Şimdi Ara

Philips TX1 Hi-Res sertifikalı kulaklık uygun fiyat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
5
Favori
5.594
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Menşe ülkesinden yola çıktı

2018-01-29 20:15:22 [GMT+8]

Gönderi, havayolu tarafından kabul edildi

2018-01-29 15:15:22 [GMT+8]

Lojistik şirketi:
    AliExpress Standard Shipping

Gönderi sevk zamanı:
    2018-01-23 18:21:56

Yok hala gelmedi haftaya gelir tahminimce adam takipli kargoyla göndermiş gelmezse zaten paramı alırım
  • Hocam ürün geldi mi ? Orjinalse bende almayı planlıyorum.

Ayrıca kulaklık nasıl ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erendpt kullanıcısına yanıt
    Geldi hemde bugün nereden anladın Orjinal arkasında hologramı ve kutu üzerinde seri numarası var. Hatta kutu arkasında dünya geneli adresler yazılmış. İstanbul'da ataşehirde yer alan Gibson elektronik aş diye Türkiye Philips ofisinin adresi bile yazıyor. Ses kalitesi creative ep-630 dan sonra ilaç gibi geldi. Bass lar ve tizler çok dengeli beğendim.

İphone 6s te kullanıyorum ses yüksekliği ideal. Android cihazlar için ses alçak gelebilir iphone nun orjinal kendi kulaklığı son sesten bundan yüksek ses veriyordu ama genel ses kalitesi olarak bundan kötüydü. Ses temiz ve arka plandaki enstrümanları ayırt edebiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Geldi hemde bugün nereden anladın Orjinal arkasında hologramı ve kutu üzerinde seri numarası var. Hatta kutu arkasında dünya geneli adresler yazılmış. İstanbul'da ataşehirde yer alan Gibson elektronik aş diye Türkiye Philips ofisinin adresi bile yazıyor. Ses kalitesi creative ep-630 dan sonra ilaç gibi geldi. Bass lar ve tizler çok dengeli beğendim.

İphone 6s te kullanıyorum ses yüksekliği ideal. Android cihazlar için ses alçak gelebilir iphone nun orjinal kendi kulaklığı son sesten bundan yüksek ses veriyordu ama genel ses kalitesi olarak bundan kötüydü. Ses temiz ve arka plandaki enstrümanları ayırt edebiliyorsun.

Hocam malezya post ile falan mı geldi ? Yani AE Standart Shipping sonuçta firmaya veriyor...

Bu arada çok teşekkürler. Bende almayı düşünüyorum :)

AE standart ptt kapıya getirdi ama gelmesi biraz uzun sürdü. bangood tan aldığım ürün 5 günde gelmişti. Bunun gelmesi yaklaşık 25 güne yakın sürdü. Fiyatına göre performansı çok iyi benim emektar dell laptop dandik mi nedir iphone 6s te dinlediğim müzik daha hoşuma gitmişti

Kulaklığı tercih etmemdeki sebep hafifliği ve kablo yapısı , philips ses işini sony den iyi yapıyor. Sesi doğal ve gerçeğe yakın veriyor media markta kulak üstü kulaklıkları denersen farkı anlarsın. Düşük bütçeyle alınabilecek en mantıklı seçim ya xioami ya philips.
  • Xiaomi pek sevdiğim bir marka değil. O yüzden tercih etmiyorum.

Sony XB50'den geçeceğim. Çok az ses vermeye başladı. Yarın siparişini vereceğim. Türkiyeden alacaktım. Az bekleyip ucuza Çinden almak daha mantıklı.

Takip numarasını ö.m ile atarsanız hangi lojistikmiş bakayım hocam :)

• An itibari ile bende aldım. Inşallah orjinal çıkar :)

Orjinal erencigim feedbacklere baktin mi ? Bende paylastim bir feedback , kaca aldin ? Toplam kac para tl cekti kartindan ?

• quote:

Orjinal erencigim feedbacklere baktin mi ? Bende paylastim bir feedback , kaca aldin ? Toplam kac para tl cekti kartindan ?

Feedbacklere baktım fakat pek güvenemedim. Sonuçta Ebayde 30 dolar olan bir kulaklığı 12.65 dolara aldım :D

Ininal kartın vergisi ile 52 liraya geldi.

Orjinal hologrami kaziyinca kod cikiyor altindan ve qr codeda var kutu uzerinde sn seri nosu yaziyor. Ses kalitesinden anladim orjinal oldugunu

• quote:

Orjinal hologrami kaziyinca kod cikiyor altindan ve qr codeda var kutu uzerinde sn seri nosu yaziyor. Ses kalitesinden anladim orjinal oldugunu

hocam bu kulaklikta ses kontrol tuslari var mi?

40 TL bandinda kulaklik bakiyorum fakat hicbirinde ses kontrol tuslari yok,bi piston 3 youth edition'da var o da satilmiyor artik

• Phantom II kullanıcısına yanıt
    Yok phantomum telefon kulaklıklarında oluyor o ses kontrol tuşları. Bu müzik kulaklıklarında bulamazsın ama mikrofon koymuşlar. Kulaklık çok hafif kulağında olduğunu hissetmiyorsun sırf bu sebepten aldım memnunum.

90 larda philips in şöyle bir ses sistemi vardı sırf bu kulaklığı tercih sebebim olmasında yararı olmadığını söyleyemem. O zamanlar bilinçaltıma girmiş kalitesini hala konuşturuyor.

