Bildirim
Philips TV Tavsiyeniz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
8007 aktif 200 hz
6907 pasif 100 hz
aktif-pasif tercihine göre seçim yapmalısın ... aktif-pasif önemsiz dersen üst seri 8007 daha iyi ....._____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: 666azazel
8007 aktif 200 hz
6907 pasif 100 hz
aktif-pasif tercihine göre seçim yapmalısın ... aktif-pasif önemsiz dersen üst seri 8007 daha iyi .....
Peki aktif-pasif farkı nedir?_____________________________ -
Bir de bir arkadaş LG 42LA860V önerdi. Fiyatları da aşağı yukarı aynı. İyice kararsız kaldım. Sitelerde araştırıyorum ama teknik özellikler genelde hep eksik veriliyor. Kıyas yapmak çok zor. _____________________________ -
aktif 1080p full hd
pasif 540p
aktif göz yorabilir kişiden kişiye değişir , farklı model tvlerde titreme crosstalk olabilir ..pahalıdır 70 ve 150 lira gibi fiyatlar var .
pasif göz yormaz rahattır , ucuzdur 15 lira tanesi sanırım , aile kalabalık ise daha uygundur ..
3d filmlerde dışa çıkma işi filme göre değişir ...
panel olarak bakarsak
aktif panel yani va samsung panel - ips panelden daha iyidir .... kontrast ve siyah seviyesi olarak ..._____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: friendlym
Bir de bir arkadaş LG 42LA860V önerdi. Fiyatları da aşağı yukarı aynı. İyice kararsız kaldım. Sitelerde araştırıyorum ama teknik özellikler genelde hep eksik veriliyor. Kıyas yapmak çok zor.
666 Arkadasım bahsettiği aktif pasif - 3d gözlük teknolojisidir
diger lg bildigim kadari ile pasıf 3d
phill den + yanları sadece smart menünün daha zengin olmasıdır
diger tüm özelliklerde görüntü kalts. vs. phill öne cıkar
aktif gözlükler pahalıdır biraz pilli veya sarjlı olur
pasif ler ise 15-20 liraya bulunur ama pasıf ın sundugu kaliteyi sunmaz
yinedene izlenebilecek keyif alınabılecek kalitetedir desek yalan olmaz._____________________________ GS..
megane sedane 1,2 tce edc..
panasonic plazma..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

[