Şimdi Ara

PHILIPS WP3811 SU ARITMA CİHAZI 79.90 TL+Yedek Filtre HB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
42.669
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PHILIPS WP3811 SU ARITMA CİHAZI Hepsi burada da 79.9 TL. ve yanında da Yedek Filtre Bedava.

http://www.hepsiburada.com/philips-wp3811-su-aritma-cihazi/productDetails.aspx?categoryid=232858&productid=mtphwp3811

Geçen sene bayiden 150 TL ya aldım, 6 ay kullandım.Çok da memnun kaldım. Yedek filtre fiyatlarını araştırıyordum bir kaç aydır.

Yine bayisinde filtresi 65 TL, hızlıalda 57 TL, hepsiburada da 59 TL idi uzun zamandır.

Ve bunu gördüm, Cihaz 69,90. Üstelik Yedek filtre de bedava.

Kaba bi hesap yaparsak,

hızlıal da cihaz 98 TL + 57 TL filtre = 155 TL yerine 79'a alıyorsunuz. İhtiyacı olan arkadaşlara duyrulur.

Kullanan da varsa yorumlarını duymak isterim onlarda memnun mu?

Not: Hiçbiryerin çalışanı değilim, öğretmenim aman ha...

Not: Fiyat 79.90 olarak değiştirildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedkorn -- 18 Mayıs 2009; 11:38:02 >

• işe yarıyor mu ki??????????
  • PHILIPS Wp 3911 SU ARITICI

*Philips Su Arıtma Cihazı,Suyun Kokusunun Ve Tadının Bozulmasına Neden Olan Bakteri Ve Sağlığa Zararlı Kimyasalları Arındırıyor.

*Üstelik Suda Bulunan İnsan Sağlığına Yararlı Olan Mineralleri Koruyarak Size İçime Hazır Sağlıklı Musluk Suyu Sağlıyor.

--Philips Su Arıtma Cihazı Musluk Suyunu İkili Fitre Sistemiyle Arıtıyor:

*Granüllü Aktif Karbon Filtre,Musluk Suyunda Klor,Kötü Koku Ve Tatları Yok Ediyor.

*Micro-Clean Filtre, İçindeki 520 Milyar Mikro Gözenek Sayesinde Bakterilerin %99,99'unu Yok Ediyor.

*Quickfit Musluk Başlığı Batarya Çeşitleriyle Uyum Sağlar.Tek Yapmanız Gereken, Musluğun Ağzındaki Filtreyi Çıkarıp Uygun Adaptörü Seçerek Cihazın Vana Kısmını Monte Etmek.

*Filtreniz Kullanıldıkça Renk Değiştirecektir.Filtre, Cihazınızın Kutusundan Çıkan Etiketteki Koyu Renklerden Birini Aldığında Filtrenizi Değiştirmeniz Gerekiyor Demektir.

*Filtrenin Maksimum Ömrü 6 Aydır.En Geç 6 Ay Sonra Filtrenizi Yenilemeniz Gerekir.

*Philips Su Arıtma Cihazının Tek Filtresiyle 2500 Lt Suyu Yani 125 Damacanaya Denk Gelen Temiz Suyu Çok Daha Ekonomik Yoldan Elde Edebilirsiniz.

*3 su akışı seçeneği ile normal akış, spreyleme akış ve filtrelenmiş spreyleme akış sağlar.

*Orta Doğu Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü, Mikrobiyoloji Laboratuvarı Sorumlusu Prof. Dr. Celal F.Gökçay Tarafından Hazırlanan Rapora Göre Philips Su Arıtma Cihazı Sudaki Bakterilerin %99,99'unu Yok Etmiştir.

*Suyun Cihazdan Sterile Yakın Çıktığı Gözlemlenmiştir.

*Kimyasal Ve Biyolojik Kökenli Mikrobiyoloji Dışı Kirleticiler De Önemli Ölçüde Arıtabildiği Ve Suyu İçme Suyu Standardının Öngördüğü Niteliklere Getirilebileceği Anlaşılmıştır.

