Şimdi Ara

Php 7 Öğrenmek İçin Temel - Orta - İleri Düzey & Ücretsiz - Ücretli Kaynaklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Php dilini öğrenmeye yeni başlamak veya Php dilinde bilginizi ileri seviyelere taşımak istiyorsanız bu konudaki kaynaklar size yardımcı olabilir.

Önemli not ve açıklamalar:

Temel düzey HTML ve algoritma bilginiz yoksa, ilk olarak HTML ve algoritma öğrenmelisiniz.

Ekleyeceğim kaynaklar görsel (video anlatım) türünde. Php'ye yeni başlayanlara ve Php ile ilgilenenlere destek olmak isteyen, tavsiye edebileceği bir yazılı veya görsel kaynak varsa yorumlar kısmına ekleyebilir.

Aşağıda eklediğim + işareti bulunan kurslar, objektif bir bakış açışıyla içeriğinin özgünlüğünü, doğruluğunu, geçerliliğini teyit ettiğim ve sahip olduğum kurslardır. Video anlatımlı temel - orta - ileri düzey Php 7 kursları aşağıdaki bağlantılardaki kurslarla sınırlı değildir. Udemy gibi öğretmenle öğrencileri birleştiren platformlarda, Youtube'da ve sanalogretim gibi e-ticaret sitelerinde, çok sayıda görsel (video anlatımlı) kurslar bulunmaktadır.

Temel düzey Php 7:

Davud Hoca tarafından hazırlanmış 7 saat uzunluğundaki ücretsiz PHP'nin Temelleri konulu kursa gitmek için buraya tıklayın.

Orta düzey Php 7:

Emrah Yüksel'in 42 saat uzunluğundaki ücretli (24.99 TL*) kursuna gitmek için buraya tıklayın. +

Emrah Yüksel'in 5 saat uzunluğundaki PHP Premium Proje ve Tema Giydirme başlıklı ücretli (24.99 TL*) kursuna gitmek için buraya tıklayın.

Davud Hoca tarafından hazırlanmış 17 saat uzunluğundaki ücretsiz Temelden orta düzeye Php öğrenimi konulu kursa gitmek için buraya tıklayın.

Davud Hoca tarafından hazırlanmış 3 saat uzunluğundaki ücretsiz Php Veritabanı işlemleri konulu kursa gitmek için buraya tıklayın.

İleri düzey Php 7 (En baştan ileri düzeylere gidenler dahil):

Volkan Alakent'in ön satışta olan, henüz tamamlanmamış, an itibariyle 72 saat uzunluğundaki ücretli (opsiyonel olarak min. 100 TL* - maks. 150 TL*) kursuna gitmek için buraya tıklayın. +

Volkan Alakent'in 100 saat uzunluğundaki Php E-mail Marketing Sistem Programlama başlıklı ücretli (120 TL*) kursuna gitmek için buraya tıklayın.+

Davud Hoca tarafından hazırlanmış 7 saat uzunluğundaki ücretsiz Php OOP yapısının temelleri konulu kursuna gitmek için buraya tıklayın.

Davud Hoca tarafından hazırlanmış 1 saat uzunluğundaki ücretsiz PHP OOP ile veritabanı işlemleri konulu kursa gitmek için buraya tıklayın.

Mert Buldur tarafından hazırlanmış 10 saat uzunluğundaki ücretli (24.99 TL*) PHP MVC yapısı ve örnekleri konulu kursa gitmek için buraya tıklayın.

Ekstra:

Orta düzey algoritma:

Murat Koç'un ücretsiz algoritma kursuna gitmek için buraya tıklayın.

Emrah Yüksel'in ücretsiz algoritma kursuna gitmek için buraya tıklayın.

Orta düzey HTML

Davud Hoca'nın ücretsiz HTML kursuna gitmek için buraya tıklayın.

*Emrah Yüksel'in kurslarını yayınladığı kendi sitesinde, Udemy dahil e-ticaret sitelerinin büyük bir çoğunluğunda kullanıldığı gibi kupon kodu sistemi kullanılmaktadır. Verdiğim fiyat eğitmenden veya eğitmenin sosyal medyadaki grubundan veya mail adresi aracılığıyla kendisinden ücretsiz alabileceğiniz veya ilgili yerlerden temin edebileceğiniz kupon kodu ile geçerlidir.

*Ücretli kurslarda an itibariyle belirtilen satış fiyatları zaman içerisinde değişebilir veya ücretsiz kurslar ücretli olarak satışa sunulmaya başlanabilir. Bu kursu hazırlayan eğitmenle ilgili bir durumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empat -- 19 Temmuz 2018; 23:12:5 >

• konuyu daha da pekiştirmek için

youtube de oldukça fazla hemde güncel çok fazla paylaşım var... bunlar ibrahim çevrük - tayfun erbilen - zahid efe gibi gençler özellikle

jdownloader ı kurun pc nize... çalıştırın.. sonra uygun gördüğünüz kişinin playlist ine gidip kopyala yapın ve otomatik jdownloader görecek ve tüm video ları indir seçeneği ile bekleyin... hepsini listeye ekledikten sonra kontrol edin ve indirmeye başlayın....

