Şimdi Ara

PHOTOSHOP PROGRAMI TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RENKLE FELAN OYNAMAK HİİÇ ÖNEMLİ DEĞİL TEK İSTEDİĞİM MESELA DİĞELİM BİR RESİM ÇEKTİM AMA YÜZÜMDEKİ SİVİLCE ÇIKTI ONU SLMEK İÇİN YADA YARA İZLERİNİ SİLMEK İÇİN, YÜZ ŞEKLİYLE OYNAMAK İÇİN(ÖRN.BURUN BÜYÜKSE KÜÇÜLTMEK GİBİ)BİR PROGRAM ARIYORUM BİLEN VARMI??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hnyrkl -- 7 Eylül 2007; 20:26:28 >

• Photoshop bir programdır istersenizwww.adobe.com den deneme sürümünü indirebilirsiniz.
  • hnyrkl,

emrcan'ın da dediği gibi, bu yazdığın işler için sana gerekli olan program kesinlikle Adobe Photoshop. emrcan'ın tavsiyesini ben de görsel olarak desteklemek için, Photoshop'un neler yapabildiğine dair minik bir örnek ekliyorum.

PHOTOSHOP PROGRAMI TAVSİYESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAMAN -- 7 Eylül 2007; 22:27:11 >
  • Gimp gibi ücretsiz programları da deneyebilirsin.
  • Photoshopta tabi sivilce yok edeğim diye bir tuş vs yok hiçbirşey için yok orta derece photoshop bilmeniz lazım
  • 1 tuşla sivilce yok edilebiliyor. Zamanlada herkes öğrenebilir. Yeterke insanın içinde istek ve heves olmalı. Tabi heves kıran insanlar olursa, sanırım arkadaşlar birşey öğrenemez.
  • Photoshop öyle dilimize yerleşmişki program markası olduğunu bir çok insan bilmiyor.
    her fotoğraf programına photoshop deniliyor sanıyor
    Bu arada photoshop karışık ve uzmanlık gerektirir.sana daha basit bir foto düzenleme yazılımı olarak photofiltre'yi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 21 Eylül 2007; 1:09:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Photoshop için Macbook Önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.