Şimdi Ara

PHOTON SUPREME H1 6000K LED FAR Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Opel astra K aracıma uzunlar için xenon gibi çakar olabilecek şekilde beyaz ampül arıyordum. Xenon taktırmayı kesinlikle düşünmüyorum.

Uzunlar ve kısaları Philips diamond vision ile değiştirdim memnunumda ancak uzunlara dediğim gibi çakar efekti vermek istiyorum. Mevcut philips biraz geç tepki veriyor normal halojen lambalara göre.

Araştırmalarım sonucunda herhangi bir kit takmadan PHOTON SUPREME H1 6000K LED FAR 'ı buldum (235 TL) . Ancak kafamda sorular var şöyle

- Kurumsal (tanınmış) bir markanın ürünü değil
    - Aşırı ısınma için soğutma sistemi yapılmış ancak yine de ben yeterli geldiğini düşünmüyorum ve yeterli testlerinde bu ürün için yapıldığını düşünmüyorum ( far alanını aşırı ısıtmasından ve Allah korusun yangın gibi istenmeyen durumlara sebep verir diye korkuyorum)
    - Bu tarz başka bir muadil ürün yok, çok baktım ancak bilindik markalarda bulamadım varsa bilgi verirseniz ayrıca çok mutlu olurum ( fiyatı önemli değil, önemli olan benim için güvenli olması)
    - Muadili olmadığı için bu firma risk alıp bu ürünü üretmiş gibime geldi yoksa diğer firmalar (osram gibi ) led sektöründe öncü olmasına rağmen neden böyle bir ürün geliştirmesin.

Bu ürün hakkında bilgi verebilecek, kullanan bilen duyan varsa beni de bilgilendirebilir mi ?

• Photon kaliteli bir markadır öyle kötü bir marka değildir. Zaten ampulu uzunlara alıyorsunuz. Yani sürekli yanacak bir ampul değil. Ya selektör için yada uzun yolda belki max 10 dk yanacak o yüzden ısınma büyük sorun olmaz.
    Fakat led lambaların böyle direk uygulamlarda odak sorunu vardır. Selektör şimşek gibi çakarken uzunlar öyle çokta güzel aydınlatmayacak haberiniz olsun.
  • Photon philips ile ilgili bir marka diye hatırlıyorum yanlış da hatırlıyor olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niken e bakın kullnıcıları var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Niken e bakın kullnıcıları var

Çok araştırdım da tam anlamıyla kullanan birilerini bulamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.