Şimdi Ara

Photoshopdan anlayanlar bakabilirler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizlerden bir isteğim var.

Geçen gün bir arkadaşımın fotoğrafını diğer arkadaşımın olduğu fotoğrafla birleştirdim. Ancak birleştirmeye çalıştığım fotoğrafın çözünürlüğü düşük olduğundan dolayı, birleşim sonrasında bariz bir şekilde belli oluyor photoshop olduğu. Benim istediğim bu ikisini aynı kamerayla çekilmiş gibi bir hale getirebilmek.
    Nasıl yaparım a
    caba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trucks_one -- 25 Mart 2013; 16:19:05 >

• resimleri birleştirmek yerine bir resimdeki arkadaşını diğer resme kopyalayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaçam

resimleri birleştirmek yerine bir resimdeki arkadaşını diğer resme kopyalayabilirsin.

Bende senin dediğini yaptım zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: trucks_one

quote:

resimleri birleştirmek yerine bir resimdeki arkadaşını diğer resme kopyalayabilirsin.

hallettin mi?
  • quote:

quote:

quote:

hallettin mi?

Hocam seninn dediğini ben en başından yaptım. Yani benim birleştirmekten kastım, senin dediin gibi kopyalamak.

Bunun sonucunda çözünürlük farkı var.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hallettin mi?

Hocam seninn dediğini ben en başından yaptım. Yani benim birleştirmekten kastım, senin dediin gibi kopyalamak.

Bunun sonucunda çözünürlük farkı var.

hmmm anladım. ne yapılabilir ki acaba?

• biraz keskinleştirme felan verebilirsin veya ne bilem fotoyu sankı siyah beyazmış gibi editleyebilirsin bunlar aklıma gelenler olurmu denemen lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PHOTOSHOPTAN ANLAYANLAR GELSİN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • önce ikisini siyah beyaz yaparsın,sonra kendin renk katarsın, photoshop tools'larının çoğunu kullanmadım ,ama tahminimce bu şekilde yapabilirsin
  • ben önce her ikisini ayrı ayrı picasada aynı formatta renklerndirip sonra shopluyorum
  • fotoğrafların çözünürlükleri benzerse eğer, fotoğraf üzerine sonradan eklediğin figürün layer'ına dikkat et; Smart object olarak mı piksel tabanlı mı layer? Eğer smart object'se fotoğrafı işlediğin sürede kötü gözükecektir fakat figür üzerinde işlem yapacaksan layer bu formatta olmalı; işin çıktısını alırken, katmanlar birleştiğinde ise bu sorun ortadan kalkar. Layer piksel tabanlıysa büyütme küçültme komutları figürü bozacaktır.
  • Birde kesme işlemini nasıl yapıyorsun bilmiyorum fakat mutlaka quick selection tool ve ardından refine edge penceresini kullanarak çalış
  • Önce kalitesi iyi olan fotoğrafın çözünürlüğünü kötü olanın çözünürlüğüne düşür, gerisini biliyorsun zaten.
  • Reklam posteri yada logo tasarımını yapabilmem için hangi programlar lazım ve nasıl yapabiliğrim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.