Bunlar teorik bilgileri;

Pratikte kullanan biri olarak da hakikaten suyu içilebilir hale getiriyor. Bu bahsettiğim kampanya ile de damacanaya göre falan son derece ekonomik

oluyor. Kaldı ki sadece içmiyorsunuz yemek çay meyve sebze yıkama da da kullanıyorsunuz. Hepsiburada daki yorumlarda gayet iyi.

• hepsi buradadan bir yorum genelde herkes cihazdan memnun gibi ama bence türkiye şartlarında cihazın fiyatından çok filtresi ucuz ürünleri tercih etmeli

ürünü alalı 1,5 ay oldu, büyük bır hevesle almıştım. Filtre umduğumdan çok daha önce 1,5 ayda tıkandı, yani yeniden değişmesi gerekiyormuş. Ve filtre fiyatları pahalı olduğu için aldığıma pişman oldum. Servise sorduğumda 6 aylık (2500 litre) kullanım süresinin Avrupa standartlarında olduğunu Türkiye standartları için geçersiz olduğunu söyledi. Bunun Philips üreticilerinin göz önünde bulundurarak hiç olmassa Türkiyede 3 ay dayanacağını belirtmesi gerekip, filtre fiyatlarını biraz daha ucuzlatabilirler.Ürünü almak isteyenler bunu göz önünde bulundurmaları gerekir.
  • Hakkaten ürünü körü körüne savunmak gibi anlaşılmasın da;

velev ki 1.5 ay da filtresi tıkansın.(İzmirin suyunun allahlık olduğunu bilmeyen yok bu arada. Ben 7 ay kullandım, tıkanma değil filtrenin ömrü bittiği için çıkardım.)

4 kişilik bir aile sadece içme suyu olarak ayda 8-10 damacana alıyordur herhalde. 1.5 ayda 13-15 damacana alsa 60-70 TL gibi bir masrafı var Damacananın.

Yani bu cihazla aynı fiyat. Kaldı ki hem cihazla birlikte bir filtre hemde yedek filtre, yani iki filtre ile alıyorsunuz aynı fiyata. Yani 3 ay en kötü ihtimal. Bence

deneyin kendiniz test edin.
  • İyi ki bu linki vermişsin dostum

quote:

Orjinalden alıntı: darkseed

http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=categories&tree=219,596&level=3&id=596&fno=3618

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkseed

http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=categories&tree=219,596&level=3&id=596&fno=3618

filips bu ürünü satarak başına bela almış bence.
    ülkemizde çok riksli bi ürün
    hele ankara vs gibi suları bozuk yerlerde...

• Link gayet açıklayıcı olmuş, teşekkürler
  • Su arıtma cihazı için Amway in espring ürününü tavsiye ederim. Bir tanıdıkta var suyun içimi gayet güzel ve yumuşak. Aynı Wall-e deki EVE e benziyor :)
  • teşekkürler arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için sağolun:)
    bizimde ihtiyacımız var aslında böyle bi cihaza hem uygun hemde iş görecek ama anlaşılan bu cihazda pert :)
  • İçmek İçin Kullanıcağımı Sanmıyorum Ama Yemek ve Çay Demlemek İçin Kullanılabilitesi Olan Bir Ürün...
  • Çok pahalıya gelir çay için bile.Damacana daha ucuza gelir
  • Demek ki alıp kullanıp memnun olan bir tek ben varmışım!
  • Şikayet sitesindeki bir kayıta (287051) Philips firmasının verdiği cevap aşağıda.

Sayin Mülşterimiz,

İlgili birimden gelen açıklama,

Su filtreleri sarf malzemesidir ve garantili olarak değiştirilmemektedir.Filtrenin üstünde değiştirme zamanını da renk sklası ile de gösterilmektedir.
    Normal ve problemsiz su ile kullanıldığında 6 ay da bir değiştirlmesi tavsiye edilmektedir.,

Bilgilerinize.
    Tüketici Danışma Merkezi.