Philips TX1 Hi-Res sertifikalı kulaklık uygun fiyat

• 5$ olsa ne olacak ki nereye takacağız?

3.5mm kalmadı artık şunun alternatiflisini de yapsınlar (type C için)
  • 1 hafta boyunca alsam mı almasam mı derken aldım :(
  • Volkoff_007 kullanıcısına yanıt
    Volkanım hayırlı olsun kaça aldın ? Ben dolmuş paramı 3 TL yi verdikten sonra müsait bir yere arkaya geçip iphone 6s imi hazırlayıp montumun cebinden kablosu dolanmamış kulaklığımı çıkarıp çalıştırdıktan sonra müziğin keyfine varıyorum.

Ama iphone u şu şarj olayı yüzünden satmayı düşünüyorum. Senin cihaz ne ? Android telefonlarda rezalet ses veriyor çok yapay ve güçsüz samsung note 2 vardı müzik dinlemekten soğumuştum.
  • quote:

Volkanım hayırlı olsun kaça aldın ? Ben dolmuş paramı 3 TL yi verdikten sonra müsait bir yere arkaya geçip iphone 6s imi hazırlayıp montumun cebinden kablosu dolanmamış kulaklığımı çıkarıp çalıştırdıktan sonra müziğin keyfine varıyorum.

Ama iphone u şu şarj olayı yüzünden satmayı düşünüyorum. Senin cihaz ne ? Android telefonlarda rezalet ses veriyor çok yapay ve güçsüz samsung note 2 vardı müzik dinlemekten soğumuştum.

Etimesgutlu kankam merhaba.Enpara ile ödediğim için komisyon almadı ve 56 liraya denk geldi.Bende şuan Beats EP var fakat onu her yerde kullanamadığım için böyle bir tercih yaptım.Benim cihaz LG G4 kullandığım uygulama ise Tidalın Hi-Fi versiyonu.
    https://www.hepsiburada.com/lg-g4-32-gb-ithalatci-garantili-p-TELCEPLGG432GRD-GD?magaza=Ceppaket&wt_gl=cpc.elk.telefon.pla&gclid=EAIaIQobChMI3tHm2YrR2QIVHmUZCh3I-AGsEAQYASABEgJ2Y_D_BwE

Burada olumsuz yorumlar çok var bataryası yetmiyor diye. Powerbankle mi geziyorsun ? Anakart kronik sorunlu yazmış lg v30 lar güzelde baktım samsung ve iphone satışlarda ilklerde. Diğer kulaklığı beats i niye dışarıda kullanmıyorsun çalınır bir yerlerde unuturum diye mi ?

• quote:

https://www.hepsiburada.com/lg-g4-32-gb-ithalatci-garantili-p-TELCEPLGG432GRD-GD?magaza=Ceppaket&wt_gl=cpc.elk.telefon.pla&gclid=EAIaIQobChMI3tHm2YrR2QIVHmUZCh3I-AGsEAQYASABEgJ2Y_D_BwE

Burada olumsuz yorumlar çok var bataryası yetmiyor diye. Powerbankle mi geziyorsun ? Anakart kronik sorunlu yazmış lg v30 lar güzelde baktım samsung ve iphone satışlarda ilklerde. Diğer kulaklığı beats i niye dışarıda kullanmıyorsun çalınır bir yerlerde unuturum diye mi ?

hocam batarya konusu ilk 1 sene pek sorun değildi ama şuan nedense batarya kullanımı çok fazla arttı.Bazen günde 3 kere şarj ediyorum.Powerbankle dolaşmıyorum sporda müzik dışında pek kulanmıyorum zaten.iPhone 7+ alacaktım ama dedim ki hiç gerek yok.Kamerası 4k ekranı 2k ve 5.5 inç.Kronik sorun bende oluşmadı ama evet çoğu kullanıcı sıkıntı yaşadı bu konuda.Beatsler kulaküstü olduğu için o kadar kullanmıyorum dışarda hocam.Ben de biraz kulaklık hastalığı var şuan Beats EP dışında Xiaomi Sport Bluetooth,Rock Zircon ve Xiaomi Fresh var fakat hiç hifi olmadığı için bunu da alayım dedim.56 lira pek para değil zaten

edit:bu telefonu alalı tam 2.5 sene oldu ve fiyatı hala aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkoff_007 -- 4 Mart 2018; 1:44:50 >

Bests 500 tl kulakliktan sonra bu seni kesmeyebilir😔 Giris seviyesinin alinabilecek en iyi kulakligi ya xioami hybrid pro hd yada tx1-2 baska bu ayarlarda modern kulaklik yok. Basslar tizler cok dengeli catlama patlama olmuyor dogal ses veriyor akustik driver kullanilmis oyle canli,yuksek bir sesi yok oldugu gibi dinliyorsun. Creative ep630 dan buna gecince cok fark oldugunu anladim.

Beats i sporda nasil kullaniyorsun terletmiyor mu parktA kosarken ? Bende haftasonlari belediye parkinda kosuyorum birde spor aletlerinde calisiyorum ama telefonu goturmuyor hem agir hem kaba olunca telefon rahat hareket edemiyorum.bluetooth kulaklik ve mp3 calar almak lazim spor icin

Volkanım geldi mi kulaklık ? Şuan itibariyle burn in mi diyorlar ne haltsa kulaklık eskisinden daha canlı,yüksek ve güzel ses veriyor. Hani sıfır araba alırsın motor açılma muhabbeti misali dinledikçe açıldı sanki
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.