Şimdi Ara

Photoshop Polygonal lasso tool YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar photoshopta polygonal lasso tool ile bir seçim yapmak istiyorum fakat daha seçimin başlarında (5-10 tık sonra) seçimi kendisi otomatik olarak tamamlıyor bu sorunu nasıl çözerim yardımc olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeuVE -- 12 Nisan 2010; 21:53:30 >

• seçerken çift tıklarsan otomatik birleştirir.
  • çift tıklama değil seçime normal şekilde devam ederken mouse u elinizden bıraksanızda aynı sorun gerçekleşiyor
  • Aslında birleşmemesi lazım dediği gibi ya çift tıkladığında ya da başladığın noktaya geri döndüğünde birleşir ancak
  • arkadaslar yeni konu açmak istemedim bisey sormak istiyorum, elimdeki dosyada 3 tane layer var ikisinin rengi tam istedigim gibi fakat sonuncusunun rengini pek begenmedim ve degistiremedim, rengini nası degistiririm bu layerın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

arkadaslar yeni konu açmak istemedim bisey sormak istiyorum, elimdeki dosyada 3 tane layer var ikisinin rengi tam istedigim gibi fakat sonuncusunun rengini pek begenmedim ve degistiremedim, rengini nası degistiririm bu layerın?

Rengi derken layerin Photoshop 7 kullanıyorum layer rengi nasıl bişi

Eğer layerin bulunduğu bölümdeki resimden vs. bahsediyorsan ctrl +u yap orda panel çıkacak ordaki değerlerle oynayıp değiştirirsin panelde sağ alt köşede colorized tikleyipde renklerle oynayabilirsin.Rengin parlaklığı vs arttıracaksan üst menüden image-adjustman- menüsünde levels ve curver var bunları kurcalayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratgun

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

arkadaslar yeni konu açmak istemedim bisey sormak istiyorum, elimdeki dosyada 3 tane layer var ikisinin rengi tam istedigim gibi fakat sonuncusunun rengini pek begenmedim ve degistiremedim, rengini nası degistiririm bu layerın?

Rengi derken layerin Photoshop 7 kullanıyorum layer rengi nasıl bişi

Eğer layerin bulunduğu bölümdeki resimden vs. bahsediyorsan ctrl +u yap orda panel çıkacak ordaki değerlerle oynayıp değiştirirsin panelde sağ alt köşede colorized tikleyipde renklerle oynayabilirsin.Rengin parlaklığı vs arttıracaksan üst menüden image-adjustman- menüsünde levels ve curver var bunları kurcalayabilirsin.

Uzun zamandır ps kullanmıyodum zaten yarım yamalak bilgi vardı. CTRL+B yapıyodum hep. Çok sağol hocam hallettim şimdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mac after effects yardım
    12 yıl önce açıldı
    TXT Tool Yardım Python
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.