Normal ve problemsiz su kullanıyorsanız bu cihaza ihtiyacınız zaten yoktur Bunlar 1-2 ayda bir filtre alacak müşteri arıyorlar anlaşılan.
  • zaten philips kendisi de yazmış.
    günde 10 litre kullanımda 6 ay ömür biçmişler.10 lt*30 gün* 6=1800 litre yapar.
    ben bir filtre ile 1000 litre arıtsam 2 filtre =2000 litre
    2000 litre / 19 lt dabacana hacmi=105 dabacana yapar.
    105* 3,5 ytl dabacana fiyatı= 367 ytl -69,99 =290 lira temiz kalır gibime geliyor.hesapları bilgilendirme amaçlı yaptım.
    lütfen almadan önce iyi hesap edin.ucuz diterek satın alırsanız blki kafa kafaya bile gelebilir suyunuz çok kirli ise.

herkese iyi akşamlar.
  • Bu ürünü duşta kullanamayız değil mi? Musluk çıkışı uymuyor sanırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcantcan

Bu ürünü duşta kullanamayız değil mi? Musluk çıkışı uymuyor sanırım...

gülme krizine girdim helal olsun anca bu işe yarar sabah akşam duş yaparım hijyenik ortam
  • olumsuz yorum yapanlar kullanmayı bilmeyen arkadaşlardır buna emin olun, bu ürünün markası bence philips bile değil markasını bastırtıyor, made in japan bir ürün öncelikle kalite yani, bu ürünü sağlıklı kullanabilmek için sürekli aç kapa yapmayacaksınız, çünkü musluğa direkt takıldığı için öyle düşünülüyor, her kullanımdan önce bir miktar suyu boşa akıtmak gerekiyor halbuki, bi 10 sn kadar, ikincisi dakikada 2 ltden fazla arıtma yapmamak gerekiyorki bu filtrenin çabucak tıkanmasına sebebiyet veriyor, bende kullanıyorum tam bilmiyorumda 2 ay kadar olmuştur yazmak için erken biliyorum aslında yazmayacaktım ama ucuzken herkes faydalansın istedim, ben 2 tane 5 lt lik pet dolduruyorum hergün fazlası oluyor ama döküp hergün tazesini koyuyorum akşamları, sabaha kadar dinlendiriyorum öyle kullandırıyorum, akşama kalan varsa döküp tekrar aynısını yapıyorum daha filtre renginde en ufak değişim yok... istanbul anadolu yakası. ha çok pimpirikliyseniz sadece içimlik 5 lt lik petlerden yine kullanın, çaya yemeğe philipsten aldığınız suyu kullanın...

• quote:

Orjinalden alıntı: electro_g

olumsuz yorum yapanlar kullanmayı bilmeyen arkadaşlardır buna emin olun, bu ürünün markası bence philips bile değil markasını bastırtıyor, made in japan bir ürün öncelikle kalite yani, bu ürünü sağlıklı kullanabilmek için sürekli aç kapa yapmayacaksınız, çünkü musluğa direkt takıldığı için öyle düşünülüyor, her kullanımdan önce bir miktar suyu boşa akıtmak gerekiyor halbuki, bi 10 sn kadar, ikincisi dakikada 2 ltden fazla arıtma yapmamak gerekiyorki bu filtrenin çabucak tıkanmasına sebebiyet veriyor, bende kullanıyorum tam bilmiyorumda 2 ay kadar olmuştur yazmak için erken biliyorum aslında yazmayacaktım ama ucuzken herkes faydalansın istedim, ben 2 tane 5 lt lik pet dolduruyorum hergün fazlası oluyor ama döküp hergün tazesini koyuyorum akşamları, sabaha kadar dinlendiriyorum öyle kullandırıyorum, akşama kalan varsa döküp tekrar aynısını yapıyorum daha filtre renginde en ufak değişim yok... istanbul anadolu yakası. ha çok pimpirikliyseniz sadece içimlik 5 lt lik petlerden yine kullanın, çaya yemeğe philipsten aldığınız suyu kullanın...

çay ve yemek için alınabilir gerçekten.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.