Şimdi Ara

Photoshop için ekran kartı çok mu önemli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktaki gibi acaba yardımcı olurmusunuz ?

• Eğer çok büyük boyutlu dosyalarla çalışmayacaksan veya 3D çalışmayacaksan ortalama bir ekran kartı yeterli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 1 Mayıs 2012; 13:27:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Eğer çok büyük boyutlu dosyalarla çalışmayacaksan veya 3D çalışmayacaksan ortalama bir ekran kartı yeterli olur

en fazla 5 metrekarelik çalışmalar yapıyorum 72 dpi lik 4 gb ram ile paylaşımlı 1 gb ekran kartı yeterli olurmu acaba

hepsiburada linki

bakarmısınız şu bilgisayar nasıl acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 1 Mayıs 2012; 13:49:09 >

• Ortalama hemen hemen her ekran kartı yeterli. Sadece entegre ramı paylaşımlı modellerden uzak dur. Photoshop ve benzeri yazılımlar işlemci + rame yüklenir. Ekran kartı çok daha özel ayrıntıda kalan bazı işlemlerde ön plana çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feylosoft

Ortalama hemen hemen her ekran kartı yeterli. Sadece entegre ramı paylaşımlı modellerden uzak dur. Photoshop ve benzeri yazılımlar işlemci + rame yüklenir. Ekran kartı çok daha özel ayrıntıda kalan bazı işlemlerde ön plana çıkar.

3. mesajdaki bilgisayar sizce nasıl
  • O sadece internet için alınabilecek bir makina. İş için düşünmeyin sakın.
  • quote:

O sadece internet için alınabilecek bir makina. İş için düşünmeyin sakın.

neden acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir çok cevabı var bu en başta asusun eepcsi yani ucuz ve uzun pil süreleri için yapılmış hafif modeller.

İş için ise her zaman daha güçlüsüne ihtiyacınız var

Laptop kesinlikle önermem zaten.
  • quote:

Bir çok cevabı var bu en başta asusun eepcsi yani ucuz ve uzun pil süreleri için yapılmış hafif modeller.

İş için ise her zaman daha güçlüsüne ihtiyacınız var

Laptop kesinlikle önermem zaten.

Ben öyle ağır çalışmalar yapmam genellikle 5 metrekare lik çalışmalar olur ayrıca yanımda taşımam gereken bir bilgisayara ihtiyacım oluyor son zamanlarda onun için bilgisayar arıyorum 1300 tl civarı siz ne önerirsiniz forumda bana yardımcı olan tek kişi sizsiniz teşekkür ederim
  • Ben 1400 tlye geçen hafta mediamarkttan kampanyalı

10 taksitle

corei5 2.5 ghz.

6 gb ramlı

750 gb harddiskli samsung laptop aldım. Sizin gösterdiğiniz bilgisayarla aralarında 200 Tl var. Ama bazı konularda 5 kata varan hız farkı var.

Sizin alacağınız makinada en az bu özelliklere sahip olmalı.
    Hele birde harddiski 7200 rpm ise tadından yinmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylosoft -- 1 Mayıs 2012; 14:30:32 >
  • quote:

Ben 1400 tlye geçen hafta mediamarkttan kampanyalı

10 taksitle

corei5 2.5 ghz.

6 gb ramlı

750 gb harddiskli samsung laptop aldım. Sizin gösterdiğiniz bilgisayarla aralarında 200 Tl var. Ama bazı konularda 5 kata varan hız farkı var.

kaç inç ben en fazla 13" düşünüyorum
  • 15 küsur. Bilmiyorum araştırmak lazım. Ama 72 dpi da olsa. fotoşopta metrelik işler çalışmak sağlam ram ve işlemci gerektirir. iyi ara.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.