Şimdi Ara

Photoshop'cular bi baksın bişey sorucam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bi resimde ki yazıyı nasıl değiştiririz? Resim içeriği bozulmadan ve en önemlisi resimdeki değişecek yazı tipi yeni yazılacak yazı tipiyle aynı olacak. Doku örneğimi ne alıyomuşsun böyle birşeyler duydum ama tam olarak nedir bilmiyorum, bilgisayarımda şuan Adobe Photoshop CS2 var.

Örneğin aşağıda bulunan resimde ki CAN ATİLLA ismini yazı sitilini değiştirmeden MESUT ÇEVİK yazmak;

• Yapacak bir şey yok. Brush toolla, clone toolla, blur toolla, smudge toolla, patch toolla ayrıntılı çalışmak lazım.
  • CS5'te "Content Aware" seçeneği kullanarak orası silinebilir. Ama o yazının fontunu bulmak lazım bir şekilde. Öteki türlü zor.
  • Yukarı
  •  Photoshop'cular bi baksın bişey sorucam

Çok basit şekilde hiç özen göstermeden şu sonucu verdi "Content Aware".
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2Shane

CS5'te "Content Aware" seçeneği kullanarak orası silinebilir. Ama o yazının fontunu bulmak lazım bir şekilde. Öteki türlü zor.

Ya silmesini biliyorum, göstereyim mesela

• O zaman yapman gereken font sitelerinde cirit atıp bu fontun belki aynısını ya da benzerini bulmalısın. Son çare olarak bu yazı fontunu esas alarak yazacağın adın harflerinden oluşan kendi fontunu oluşturabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buda ben arkadaşlar [Videolu]
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Photoshop'cular bi baksın bişey sorucam

Şu fonlar uyar;
    Huxley Vert ICG Alt
    Sweetmix 1
    Sweetmix 1 Bold

Yanlız "A" harflerini tekrar ps yapman lazım birebir olsun istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpian -- 26 Ağustos 2010; 1:29:41 >
  • Benim silme işmemim berbat siz nasıl böyle, sanki direk yazıyı kaldırıyormuş gibi yapıyorsunuz?
  • Dediğim gibi CS5 ile gelen yeni bir özellik. Google'dan "Content Aware" yazarak videoları izlemeni tavsiye ederim çok pratik, kullanışlı bir özellik. Özgür yazılım olan "Gimp"te eklenti vasıtasıyla yıllardır var olan bir özellikti fakat Photoshop içerisine CS5 ile dahil oldu.

Youtube videolarını görebiliyorsan şunu izleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2Shane -- 26 Ağustos 2010; 2:04:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2Shane

Dediğim gibi CS5 ile gelen yeni bir özellik. Google'dan "Content Aware" yazarak videoları izlemeni tavsiye ederim çok pratik, kullanışlı bir özellik. Özgür yazılım olan "Gimp"te eklenti vasıtasıyla yıllardır var olan bir özellikti fakat Photoshop içerisine CS5 ile dahil oldu.

Youtube videolarını görebiliyorsan şunu izleyebilirsin.

Video'nun sonundaki panorama fotoğrafa yaptığına pek inanmadım açıkcası. Bir programın onu yapması imkansız geliyor bana. Ayrıca bu ne iştir arkadaş, boşuna mı kastık biz o kadar öğrenmek için

• @BBoYSySTR

Bizzat denedim ve yapıyor gerçekten. Ama çok fazla Ram'e ihtiyaç duyuyor. Çözünürlüğü çok yüksek bir fotoğrafta denemiştim boş kalan alanların hepsini seçtim uygula dediğimde Ram yetersiz uyarısı verdi. Sistemimi avatarın altındaki sistem butonundan görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2Shane -- 26 Ağustos 2010; 2:34:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.