Şimdi Ara

Phison uyardı: SSD fiyatları 2023’a kadar yükselmeyi sürdürebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Phison uyardı: SSD fiyatları 2023’a kadar yükselmeyi sürdürebilir



    Dünyayı kasıp kavuran yonga krizinin yanına bir de kripto para çılgınlığı eklenince işler içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Zaten kendisini zor idare eden depolama belleği sektörünün üzerine Chia Coin yükü binince stok sıkıntısı kaçınılmaz oldu. 



    Phison’dan kritik uyarı



    Depolama sektörünün kalbindeki firmalardan birisi olan Phison da artık sıkıntıya dikkat çekiyor. Hali hazırda zaten kontrolcülerin tedariğinde sıkıntı yaşanırken Chia Coin nedeniyle yaşanan talep patlaması bunu körükledi. 



    Ayrıca Bkz.Android, yürürken akıllı telefon kullananları önlerine bakmaları konusunda uyaracak



    Firma önümüzdeki aylarda yüksek talebe bağlı olarak SSD fiyatlarının yüzde 10 civarında artacağını ön görüyor. Ayrıca SSD kontrolcülerinin tedariğinde 2023 yılında kadar yetersizliğin devam edeceğinin de altını çiziyor. 



    Yılın ilk çeyreğinde 460 milyon dolar gelir ve 60 milyon dolar kar elde eden Phison kontrolcülerin yanı sıra Xbox Series örneğinde olduğu gibi özelleştirilmiş SSD sistemlerine de imza atıyor. Geniş bir müşteri yelpazesi olan firma bu bakımdan sektöre oldukça hâkim. Döküm sektöründeki sıkıntıların bir an evvel çözülmesi SSD tarafını da rahatlatacak. 

     




    Kaynak:https://www.tomshardware.com/news/phison-expects-ssd-prices-to-rise







  • Kripto paraları 1 gecede sıfırlayacak olan adamdan şimdiden Allah razı olsun, hayırlı bayramlar

  • Azımıza s.. iyice yeter arkadaş bir halt alamıyoruz zaten camı açıp atacam kendimi şimdi

  • Her şeyde bir 2023 gösteriliyor sanki. Çok önemli bir yıl olacak herhalde

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2023'te şahlanacağız demiştik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    Hedef 2023.

  • Ssd yi bırakın da normalde çoğu kişinin yüzüne bakmadığı mekanik disklerin fiyatlarına bakın. Tb başına satış fiyatları 350 civarına dayandı Tr de bundan 2 ay öncesine kadar 150-170 TL civarındaydı. Chia coin furyası devam ederse mekanik disk bile bulamayacaksınız. Birkaç ay sonra 2. Elde bol miktarda görebilirsiniz orası ayrı konu.
  • 2023 de 3. dünya savaşı çıkabilir...

  • Bir sen eksiktin
  • Neden lozanda SSDler ile ilgili gizli madde mi varmış :)

  • bu haberler ile zorlaya zorlaya chiayı popüler yaptılar. kimsenin adını sanını bilmediği sistem ssd krizi olacak, piyasada ssd kalmayacak haberleriyle herkese öğretildi. harika yürütülen bir çalışma var.

  • Valla ben de bu işin içindeyim de 31 Mayıs sonrası havuz çıkacak milletin eski plot çöp olacak büyük curcuna var 15 güne. :))

    Millet bizim grupta alayına gidiyor yazılımcıların. :) Türk gruplarına bakıyorum 10-15 TB diyorlar çin gruplarına bakıyorum 1000 TB 10PB (petabyte) den bahsediyorlar iş yürümüş orada. Bir de bizim almanlara bakıyorum küfrediyorlar :)) Ama 100-150 TB ile giriyorlar

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mesutzgvn

    Valla ben de bu işin içindeyim de 31 Mayıs sonrası havuz çıkacak milletin eski plot çöp olacak büyük curcuna var 15 güne. :))

    Millet bizim grupta alayına gidiyor yazılımcıların. :) Türk gruplarına bakıyorum 10-15 TB diyorlar çin gruplarına bakıyorum 1000 TB 10PB (petabyte) den bahsediyorlar iş yürümüş orada. Bir de bizim almanlara bakıyorum küfrediyorlar :)) Ama 100-150 TB ile giriyorlar

    Phison uyardı: SSD fiyatları 2023’a kadar yükselmeyi sürdürebilir  çok kötü olmuş gerçekten. grupta plot satanlar vardı plot başı 20 lira civarıydı sanırım. ssd yerine plot alanın vay haline o zaman. gerçi ssdlerde boşa gitti denilebilir bozulmaya yaklaştılar. farming falan değilde keşke başında para olsaydıda hdd depolasaydık 1500 tlye 14tb satılıyordu 5k olmuş şimdi Phison uyardı: SSD fiyatları 2023’a kadar yükselmeyi sürdürebilir 





  • Valla bugün baktım 4TB segate mara hdd için 190 Euro fiyat vardı. 30 Euro luk HDD idi kendisi. Ne bilim şok oldum. :)

  • 2023 şeyini ne okumak ne görmek istiyorum artık.Valla bıktık arkadaş ya Phison uyardı: SSD fiyatları 2023’a kadar yükselmeyi sürdürebilir O yıl gelsin tam tarihi bile söylemem o derece

  • Kaç gündür ssdlerde indirim var mı diye bakınan ben bu haberle biraz daha kederlenmiş olduk..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/omicron-kisitlamalari-samsung-u-vurdu--151579998


    Alıntı

    metni:
    SAMSUNG tarafında fiyatlardaki belli başlı artışlardan az çok etkileri görülebiliyor.


    Gibi birçok etkenle beraber özellikle tepe seviyelerden başlamak üzere çeşitli artışlar görmek mümkün.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.