Şimdi Ara

phoenix ile hack yaparken CRC Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benim bir sorunum var yeni aldığım 5800 ı v40 sürümüne güncelleştirdim. Phoenix ile hacklemek istiyorum gerekli dosyaları Reisin sitesinden indirdim fakat bu modifiye edilmiş RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx orjinal dosyayla değiştirince CRC hatası alıyorum. İsmini mi değiştirmedim aralarındaki - işaretleriyle mi oynamadım ama ne yaptıysam yok 2 gündür halledemedim.

    "Dikkat: "CRC" dosya boyutu sağlaması (checksum) hatası alıyorsanız, Phoenix'i kapatıp NaviFirm'den indirdiğiniz orjinal sürüm dosyalarını ilgili dizine atın ve Phoenix işlemlerine yeniden başlayın. "Refurbish" kısmına kadar gelin. "Refurbish"e 1 kez tıklayın ANCAK "Yes"e tıklaMAyın! Dosya değişim işlemini bu sırada yapın. (Hackli dosyayı, orjinal dosyaları attığınız dizindekiyle şimdi değiştirin.) Ardından "Yes"e basıp sonraki adıma geçin."

    Bu adımı da yaptım. orjinal dosyayı atarken bi soru soruyo hayır diyorum. Hayır dedikten sonra C: / Program Files / Nokia / Phoenix / Products / RM-356 içindeki orjinal dosyayı hackli dosya ile değiştiriyorum tekrar phoenixe dönüp Refurbish tuşuna basıyorum ama yine CRC hatası alıyorum. İş inada bindi artık resmen ne olur bi yardımcı olun. Şimdiden çok teşekkür ederim.



    _____________________________
  • Yardımcı olacak kimse yok mu
    _____________________________
  • orjinal dosyalarla refurbish kısmına kadar gelip sonra dosya değişimi yapacaksın. refurbish'ten önce yap düzenlenmiş dosya değişimini.
    _____________________________
    beneath this mask there is more than flesh. beneath this mask there is an idea, Mr Creedy, and ideas are bullet-proof. - V

  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.