Şimdi Ara

philps mms260 sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben ses sistemini alalı 3,4 gün oldu bişey harkettim windows uyarı seslerinden ve oyunlarda uzun kaplolu hopörlülrerden ses gelmiyo yani arkamdakilerden ses kartım sanırım tam bilmiyorum Realtek 97 yardım edermsiniz ses kartı uyumlu değlse makul bi fiyatta ses kartı öneirimisniz şimdiden teşeekkrüler cevaplarını bekliyorum

• kimse bilmiyomu??
  • ses kartın 5.1 desteklimi?öncelikle kartının marka/modelini tam öğrenip son sürüm driverını indirmeni öneririm,sonra smart 5.1 desteğini açabilirsin..

eğer desteklemiyosa benim yaptığım gibi stereo ses çıkışına bi stereo çoklayıcı alıp yeşil ve siyah uçları takarak kullanabilirsin.tabi bu durumda 5.1 kullanamıyosun ve orta hoparlörden ses gelmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpy

ses kartın 5.1 desteklimi?öncelikle kartının marka/modelini tam öğrenip son sürüm driverını indirmeni öneririm,sonra smart 5.1 desteğini açabilirsin..

eğer desteklemiyosa benim yaptığım gibi stereo ses çıkışına bi stereo çoklayıcı alıp yeşil ve siyah uçları takarak kullanabilirsin.tabi bu durumda 5.1 kullanamıyosun ve orta hoparlörden ses gelmez

bende ses kartı yok hepsinden ses alıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.