Şimdi Ara

php aras kargo api entegrasyonu imagaza & birfatura ortak apisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    imagaza ve ya shopphp eticaret alt yapısı kullanıyor ve aynı zaman da birfatura ile çalışıyorsanız.


    Birfatura da aras kargo entegreniz var ise (kredili kargo hariç) eticaret sitenizde (imagaza ve shopphp alt yapısı) herşeyin otomatik çalışmasını sağlayacak aras kargo api modülümüz yayında.


    Birfatura 'da gelen siparişlerinize kargo barkodu aldınız. kargonuzu gönderdiniz ancak eticaret siteniz de kargo barkodunu elle girmeniz gerekecek. Aynı şekilde siparişin kargoya teslim edildiğini, siparişin müşteriye teslim edildiğini de manuel olarak girmeniz gerekiyor.


    Yeni api modülümüz de bu sistem tamamen otomatik işlemektedir. Birfaturadan aldığınız kargo kampanya kodunu siparişin üzerine yapıştırıp kuryenize teslim edin. Şubeniz göndermiş olduğunuz kampanya kodunu onaylayıp kargo artık sistemde görünecek. entegrasyonumuz ise kargoyu arka planda sorgulayacak ve otomatik olarak müşterininzin siparişini kargoya teslim edildi olarak belirleyecek. aynı zamanda oluşturulan kargo takip kodu ve kargo takip url se sisteme girilecek. ve müşterinize mail ve sms gönderimi yapacak (mail ve sms ayarlarınız açık ise).

    Aras kargo durumu kurye dağıtıma çıkmış olarak geldiğinde müşteriye sadece sms ile *** siparişiniz dağıtıma çıkarılmıştır sms'i gönderecek.

    Kargo teslim edildiğinde de ise, sipariş durumu otomatik olarak teslim edildi olarak işaretlenecek ve siparişi artık sonlandıracak.


    Detaylı bilgi için dm den iletişim kurabilirsiniz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.