Yamadan önce çalışıyor ise sistem geri yüklemeyi deneyebilirsin.
yama eklerken eger en onemli onlemi almadiysan geriye kalan acilis dosyalarini silir kendi ekler ve onlarlada acilmaz.
O zaman programın sürümüne uygun ingilizce yamasını indir tekrar belki düzelir.
Arkadaşlar ya ben cs2 kullanıyordum;ancak açılmıyor şöyle bir hata veriyor: " An error has been detected with a required applicaation library and the product cannot continue please reinstall the application" Denetim Masasından Program ve Özellikler(Program Ekle/Kaldır)dan repair yaptım fakat hla aynı hatayı veriyor anlayamadım...Yardımcı olursanız sevinirim...Teşekkürler...
ya ne hikmetse ben de açamıyorum . programı indirdim hesap açtım fakat sonrasında ben bir sayfaya bakıyorum, o bana bakıyor sonuç olarak aynı sayfada bir şey yapılmıyor . anlamadığım web üzerinden filan mı kullanılmaya başlıyor yoksa bilg. üzerinden mi
yardımm edinizzz lütfenn
Çözümü lisanssız tam sürüm Alternatif Photoshop (Resim düzenleme):gimp
teşekkürler de,adımları söyleseniz daha da memnun olacağım
Dosyalar eksik veya değiştirilmiş.Yeniden başka bir linkten yükleyin programı.
revo ile tamamen silersin tekrar yüklersin
yada başka bir bilgisayarda kurulu cs3 varsa program files içindeki Adobe klasörünü yada alt klasörü olan Photoshop CS3 ü tamamen kopyalayıp senin bilgisayarda aynı konuma yapıştırıp tümüne evet dersin.belki çalışır..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme