Şimdi Ara

Philips TX1 Hi-Res sertifikalı kulaklık uygun fiyat (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
5
Favori
5.594
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Volkanım geldi mi kulaklık ? Şuan itibariyle burn in mi diyorlar ne haltsa kulaklık eskisinden daha canlı,yüksek ve güzel ses veriyor. Hani sıfır araba alırsın motor açılma muhabbeti misali dinledikçe açıldı sanki

yok dostum ben zaten yurtdışındayım anca mayıs sonu gibi deneyebilirim :(
  • quote:

Bests 500 tl kulakliktan sonra bu seni kesmeyebilir😔 Giris seviyesinin alinabilecek en iyi kulakligi ya xioami hybrid pro hd yada tx1-2 baska bu ayarlarda modern kulaklik yok. Basslar tizler cok dengeli catlama patlama olmuyor dogal ses veriyor akustik driver kullanilmis oyle canli,yuksek bir sesi yok oldugu gibi dinliyorsun. Creative ep630 dan buna gecince cok fark oldugunu anladim.

Beats i sporda nasil kullaniyorsun terletmiyor mu parktA kosarken ? Bende haftasonlari belediye parkinda kosuyorum birde spor aletlerinde calisiyorum ama telefonu goturmuyor hem agir hem kaba olunca telefon rahat hareket edemiyorum.bluetooth kulaklik ve mp3 calar almak lazim spor icin

hocam ben 200e aldım ve hiç memnun değilim ses kalitesi çok kötü bence.Xiaomi Freshten çok memnunum o kadar hor kullanmama rağmen hala taş gibi.Beatsleri koşarken değil ağırlık kaldırırken kullanıyorum :)

• Malzeme kalitesinin çöp olması haricinde herhangi bir sorun yok. Ses kalitesi Sony XB50'ye fark atıyor. Ses kalitesi çok iyi. Basslar yeterli. Çok değil ama tatmin ediyor. Ses yüksekliği de yine çok iyi. Dolby ses kartına sahip laptop'umda çok iyi ses verdiğini söylemek isterim.
    Bu zamana kadar kullandığım kulaklıkların ses kalitesini sıralayacak olursam :
    Philips TX1 > Rock Zircon > Sony XB50AP > Apple Earpods

Malzeme kalitesi olarak :
    Sony XB50AP > Rock Zircon > Apple Earpods > Philips TX1

Rock Zircon ile Philips TX1 kapışır.
    Bass delisi iseniz Rock Zircon fiyatı ile efsane kulaklıktır.
    Ses kalitesi sizin için önemliyse Philips TX1 iyidir.
  • erendpt kullanıcısına yanıt
    Erenim sen nereden ne zaman ne kadara aldin ??? Malzeme kalitesi fena degil kablosu ep630 dan saglam hafif kulaklik kulaginda oldugunu hissetmiyorsun kalite olarak 5 tl lik kulakliklardan guzel temiz kullandiktan sonra sikinti olmaz.

Ses kalitesi icin almistim pisman etmedi laptopta cok iyi ses veriyor kablo kalitesi ve kablonun birbirine dolanmamasi guzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Erenim sen nereden ne zaman ne kadara aldin ??? Malzeme kalitesi fena degil kablosu ep630 dan saglam hafif kulaklik kulaginda oldugunu hissetmiyorsun kalite olarak 5 tl lik kulakliklardan guzel temiz kullandiktan sonra sikinti olmaz.

Ses kalitesi icin almistim pisman etmedi laptopta cok iyi ses veriyor kablo kalitesi ve kablonun birbirine dolanmamasi guzel.

1 ay önce Aliexpressden almıştım. Malzeme kalitesi bana leğen plastiğini andırıyor. Sony'deki kaliteyi gördükten sonra bu çöp.
    Empedans ile alakalı bir durum ses yüksekliği. :)
  • Ürün bir sekilde elime ulaştı.Fiyatına göre muazzam diyebilirim.3 dolarlık Xiaomi Freshten 1500 liralık Marshall kulaklıklara kadar çoğu ürünü denedim.0-100 tl bandında alınacak en güzel kulak ici kulaklık diyebilirim.Kablo kalitesini beğenmeme rağmen genel olarak malzeme kalitesini ben de pek begenemedim.

• Arkadaşlar bu kulaklığı bende satın aldım ve sahte oldugu hakkında tereddütlerim var ne düşünüyorsunuz ? Sizce sahtemi bu kulaklık ?

• Peçka P kullanıcısına yanıt
    Arkasındaki kod Philips'in kendi sitesinden teyit ettirmiyor, başka bir siteye yönlendiriyor. Bununla ilgili Philips'e mail attım ama bir aydır yanıt vermediler.

Daha güzel bir kulaklık bekliyordum, bu kulaklıktan önce she3015 kullanıyordum şimdi yedeğe ayırdım ve tx1'i kullanıyorum. Açıkçası tx1, she3015'in kulak içine girebilen türü olmuş. She3015 kulak içine böyle göremediğinden basslar çok şiddetli hissedilmiyor ama kulağa takılıyken bastırınca yaklaşık aynı hissi veriyor. Belki de kullandığımız cihazlar kulaklığı tam besleyemiyordur bilemeyeceğim, ben Xperia Z2 ve laptopta kullandım, laptop sesi daha yüksekti.

40 liraya aldığım için dert etmedim, bu fiyata aldığım kalite iyi. Bozulmadığı sürece benim için f/p ürünü.

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Farki yok pek disi princ kaplama varmis falan filan. Ses db frekans araliklari ayni sayilir. Telefon olarak iphone da cok iyi ses aliyordum. Suan note 2 var su dandik samsunglar muzik yonunden kotuler guzel ses veriyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.