Şimdi Ara

Photoshop CS3 sürekli hata verip kapanıyor Lütfen Acil Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
6.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • web sayfası tasarımı yaparken cs3 bir hata oluştu deyip kapanıyor, yaptığım 3 tasarım tamamen çöpe gitti
    photoshopu kaldırdım, ccleaner ile tüm dosyalarını silip yeniden kurdum ama aynı sorun yine devam ediyor. çok acil lazım photoshop, sorunu nasıl çözebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarkia -- 13 Aralık 2009; 20:51:47 >

• Gizli dosyaları görünür yapın C:\Documents and Settings\Kullanıcı_adı\Application Data\Adobe altındaki photoshop cs3 klasörünü silin.Bu bir nevi programı resetlemiş olur.Program kaldırılsa bile bu dosyalar kaldığından bir sonraki kurulumda yine aynı ayarlar aktif oluyor.Belki hatalı bir plugin falan programın bozulmasına neden olmuştur.Denemekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LokmanHekim

Gizli dosyaları görünür yapın C:\Documents and Settings\Kullanıcı_adı\Application Data\Adobe altındaki photoshop cs3 klasörünü silin.Bu bir nevi programı resetlemiş olur.Program kaldırılsa bile bu dosyalar kaldığından bir sonraki kurulumda yine aynı ayarlar aktif oluyor.Belki hatalı bir plugin falan programın bozulmasına neden olmuştur.Denemekte fayda var.

bunu yaptım, ilk bir kaç çalışmamda bir sorun çıkmadı ama az önce çok uğraştığım banner çöpe gitti yine aynı hatayı verdi

lütfen yardım edin sorunu çözmem lazım arkadaşlar çok acil!!

• işe yarar belki diye cs3 ü kaldırdım cs2 kurdum problem devam ediyor. yok mu koca donanımda yardım edecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarkia -- 13 Aralık 2009; 20:53:42 >
  • "Smarty Uninstaller Pro 2007" kurup tamamiyle sistemden silebilirsiniz

yada "Revo Uninstaller" var bedava yazılım onla da temizleyip silebilirsiniz.

klasörü sadece silmeniz veya dosyaları yeterli olmaz. regeditten vs.. bi sürü kısımdan kayıtları vs vs silinmesi gerekli.Ama regeditle uğraşmak format atmaya kadar götürebilir.çünkü kurduğunuz programlar kayıtlarını nereye atmış siz bilemezsiniz ancak 3-5 kaydını bulursunuz ama tamamını bulmanız çok zor.

bunun için Uninstaller tarzı tamamen kaldırma yazılımlarına ihtiyacınız var..

bannerlarınız psd uzantılı bi şekilde kayıtlıysa photoshopun çoğu versiyonunda açabilirsiniz sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: z123456

bannerlarınız psd uzantılı bi şekilde kayıtlıysa photoshopun çoğu versiyonunda açabilirsiniz sanırım..

psd'lerin neyle açıldığını biliyorum teşekkürler
    henüz kaydedemeden photoshop kapandığı için çalışmalarım gitmişti. dolayısıyla bir psd dosyası yoktu ortada.

windows 7 satın alıp kurdum, sorunum da bu sayede düzeldi. umarım bir daha olmaz.
  • çıldırmak üzereyim, windows 7'de de aynı sorun çıktı. virüs falan olabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her fırça darbesinden sonra ctrl+s ye bas yardımı dokanır XD
  • Verdiği hata ile ilgili bir açıklama yok mu "Bellek read olamadı" vs gibi...
  • www.vuralca.com/adobe-photoshop-cs3-turkcetek-linktam-surum.html den indir hiç bir sorunu yok ben kullanıyorum yanlız 1 gb ram lazım bunun için....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarkia

çıldırmak üzereyim, windows 7'de de aynı sorun çıktı. virüs falan olabilir mi?

Merhaba arkdaşım aynı sorun bende de vardı aşağıdaki yolla sorunu çözdüm şu an bi problem yok.photoshopu sorun verip kapananlar aşağıdaki adımları izlesinler.

Gizli Dosyaları Açın

1- C:\Documents and Settings\KULLANICI ADINIZ\Application Data\Adobe

Adobe Klasörünü Komple Siliniz ( Ayarlarınız Sıfırlanıcaktır ) Photoshop’u Kaldırın Tekrar Kurun .

2- Photoshop’u Açın Düzen/Tercihler/Performans’da

Kırmızı Kare İçindeki Ayarı 1385 Yapın .

3-Bilgisayarım Sağ Tuş Özellikler – Gelişmiş – performans –ayarlar – gelişmiş – Sanal bellek – değiştir ayarlar aşağıdaki resimdedir

Kırmızı Kare İçindeki Ayarı Üst Taraftakini 2679 Alt Taraftakini 4000 Olarak Değiştirin

4- Ccleaner gibi çerez temizleyicilerle çerezleri tempi sildirin yada manuel el ile silin.

5- Son ve en önemlisi

Reset Atın Pc ye Açıldıktan Sonra Hiçbir downloader özellikle jdownloader programını açmadan çalışın . birde hardiskinizin C:// bölümünde video saklamayın .(ALINTIDIR)

• Arkadaşlar isterseniz çözüme birde şurdan bakın belki sizin işinize yarar kolay gelsin!

http://www.insaatim.com/index.php?pid=forum_detay&topik=738
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.