinalden alıntı: nehuse
    Bir arkadaşım iyi derece php yanında iyi derecede tasarım bilgisine sahip ciddi haber sitesi ve portal lar hazırladı 1250 civarında maaş alıyor ama freelance çalışmasına yetecek zamanıda kalıyor .

bedavaya gidiyor demekki, yada artı olarak baya yönüm olduğu için böyle düşünüyorum.
  • bende php ile uğraşmaktayım forum portal filan kodlarım ben php üzerine bir yerde çalışmıyorum arkadaşım çalışıyor php+mysql+java+tasarım 4lüsünü biliyor iyi derecede aldığı maaş 2.5 bin ytl sabah 9.30 iş başı 5.30 çıkış ve yemek yol onlara ait tabi böylece freelance olarakda iş yapabiliyor.
  • arkadaşlar şöyle aşağı yukarı bi bilgiye sabip olan yokmu? yani ne olur maaş durumu?
  • Kardeş

Başlangıç olarak:700-1000 arası alırsın. Ne bildiğin önemli değil mysql bağlantısı vs. yapabilirsen;
    Orta halli bilgiye sahipsen alacağın maaş : 1000-1500 arasıdır. Forum yapmak,haber sitesi yapmak,dinamik site oluşturmak vs bu kategoriye girer.
    İyi derecede biliyorsan 1500-2500 arası alırsın, büyük projeler buna girer (Devlet e-siteleri vs.)
    Extreme olayına girersen maaşını sen belirlersin (5000 de fazla deme ) Ama sana öyle iş dayarlarki ağlarsın. Ve genellikle tek başına kod yazmaz proje yöneticiliği yaparsın.

Note: işin içindeyiz dimi.

Yeterince açıklayıcı oldumu. Bu arada maaşlar şehirlere göre farklılık gösterebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam bilgiler için çok teşekkür ederim bu arada bi şey daha sorcam php'nin yanında bide javascript falanda bilirsem yararı olur dimi?
  • sadece php olmaz zaten js ögrenmen sart web programcisi olacaksan.
  • Php programcısı olacaksan, javascript+html zaten olmalı.
    Yeni teknolojileri sürekli takip etmelisin, web 2.0 vs. Ayrıca az bir miktar server yönetimi (orta halli olacaksan) bilmelisin.
    Bide tembelliğini atmalısın (ben daha atamadım. )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.