Şimdi Ara

Philips Type-c ve micro usb Şarj Kablosu 12.95 (A101)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
3
Favori
3.869
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hem kaliteli hem hızlı şarjı destekliyor. bence çok uygun. sizlerle paylaşmak istedim.

İnceleme videosu için.

Link:https://www.a101.com.tr/elektronik/philips-type-c-sarj-kablosu/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe3297 -- 9 Ağustos 2020; 21:11:52 >

• Emeğiniz için teşekkürler ama kabloyu dün a101 de açıp inceledim,fiyatının kablosu, çok kaliteli değil.Aynı paraya amazon dan ugreen veya baseus almak daha mantıklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • B.AYAR kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok şaşırdım. ben kabloyu çok beğendim. tabi uzun bir süre kullanmadıkça kalite tam anlamıyla ortaya çıkmaz ama bana çok kaliteli ve ucuz geldi :) paylaştım bu yüzden. teşekkür ederim.
  • Uzun ömürlü olur mu acaba. Geçen yıl Ugreen almıştım 1.5m olandan. 1 yil gitti. Şuan çok yavaş sarj ediyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forza kullanıcısına yanıt
    Kullanmadan bilemeyiz tabi ama bana uzun ömürlü olur hissi verdi. Birde Philips markası sonuçta sıradan bir marka değil. 12,95 tl ye bir şansı hakeder diye düşünüyorum.

• Ne zaman geldi hocam bunlar. Bugünün ürünü mu? Ona göre yarın gidip alayım ihtiyacım da varken.

Ben geçen cuma gördüm ilk. Önce almadım . bu gün almaya karar verdim son 1 tane kalmıştı type-c olandan. Micro usb olandan baya vardı ama 10 tane kadar. Tabi mağaza mağaza durum değişecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yarin bakıp şansımı deneyeyim . Teşekkür ederim inceleme ve haber verdiğiniz için.

Rica ederim. Ben teşekkür ederim

• Kesinlikle kötü kablo değil, iş görür ama kesiti biraz ince, malum kesit inceldikçe akımda düşüş oluyor ama günlük kullanımda bu fark gözardı edilebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kabloda önemli olan şey awg değeri ve bükülme dayanıklılığıdır. Bu konudada tronsmartla aukey üzerine marka tanımıyorum.
  • Hocam kablonun uzunluğu ne kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BuI kullanıcısına yanıt
    1 metre

• Hala memnun musunuz hocam philipsten. Ilginc sekilde yine ayni fiyattan a101de var alinir duruyor . Memnuniyetiniz devam ediyorsa aliyim

• kml_77 K kullanıcısına yanıt

Kablo çok iyi, aylardır kullanıyorum bana mısın demedi. Geçenlerde denk geldi arkadaşıma da aldım. Bu paraya resmen bedava.

• quote:

Orijinalden alıntı: TacoNikky

Kablo çok iyi, aylardır kullanıyorum bana mısın demedi. Geçenlerde denk geldi arkadaşıma da aldım. Bu paraya resmen bedava.

Tesekkurler almak lazım öyleyse. En dandik kablolar 10 liradan asagi degil sonucta

• bimden trax aldım geçen hafta.kalitesi oldukça iyi fiyatı 7,5tl.önceden gelmişti bazı bimlerde halaa var

• C-type olandan ben de uzun süre önce aldım , standa buldukca yedek olarak kendime ve cevreme de alıyorum. Bu hafta teknosa da kampanya tamamlamak icin ucuz aksesuar eklemek icin raflara baktım ! En ucuz , dandik ve oem usb kablo 35 TL biraz normal olan 45 TL

Yedek olarak migrostan 29TL 5.2a olan bir baska kablom olsa da bu tarz 2.1/3a vb. kablolar buldukca ihtiyaca göre kaçırmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.