Şimdi Ara

Photoshop Cs5'den Cs6'ya geçmeye gerek var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Photoshop cs5'den cs6'ya geçmeye gerek var mı ? Çok bi farklılık var mı aralarında ? Bilmem kaç gb indirmemize değecek mi ?

• bir grafik tasarımcı olarak, grafik işleri ile ilgileniyorsan kesinlikle geç. hayır ben profesyonel fotoğrafçıyım kurcalıyorum fotoğrafların rengini açıp kapıyorum rötuş yapıyorum diyorsan dene ve aradaki hız farkını gör :) renk olarak seçeneklerim çok olsun diyorsan(manipülasyon hariç) adobe lightroom kullan :) cs6'dan daha memnunum ben ama ben üşengecim kim kurcak şimdi diyosan hiç geçme cs5 kalsın :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrc57 -- 4 Şubat 2013; 2:48:49 >
  • Öyle bir sormuşsun ki... Hani daha CS5 i yeni aldık!, Şimdi bir de CS6 ya paramı vereceğiz, hani arada fark yoksa almayacağım der gibi... Bütün mesele o kadar GB indirmeme üşengeçliğiymiş :)

• Photoshop ise sadece o birşey değil. Ben Master Collection indirdim, modemden dumanlar geliyordu ara ara ben de su serpiyordum cosss diye serinletiyordum !.. Adobe işletim sisteminin 2 katı büyüklükte bir paket yapmış. CS5 tanıtımına gitmiştim (galiba 5 idi) orada kendileri diyordu Windows 7'de şu kadar satır kod var bizim CS5'te onun iki katı. Şu kadar saat çalışma ile üretilmiş CS5 ise şu kadar falan diye bilgi vermişlerdi.
  • @mrc57
    Öyleyse beni bi süre daha cs5 idare eder hocam

@BLoWeR
    Hocam üşeniyorum evet doğrudur. Kıbrıs ta yaşıyorum 1mbit internet 60tl kullandığım internette 1mbit ve şu günlerde bi sorun var gibi internette twitterda sayfaları zor yeniliyorum. Ve Photoshop cs6 yı indirmeye üşeniyorum.

@jiddi
    Hocam internet hızlı olsa indiricem de internet pert olmuş benim. Ne Master collection'ı sayfaları zor yeniliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    photoshop ta ufak bir yardım?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.