Şimdi Ara

Phoenix Suns - San Antonio Spurs (Batı Konferansı Yarı Finali)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Phoenix Suns - San Antonio Spurs (Batı Konferansı Yarı Finali)

(En Son Oy Tarihi: 19.5.2007)
Giriş
  • beklenen eşleşme gerçekleşti.savunma mı yoksa hücum mu kazanacak göreceğiz.benim fikrim suns ın temposunu spurs ün kaldıramayacağı.spurs ün taktiğinin artık rakipleri tarafından çözüldüğünü ve eskidiğini düşünüyorum.4-2suns.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 3 Mayıs 2007; 13:45:41 >

• 4-2 San Antonio.
    Spurs ün savunması Suns ı tutacaktır
  • 4-1 suns alır seriyi
    spurs'ün savunması suns'ın hızlı hücumunu nereye kadar savunabilir
    bi kere maçın sonunda iyi savunma yapabilmek için maçın başlarında suns ı serbest bırakamazlar,o hızla suns maçı koparır
    maçın başlarında sıkı savunma yaparlarsada bu kez yorgunluktan maçın sonunda iyi savunamazlar
    suns'ın en büyük avantajı maçın başındadada sonundada yüksek tempoyla oynayabilmeleri
    mutlak favori suns,hatta şampiyonluğun en büyük adayı da suns
  • 4-1 spurs alır seriyi oyumu bu yönde kullandım belki 4-0 bile geçebilirler açıkçası 93-78 biten spurs-denver maçını izledikten sonra fikirlerim iyice değişmeye başladı bir takım ancak bu kadar iyi savunma yapabilir karşı takımda iverson ve carmelo olduğunu untumayalım ama sadece 78 sayı bulabildiler özellikle duncan inanılmaz formda hem hücumda hemde savunmada çok etkili finley de son maç harika oynadı hele phoenix gibi hücum odaklı ve savunmayı her zaman ikinci plana iten bir takım karşısında şanşlerı çok fazla üzülerek elveda phoenix diyorum sıkıcı spurs batı finalinde oysaki denver ın eleyeceğine çok inanmıştım

denver-spurs serisini takip eden arkadaşlar denver ın hızlı hücum oynamaya çalıştıklarını ve nasıl başarısız olduklarını görmüşlerdir

• Ben o kadar kolay teslim olacağını düşünmüyorum Suns'ın.Denver'da Melo ve A.I vardı ve sadece 78sayı atabildiler ama Suns'da sadece 2silah yok ki.Nash'in sayesinde tüm takım bir hücüm silahına dönüşebiliyor bazen.Ancak yine de gönlüm Suns'dan yana olsa da Spurs 4-3 alır diyorum.
  • Denver serisindeki ilk maçlardaki performansıyla oynarsa spurs, batı finali yaş
    ama bilinmez tabi..
    Phoenix oyuncuları bu sene çok ama çok istekli..nash ve amare durdurulamayacak bir seviyede oynuyorlar
    geçen seneki gibi olmaz bence..
    4-3 Suns alır
  • 4-3 san antonio diyorum daha da kötü olabilir duncan amare yi haşat edecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4-2 Spurs veya 4-3 Suns alır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cqr24

4-3 san antonio diyorum daha da kötü olabilir duncan amare yi haşat edecek

bende amare duncan ı geçen senekinden beter edecek diyorum
  • Spursa tam destek veriyorum ve bu seriyi almasını istiyorum...Ama maçlar çok çetin olacaktır...7.maça kalması yüksek bence bu seride...Hakemler kimi seviyorsa o geçecek...Bakalım görecez...
  • Phoenix Suns
    NASH i durdurmak imkansiz...
  • Tahmin yapamıyorum.Suns'ın işi ras giderse rahat kazanır am aksilik çıkarsa Spurs Suns'ı yenebilir.Biliyoruz çünkü sezon içinde Suns'a üstünlük kurabildiklerini....
  • quote:

Orjinalden alıntı: solidfb

Tahmin yapamıyorum.Suns'ın işi ras giderse rahat kazanır am aksilik çıkarsa Spurs Suns'ı yenebilir.Biliyoruz çünkü sezon içinde Suns'a üstünlük kurabildiklerini....

Çabuk edit Çabuk edit aman bi harf yanlış yazmışsın tam şeyi olmuş
  • 4-2spurs..

karşısında lakers bulmayacak suns..
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaking

quote:

Orjinalden alıntı: Cqr24

4-3 san antonio diyorum daha da kötü olabilir duncan amare yi haşat edecek

bende amare duncan ı geçen senekinden beter edecek diyorum

görecez
  • bence nba finali bu seri .. ismi her ne kadar batı yarı finali olsada. [dallas'ın elendigini dusunursek ] phx bu sezon bence onceki sezonlara gore cok daha tecrubeli cok daha istekli nash e 5 sene ust uste mvp verseler cok şaşırmam cunku yanındaki oyuncuları herzaman yukarı cıkartabilen bir oyun kurucu.spurs un daha ustun oldugu yonleri var ve arkadaslara katılmıyorum bu seri 5 veya 6 mac olmaz. tam 7 maclık bir seri ve bence phoenix turu geçer.
  • Hücum ve savunmanın savaşın da 4-2 San Antonio Spurs diyorum.
  • serinin 7 maçtan aşağı süreceğini düşünmüyorum.Ve hızlı hücüm yüksek tempoda bir yere kadar diyorum ve spurs'ün 4-3 kazanacağını düşünüyorum.Eğer suns'ın karşısındaki takım bu kadar deneyimli olmasaydı kesinlikle suns derdim.Ama bu kadar deneyimli bir takımın yedinci maçta suns'ın temposuna kapılıpta kendi ritmini bozacağını sanmıyorum.Ritminin bozulmaması halinde de spurs'ün suns'ı kesinlikle yenebileceğine inanıyorum
  • 4-1 spurs diyorum
    belki iddialı oldu ama playoff tecrübe demek aynı zamanda.
    Spurs'un en önemli özelliği her takıma karşı oyun stilini değiştirmesi. savunma takımına karşı savunma, hücum takımına karşı hücum oynuyorlar.(bkn.önceki yıllar)
    suns çok hızlı olabilir ama 2 yıl önce de çok hızlılardı, belki de daha hızlı ve Amare en iyi sezonunu yaşıyordu.
    Spur'da kimin ne zaman patlayacağı belli olmuyor, bi bakıyorsun oyun Duncan2ın üzerinden dönüyor, sonraki maçta birden sazı eline Parker alıyor. Başka maçta en kritik anda Mr.June(Horry) sahneye çıkıyor ya da Finley 3-5 üçlükle oyunu kopartıyor.
  • Seriyi 4-3 yada 4-2 Spurs alir. Sezon icindeki macta neler yapabilecegini gorduk. Umarim yanilmam
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.