Şimdi Ara

Phillips 50pus7303 led tv 3399 lira (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
9.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    7503 ile 7303 arasinda sadece subwoofer farki var Baska bi farki yok O da tv nin altinda bir serit seklinde Dikkatli bakarak gorebilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amazon da ne kadardı fiyatı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süredir bakıyordum ben de aldım bonusa 9 taksitle. Artık uzun süre araştırmamaya, hızlı kararlar almaya karar verdim. Alanlara hayırlı olsun.

• reactor1111 kullanıcısına yanıt
    3325 liraydı

• quote:

Orijinalden alıntı: bluespace06

3325 liraydı
    Evet onu bende gördüm. 3325 olsa bile 3 taksitti. 3399 olup 9 taksit olması bana göre daha cazip.

• quote:

Orijinalden alıntı: WICARDO

Evet onu bende gördüm. 3325 olsa bile 3 taksitti. 3399 olup 9 taksit olması bana göre daha cazip.

Alıntıları Göster
    Aynen katılıyorum

• TV de Samsung dan şaşmayın.

• Qbert1903 kullanıcısına yanıt
    Yaptırabiliyorsunuz. 6 ay ücretsiz kurulum süresi var demişlerdi. Bende çeyize aldım 3. Ay civarında kurdurdum.

• Bu tv'nin 4 büyük eksisi var araştırdım kadarıyla:
    1-klavye,mouse ve gamepad dışında Bluetooth desteği yok. Yani kablosuz kulaklık filan desteklemiyor.
    2- Ses sistemi bağlandığında ses açıp kapatma olayını ayarlara girip ses sistemi için olan ayarlardan yapmak gerekiyormuş. Direk kumandadaki volume tuşları sadece tv'ye etki ediyor. Yan sesi açıp azaltmak için her seferinde hem tv nin sesini hem de ses sistemini ayrı ayarlamanız gerekiyor.
    3-paneli 10 bit ve 100 hz değil ki çoğu tv de de olmayan bir özellik.
    4-kanal geçişleri çok yavaşmış diye duydum.

Almak isteyenlere ön bilgi olsun.

• 55pus7303 kullanıyorum, performansından memnunum. Harici launcher ve diğer uygulamaları apk ile kurdum, sitelerden akıcı ve sorunsuz film izletiyor, ambilight harika. Kumandası ve sesle arama özelliği çok güzel. Kanal geçişleri kendi uydusu ile bi tık yavaş. Bluetooth ile yalnızca klavye bağladım, diğerlerini denemedim.

• Kacirdik ya yine girer indirime umarim. Alsam gonderimi istedigim tarihte yaparlar mi? Eylul gibi gelmesini istiyorum baska sehirdeyim simdi.

• Lithium kullanıcısına yanıt
    1. Kablosuz, Bluetooth destekli kulaklıkları bu televizyon ile rahatlıkla kullanabilirsiniz.

3. Paneli 10 Bit ve 100 Hz özelliklerine sahip, 50 inç bir televizyon arıyorsanız zaten bütçeniz 3000-4000 TL aralığından fazladır. Saab gibi bir araba markasından Pagani Zonda performansı istemek gibi abesle iştigal bu dediğiniz.

4. Kendi uydu alıcısı kullanıldığında kanal geçişleri sahiden de yavaş ama forumdaki arkadaşların ya da başka kimselerin abarttığı gibi 5-6 saniye değil. Samsung bir TV 2 saniyede kanal geçişini yapıyorsa Philips' in bu modeli de 3-4 saniye aralığında kanal geçişini yapıyor ama HD görüntü kalitesindeki kanallardan SD görüntü kalitesindeki kanallara geçiş yaparken bu süre söylendiği gibi 5 saniyeyi bulabiliyor.

• Eğer Bluetooth kulaklık destekliyorsa güzel. İzlediğim inceleme videolarında Bluetooth kulaklıkların tanıtılamadığı söyleniyor. Hatta birisi Philips müşteri hizmetlerini arayınca Bluetooth u sadece mouse, klavye ve gamepad ile kullanılabileceğini söylemiş. Tv yi kullanan birisi varsa aslında net bir bilgi alınabilir.

TV' yi 1 hafta kullanmış birisiyim, dilediğinizi sorabilirsiniz. Bluetooth kulaklık bağlayabiliyorsunuz en azından akrabam denediğini ve biraz parazitli de olsa düzgünce kullanabildiğini söyledi. Benim bireysel olarak deneme fırsatım olmadı bu özelliğini.

• Qbert1903 kullanıcısına yanıt
    Philips tv leri servise kurdurmanız şart değil, garanti için böyle bir şart koşmuyorlar.

Müşteri hizmetleri kendiniz kurabilirsiniz, ama ben bu işi yapamam derseniz en yakın servisin telefon numarasını veriyor size. Garanti fatura kesimden itibaren başlıyor.
    2- Bağladığınız ses sistemi HDMI li birşey se Easy link i aktif edip tv üzerinden ister TV ister Ses sisteminin kumandısıyla bütün işlerimleri hapabilirsiniz.

Fakat Jack lı bir 2+1 bağladıysanız. Bunu Tv nin kumandasıyla Kulaklık sesi ayrı bir sekmede ordan girip açıp kapamanız gerekiyor. Bu özellikle Philips e özgü bir olay değil Android Tv 8.0 la gelen bir olay.
  • O gün amazon'da 3325 e düşünce ben de alacaktım ama Arabanın motorunda çıkan 11600 TL'lik masraftan dolayı beklemeye almak zorunda kaldı ambilight v Android olayı benim için çok ideal

• Bu gece yine var

• Beyler 55pus7303 modelini amazondan 4160tl ye almış bulunuyorum. Daha aşağı hiçbir yerde fiyat görmedim, geçen sene fiyatını bilen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖzGüR-LüK kullanıcısına yanıt
    vatan gece indirimiyle 2.499₺ idi
    yüzüne bakan yoktu

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.