Şimdi Ara

photoshop vs. illustartor vs. corel draw

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben android ve pc için oyun geliştirmek istiyorum.
    nerden nasıl başlıyacağımı araştırarak öğrendim tek aklıma takılan nokta görsel
    yani oyunlardaki nesneleri nasıl yapacağım 0 dan çizim yapmak için photoshop illustrator ve corel drawdan hangilerini kullanmalıyım
    telif hakkı gibi sorunlar nedniyle kendim yapmam gerkiyorda.

• up up up
  • bilen biri yok mu ?
  • VAY BE ESKİDEN KONULARA CEVAP VERİRLERDİ. nerde o eski donanım haber ?
  • Merhaba,
    Öncelikle umarım başarılı olursun oyun konusunda. oyun için yapacağın çizimler görseller vs. elbette telif hakkı sorunları yaşatacaktır. Bunun önüne geçmen için
    çizimlerin VEKTÖREL tabanda çizilmesi lazımdır. Çizim konusunda kullancağın programlara gelecek olursak:

Ben Corel Draw ve Photoshop kullanıyorum. Photoshop pixel tabanlıdır. Corel ve İllüstratör ise vektöreldir. Coreli tavsiye ederim. Kullanışı biraz daha basittir. Ya da şöyle diyeyim. İls. bir şey yapmak için 3 adım gtmen lazım. ama corelde tek tıkla halledebildiğin çalışmalar oluyor. ::):)
  • Pixel tabanlı çizimler için gimp, vektör grafikler için inkscape.
    Ve unutmadan 3d için de blender.

Şu adamın blogu da süper. İncelemenizi öneririm.http://2dgameartforprogrammers.blogspot.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BF8E9B238 -- 19 Kasım 2012; 21:11:33 >
  • InkSpace - karakter tasarimlari, parca tasarimlari, animasyon spritesheet tasarimlari icin
    Photoshop - mekan tasarimlari, son dokunuslar ve gelismis tasarimlar icin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • corel draw örenmek istiyorum giysi tasarımı için ne önerirsiniz 0 dan başlıycam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.