Şimdi Ara

philips Xenium X500 (satış başladı) (ANA BAŞLIK) 2 ay bekleme süresi.. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
0
Favori
69.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelen cevabı aynen aktarıyorum arkadaşlar;

Dear customer,

First of all thank you for communicate with us.We work on new softwares for x500 and another models.

We will forward information to you when new software come to Basarı technical services.

Thank you.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. X 500 ve diğer modeller için yeni yazılımlar üzerinde çalışmaktayız. Başarı teknik servise yeni yazılı geldiğinde size bilgi dönüşü yapacağız.

Teşekkürler.

Çok tatmin edici bir cevap değil ancak kısa sürede bana cevap vermeleri umutlandırdı. Ümid ediyorum Philips bu yazılım problemini çözecektir. Saygılar
  • ilgin için çok teşekkürler arkadaşım. büyük bir çalışma yapmışsın adamlar çok tatmin edici cevap vermeseler bile yinede ilgilendiklerini gösteriyor verdikleri cevap bence.
  • benim merak ettiğim bu bendeki ekran beyazlama sorunu herkeste varmı yoksa baılarında mı çıkıyo? yani belkide bana denk geldi, hepsinde yoktur diye düşünüyorum. eğer hepsinde varsa zaten benim telide yapamazlar eğer hepsinde yoksa bu sorun çözülür bence, sencede öyle değilmi zzoorroo?
  • tüm X 500 modellerinde bu sorun vardır demek yanlış olur ancak bir kısmında bu hata vardır, doğrudur (bende de var ancak rahatsız etmiyor ayda 1-2 kere yapıyor bazen hiç) ve bence yazılımsaldır. Düzeltilebilir tabi atla deve değil.
  • doğru söylüyorsun zzoorroo bende aynı görüşteyim, bakalım benim tel ne zaman gelecek servise verdik inşallah çabuk gelir yoksa nokia 6300 ile katil olucam hergün şarjı bitiyo ya.
  • diğer arkadaşlardan ses çıkmıyo onlar ne yapıyo kullanıyorlarmı yoksa hepsinde sorun mu çıktı yoksa ne yaptılar hiç siteye girip yazmıyorlar bişi arkadaşlar paylaşım bekliyoruz ama dimi.
  • hala servisten bi ses yok bakalım ne olacak . . .
  • 2 Ay önce philips s220 gönderdim başarıya.
    Üründen ses seda çıkmadı. Telefon açtım. Kurumsal temsilcim ile görüştüm. Temsilcim bana ürünün imei si değiştiği için imenin tk ca kayıt altına alınacağını bunun için bekletildiğini söylediler.
    Hak verdim çünkü bu onların yapacağı bişey değil. Araya başka kurumlar karışıyor.
    Böyle bir durum olabnilirmi, Ürünleriniz tk ya imei kayıt için bekletiliyor olabilirmi
  • evet olabilir çünkü ımeı değişiminde türk telekominikasyonun da onayı isteniyor eğer kayıt yapılmazsa zaten tel 1 hafta sonra kapanıyor. bu yüzden işlemler çok ağır gerçekleşiyor olabilir ama bence biraz hızlandırsalar daha iyi olacak.

benim telden de daha bi haber yok.
  • ben garantıye verılen urunun 1 ay ıcınde gerı vermekle yukumlu olduklarını, vermezlersede yenısını ısteme hakkın oldugunu bılıyorum.

bu arada kız arkadasıma bu x500 modelınden alıcam ama benıde kıllandırdınız beyaz ekran dıye dıye :D
    surumden kaynaklanıyor olabılır dedınız. pıyasada farklı surumlermı var suanda. varsada en son surum nedır ve telefonu aldıgımızda hangı surum oldugunu nasıl ogrenebılırız :)
  • raizan arkadaşım olayı şöyle özetlemek gerekirse, benim etrafımda kendi yakın arkadaşlarımdan da dahil olmak üzere bi sürü kişi kullanıyor onlarda hiçbir sorun yokken bendekin de durup dururken ekran beyazlaması başladı bi anlam veremedim, yazılımsal olduğunu düşünüyorum. ancak forumda da bikaç arkadaşın bu sorundan şikayet ettiğini gördüm ancak ne yaptılar bilmiyorum zaten pek ilgilenende yok. fakat şöyle bi yorum çıkıyor telefonların bazılarında bu sorun oluyor fakat bazılarında yok diyebiliyorum senin için.
    bendekinde sık oluyodu ben aldığım yere verdim servise gönderdiler şimdi başarının online ekranından takip ediyorum ama daha bişi yok bakalım ne zaman olacak, yani ben telefondan çok memnundum bu sorun olmasa, hepsinde olmadığını sadece benim telin arızalı geldiğini kesin bilmiş olsam şimdiye kadar bitane daha alırdım çünkü ben hem çok fazla konuşan hem çok mesaj atan biriyim bana 10 gün şarjı giden telefon benim için en iyi telefon yani anlatabildimmi. sadece şu sorun çok canımı sıktı ve göndermek zorunda kaldım şimdi bekliyorum servis ne dicek diye, hepinize bilgi vericem umarım telefonumu yaparlar ve gönül rahatlığıyla hem ben kullanırım hem siz yeni alacaklar güvenle alabilir diye düşünüyorum.
    herkese çok çok selamlar iyi hafta sonları . . .

