Hem videoların hemde bu çalışmaların müthiş hocam , devamını bekliyoruz.
siyah renkli tshirt üzerine melo nun wallpaper çok güzel baskı olur.
eboue mükemmel olmuş ... eğer t-shir falan yapılırsa yok satar ...gerçekten eline sağlık ... yönetimin bunları görüp giyim alanında değerlendirmesi lazım...
Öncelik ile güzel çalışmalarınız için tebrik ederim emeğinize sağlık hepsi güzel olmuş,
'Ama' Ebue bir başka güzel olmuş.T-Shirt ya'da benzeri bir çalışma yapılırsa kesinlik ile alırım
quote:
Orijinalden alıntı: behtiyar
quote:
Orijinalden alıntı: Barlashan
bence bi ana konu aç, tüm çalışmalarını orada toplarsın imza falan yaparsın
Sence adam bunu niye açmış?
video için de ayrı bir konu vardı. benim tavsiyem, photoshop ve videoları aynı konuda toplamasıydı
Bu çalışmanın sana ait olduğuna emin misin? Yeğenimin oyun kartlarında gördüm aynısını, senin tasarımı izinsiz kullanmışlar.
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
Bu çalışmanın sana ait olduğuna emin misin? Yeğenimin oyun kartlarında gördüm aynısını, senin tasarımı izinsiz kullanmışlar.
evet benim çalışmam. imparator fatih terim isimli çalışmamıda maraton.com'da kullanmışar geçen. orjinal resimler bana ait değil. o yüzden uzaktan seyrediyoruz. rica etsem bahsettiğin oyun kartlarının resmini çeki özelden yollarmısın. tüm yorumlarınız için teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: Timur Arslan
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
evet benim çalışmam. imparator fatih terim isimli çalışmamıda maraton.com'da kullanmışar geçen. orjinal resimler bana ait değil. o yüzden uzaktan seyrediyoruz. rica etsem bahsettiğin oyun kartlarının resmini çeki özelden yollarmısın. tüm yorumlarınız için teşekkür ederim
Fotoğrafını çekip yollayacağım, hakkını ara bence, izinsiz kullanmışlar tasarımını.
Çok yeteneklisin. Bunları yapabilmek için sadece PS bilmek yetmez.
Şahaneler.. Ellerine sağlık.
Emeğine sağlık,çok iyiler :)
Çok iyi ya, harika çalışmalar gerçekten. Şöyle siyah ağırlıklı, gözü yormayan bir çalışman var mı yukarıdakilerden farklı? Wallpaper olarak kullanmak istiyorum.
Joshua Shipp ve Jamon Gordon için de yapabilir miyiz 1 tane imza hocam
quote:
Orijinalden alıntı: OziiX
Çok iyi ya, harika çalışmalar gerçekten. Şöyle siyah ağırlıklı, gözü yormayan bir çalışman var mı yukarıdakilerden farklı? Wallpaper olarak kullanmak istiyorum.