şimdi .. eğer jdownloader a youtube/gmail hesabınızı eklerseniz iyide olur.. bazı video lara hata verebiliyor.

inen video ları adım adım seyredebilirsiniz...

sadece php değil
    jscript - jquery - css - html eğitim paketleri de var aynı kişilerin.. örnek projeleri de...

evdeki net kotanız yetersiz ise cafe den deneyin... yanınıza kapasitesi büyük usb bellek almayın unutmayın. video lar paylaşılan en yüksek kalite veya 720 ile indiriliyor.. paylaşım tarihine de bakmanız vs iyi olur

artık her türlü youtube paylaşımını kolaylıkla indirebilirsiniz..

ben bunu farkedenen kadar baya baya hırpaladım kendimi

• tosuntosun T kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Bir programlama dilini öğrenmek sadece 100 saat kursla veya x saat kursla olacak iş değil. Üstüne öğrendiklerimizi pekiştirmeli, hayata geçirmeli, denemeli ve projeler üretmeliyiz. Youtube'daki videolar, öğrendiklerimizi pekiştirmek için çok güzel bir seçenek olabilir.

İndirme yöneticisi olarak, JDownloader yerine Xtreme Download Manager'ı tavsiye ediyorum. Uzun süredir kullanıyorum. Video yakalayamadığı bir siteye rastlamadım. İstediğiniz kalitede -indireceğiniz platformda izlediğiniz videonun kalitesini değiştirerek- video yakalayabiliyor. Bunun yanında diğer indirme yöneticilerini aratmayacak birçok özelliği mevcut. Açık kaynaklı bir yazılım olduğunu, Windows, Mac, Linux ve diğer işletim sistemlerini desteklediğini ve Chrome, Chromium, Firefox, Opera, Microsoft Edge, Vivaldi ve daha birçok tarayıcıyla entegre edilebildiğini belirteyim.
  • Empat E kullanıcısına yanıt
    hemen sormam gerekiyor

bahsettiğin downloader tek video mu indiriyor yoksa youtube daki bir playlist i verince içindeki 200 video yu da indirebiliyor mu ?
    Aşağıdaki resimdeki gibi indireceğiniz her bir videonun olduğu sayfaya giderek videoyu yakalamasını sağlayıp kuyruktakilere tıklayarak indirmeyi başlatabilirsiniz. Belki de daha kısa ve basit bir yolu vardır. Xdman'in forumunda araştırma yaparak veya konu açarak -varsa- istediğiniz işlemin daha kısa ve basit bir yolunu öğrenebilirsiniz.
    Php 7 Öğrenmek İçin Temel - Orta - İleri Düzey & Ücretsiz - Ücretli Kaynaklar
  • Önerebileceğiniz güncel yazılı kaynak var mı acaba (kitap, pdf, blog yazısı vs.) videodan çalışmaya tercih ediyorum bunları. Bir kaç gündür araştırıyorum ama güncel Türkçe kaynak bulamadım. W3schoolstan öğrenmeye çalışıyorum şimdilik anlayabildiğim kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Empat E kullanıcısına yanıt
    ben topluca indirmekten bahsediyorum sen ise manuel seçim yaparak indirmekten bahsediyorsun

lütfen yazılanı dikkatlice oku

1 video indirmek değil... playlist ekliyorsun. içinde5 de olsa 500 de olsa onun hepsini max çözünürlükte indiriyor diyorum sen baha 1 video yu indirmeyi anlatıyorsun

güncel video dersler

öncelik ibrahim çevrük. sonra tayfun erbilen... zahif efe. tayfun erbilenin özellikle pro çözüm ve site/server konusunda çok iyi olduğunu belirtiyorlar. kurumsal destek konusunda. benim ibrahim çevrük ü öncelikle önerme sebebim ise anlatım şekli.. yalınlığı.. uzatmaması. ses tonunun kulağı tırmalamaması.

https://www.youtube.com/channel/UCOskhE4cSUaLX5cJ_r6Z1YQ/playlists

linkindeki oldukça fazla içerik paylaşmış bir kısmı eski bir kısmı yeni olmak üzere oldukça geniş paylaşımı ile davud hoca....

burdaki linkler youtube da temel eğitim konusunda gördüğüm ve beğendiğim kişiler. denk gelmemiş nice harika paylaşımcı kandaşım olabilir. kusura bakmasınlar.

setleri indirirken... misal 22 bölümlük jquery indirecekseniz.. jdownloader ın tamamını listeye eklediğinden emin olduktan sonra diğerini ekleyin. aksi halde playlistler karışıyor ve tek tek ali nin veli nin video liklerini ayırmak için uğraşmak zorunda kalabilirsiniz

arkadaşın verdiği yazılım ile ise.. veya firefox un eklentileri ile idm ile video ları indirmek isterseniz tek tek seçmek zorunda kalacaksınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Toplu indirmeyi kastettiğinizi anladım zaten. Üstteki yorumumda -bildiğim kadarıyla- birden fazla dosya videoyu yakalatmak için kullanabileceğiniz en ideal yöntemi söyledim. Buradan toplu indirme yapılamadığını anlayabileceğinizi tahmin ettim. Hatta belki daha kısa bir yolu vardır diyerek, xdman'de toplu indirme yapılamaması konusunda emin olmadığımı belirtmek istedim. Fakat yanlış anlaşılmaya veya demek istediğimin anlaşılmamasına müsait bir yorum yapmışım. Şimdi farkettim.
  • maalesef evet

şimdi ben her video paketini seçiyorum. linklerin tamamı yakalandığında ise nereye kaydedileceğini tek seferde seçiyorum. misal paket de 400video var ise... hepsini seçip sağ tuş özellikle kaydetme yerini seçip kaydet diyorum... ve video lar ardışık olarak o dizine inmeye başlıyor.. ve tek tek indirmedeki video kalitesi olarak değil, o paylaşımdaki max değer ne ise onu indiriyor.

tabiki bu arada kendi sanat müziği koleksiyonumu da yapıyorum :)

bir ihtimal daha var, oda ölmek mi dersin..... yıldızların altında....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.