By uğur . . .

• ben çok araştırarak aldım daha öncede 4-5 kere philips tel kullandım pil konusunda rakipsizler ama biraz daha kendini geliştirmesi lazım..

bu konuyuda ben açtım ilk alanda benim sanırım ilk iade edende benim

şu anda sony w610 kullanıyorum arada dağlar kadar fark var... imkanım olursa w serisi üst modellere çıkmak istiyorum...

x500 de fena telefon değil ama yinede philips marka olarak kendini biraz daha geliştimeli bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Extrem -- 18 Ocak 2009; 23:23:03 >
  • teşekkürler xptnc :)

sonuçta kız arkadaşıma alıcam, telefon ondayken bu şekilde sorunlarla karşılaşsın istemiyorum, philips benide madara etmesin sonra :Dumarım

ama sanırım x800 deki gibi v2 v5 durumları yok bu telefonda ?

umarım senin telefonda hallolurda kavusursun :)
    ama ben olsam yenisini isterdim hemen :D
  • Philips X500 de 3.5mm kulaklık girişi var mı? belirtilmemiş en önemli unsur bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tmetalkaya

Philips X500 de 3.5mm kulaklık girişi var mı? belirtilmemiş en önemli unsur bu.

yok abi oyle bi giriş yok . mini usb çıkışından veriyo sesi

bu arada ben de bu telefonu moskovada aldım ve 1 haftadır kullanıyorum
    süper işimi goruyor
    kısayollara hastayım bi kere bir.
    ikinci mp3 sesini dışarı süper veriyor yani neredeyse ortalama bir notebook sesi gibi
    ilk geldiğinde kalınlığı ve ağırlığı biraz sinirimi bozmuştu şimdi
    hem şekline hem eli doldurmasına elde duruşuna hastayım
    hayatımda (15 e yakın telefonu eskittim - çoğu da kayıp , unutma kırma vs )
    ilk defa bi telefona gozum gibi bakıyorum yani )))

beyazlama bi kere oldu ama kapatıp açtım geçti

resim göstermesi bi türlü yatay olmadı onu yapamadım sanırım bu özellik yok
    videoyu yatay oynatıyor ama resmi yatay gosterip ekranı kaplamıyor.
    belki bi resim oynatıcı java programı ile çözen vardır.

java oyunlar yükledim güzel oynatıyor hiç hata vermedi.

arkadaşlar elinizde java oyunlar , uygulamalar varsa
    denediğiniz memnun kaldığınız buraya linkini verin
    hepimiz faydalanalım

ben yaklaşık 10 tane kadar yükledim hepsi ya demo ya da saçma şeyler
    o yüzden benim bi önerim yok.

hadi arkadaşlar biraz daha canlı tutalım başlığı
    e tabi başlığı açan başka telefona geçince öksüz kaldık ))))))))))))

• uçak modu var mı bu telde?
  • x500 de 3.5 mm dönüştürücü var mı? isteyen kendi kulaklığını ne ile bağlıyor?
  • Uçak modu var. Kulaklık dönüştürücü satılıyor yanılmıyorsam anacak ben orjinal kulaklığını kullanıyorum. Java oyun ve faydalı programları ilerleyen günlerde paylaşacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: zzoorroo

Uçak modu var. Kulaklık dönüştürücü satılıyor yanılmıyorsam anacak ben orjinal kulaklığını kullanıyorum. Java oyun ve faydalı programları ilerleyen günlerde paylaşacağım

hocam merakla bekliyoruz
    çok tenha oldu başlık

ıssız topic.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zzoorroo

Uçak modu var. Kulaklık dönüştürücü satılıyor yanılmıyorsam anacak ben orjinal kulaklığını kullanıyorum. Java oyun ve faydalı programları ilerleyen günlerde paylaşacağım

hocam merakla bekliyoruz
    çok tenha oldu başlık

ıssız topic.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kharon -- 22 Ocak 2009; 12:36:00 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.